Изтегляне на изпити !!!
Изтегляне на изпити !!!
И така... вече е април месец. Ако има хора, които искат да си изтеглят изпитите по-рано от официалната сесия, нека пишат тук. Причината? Ами колкото сме повече, толкова евентуално ще сме по-убедителни. Става въпрос за следните изпити:
1. Средновековна българска история (М.Каймакамова)
2. История на Византия (Г.Бакалов)
3. История на бълггарските земи XV-XVIIв. (Св.Иванова)
- Mystic_girl
- В началото бе словото
Re: Изтегляне на изпити !!!
Напълно съм съгласна с теб
Аз предлагам пък на моите колеги за изтегляне на изпита ни по ислям. Взели сме си целия материал, а и 1 изпит по малко за сесията ще е добре ...и без това са доста
"Потребностите на душата раждат приятелството, потребностите на ума - уважението, потребностите на тялото - желанието. А трите потребности заедно раждат истинската любов."
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
и кога предлагаш да го преместим за6тото аз лично не съм много съгласна.. и без това материала е супер много?Mystic_girl написа:Напълно съм съгласна с тебАз предлагам пък на моите колеги за изтегляне на изпита ни по ислям. Взели сме си целия материал, а и 1 изпит по малко за сесията ще е добре ...и без това са доста
![]()
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Благодаря, че си съгласна с мен, но аз тук не търся хора, които да ме подкрепят, а такива, които имат горенаписаните предмети и поради някаква причина по време на сесията няма да имат възможност да се явят на изпити. Понеже сме няколко курса, които караме заедно лекции и нямам възможност да говоря с всеки поотделно пуснах темата тук....Mystic_girl написа:Напълно съм съгласна с тебАз предлагам пък на моите колеги за изтегляне на изпита ни по ислям. Взели сме си целия материал, а и 1 изпит по малко за сесията ще е добре ...и без това са доста
![]()
а на вас успех, дано постигнете консенсус
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Уф.. и ние ги имаме. Даже днес си разпределихме темите при Каймакамова да ги разработваме и учим. Но на дали ще смогнем и с Бакалов...Иванова...
Впрочем при нея е тест,нали?
Уф.. и ние ги имаме. Даже днес си разпределихме темите при Каймакамова да ги разработваме и учим. Но на дали ще смогнем и с Бакалов...Иванова...
Впрочем при нея е тест,нали?
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
rachence, ти искаш ли да си ги изтеглиш?
- usmivka
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
ДА, аз до колкото знам при С.Иванова е тест. Нещо подобно на тракологията от миналата година, но по-гаден 
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
Nazi, в никакъв случай не е хубаво да се изтеглят. Особено тези истории... Лично аз смятам главно от лекции да уча,така че до последно ще държа фронта 
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
ДОбре, аз ли не мога да обясня или вие не можете да разберете! ХУбаво или не, трябва да си изтегля изпитите и не защото така ми е хрумнало, а защото по време на сесията няма да съм тук. Така че, моля да пишат хора, които имат отношение към проблема и искат да действаме заедно.rachence написа:Nazi, в никакъв случай не е хубаво да се изтеглят. Особено тези истории... Лично аз смятам главно от лекции да уча,така че до последно ще държа фронта
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
С. Иванова нас мин. година ни изпита устно...
Не помня да имаше някакъв тест преди това... 
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
Говорех по принцип, че не е желателно..никъде не съм казала за тебNazi написа:ДОбре, аз ли не мога да обясня или вие не можете да разберете! ХУбаво или не, трябва да си изтегля изпитите и не защото така ми е хрумнало, а защото по време на сесията няма да съм тук. Така че, моля да пишат хора, които имат отношение към проблема и искат да действаме заедно.rachence написа:Nazi, в никакъв случай не е хубаво да се изтеглят. Особено тези истории... Лично аз смятам главно от лекции да уча,така че до последно ще държа фронта
А пък и....................доколкото знам не е позволено да стават точно така нещата, с изтегляне на изпити?
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
feichka написа:С. Иванова нас мин. година ни изпита устно...Не помня да имаше някакъв тест преди това...
Имаше.
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
^ Явно тогава започвам да забравям от възрастта.

"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."