Здравейте,
Искам да ви попитам на коя дата е започването на лекциите в ФМИ и по точно в специалността "Приложна математика"? Мен ми казаха на 2 октомври, но това се пада Неделя и малко ме съмнява да е тогава.
Благодаря ви предварително!
официалното откриване на учебната година във ФМИ, както и в целия университет, е на 3-ти октомври. лекциите ще почнат или на същия ден следобяд (в някои други ВУЗ-ове така почнаха), или най-вероятно на следващия ден. така че ще се видим на 3-ти във ФМИ тъкмо имам няколко познати в Приложната..
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента. http://avatek.bg
Т.е на "Първият учебен ден" да си ходя с раничката, така да го кажа? Струва ми се садистично, но това си е моето мнение. Да не кажа, че съм изгубила тренинг и да пиша и то май не се отнася само за мен! В тази връзка има ли нещо, което трябва да знаем "зайчетата" предварително, за да не останем изненадани?
И аз съм за първа година във ФМИ - Компютърни науки. Някой може ли да каже каква ще е програмата във ФМИ след откриването в ректората? Къде трябва да отидем и кога. Ако има някой, който е бил във ФМИ миналата година нека да каже. Мерси предварително.
здравей народе
Миналата година официалното откриване на учебната година в ректората беше в 10:00, а това във ФМИ беше от 14:00
Никой няма да Ви впрегне още от 1вия ден, така че спокойно можете да зарежете раничките
След откриването няма друга програма(освен ако не искате да се подпишете в една книга, че няма да преписвате) и Ви препоръчвам да отидете на кафе с колегите и колежките за да се опознаете
Здравейте колеги! И аз съм приложна математика и също не знам подробности за откриването, но до 3-ти има време-все нещо ще се разбере. а относно лекциите същи ден-леко е кофти, но като се има предвид, че повечето университети вече откриха учебната година-явно имаме да компенсираме:)