Независимостта на Косово
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Re: Независимостта на Косово
Според мен автрийците трябваше да ни оставят да им демонстрираме братската си обич още през 1885г.
, но....съдба 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
http://www.focus-news.net/?id=a790
Нищо чудно да се повтори Афганистан
С техните камъни по тяхната глава.
Нищо чудно да се повтори Афганистан
С техните камъни по тяхната глава.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Природната глупост и придобитото нахалство на махленски побойник карат американците да продължават да се "съюзяват" с изроди, фанатици, наркотрафиканти, израелци, чеченци, марсианци, клингони, орки и прочие зверове, само и само да са на въпреки на Русия. Кога ли най-после ще им просветне, че тъпият полузвяр-съюзник е по-опасен и от най-умния противник? Косовска армия с американско оръжие, афганистански муджахидини с американско оръжие И Рамбо, кувейтска армия с американско оръжие, чеченски сепаратисти с американско оръжие... Докога все едно и също бре?

-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хич да не се безпокоите! Нали ние въорижихме Македония преди години.

dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да и те претопиха и продадоха танковете, които им дадохме 
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
-
Disasterpiece
Християните и мюсюлманите в Кърджали са почти наравно. В Косово албанците са почти 97 процента от населението. Прави си сметката.uktc написа:Не трябваше да признаваме независимостта на Косово. Така се разрушава стабилността на Балканите.
Да не забравяме, че в Кърджали има главно турци...
Само дето май ти се губи факта, че албанците се съпротивляват много по-успешно от сърбите срещу османското нашествие. Както и да е. Проблемът на сърбите е, че нямат друго място, където да се е случвало нещо значимо. Пък било то и разгрома на армията им. Косово никога не е било сръбско. През Средновековието е било българско, към края на Възраждането вече е албанско.Митака написа:С удоволствие.Това е един цитат:Disasterpiece написа:А защо твърдиш, че Косово е Сърбия, би ли изложил доводите си?
"Същата година той чества с величествена възстановка 600-та годишнина от героичното поражение на княз Лазар, който през 1389 година отстъпва пред отоманските завоеватели. Тази битка заема централно място в сръбския средновековен епос и е основание за претенциите на сръбската нация върху Косово."
Сега кажи колко албанци са пролели кръвта си за тази област и колко сърби са дали живота си за това!!!
Заради това Kosovo je Srbija!!!
Дай понеже на р. Сперхей е била разбита войската на Самуил и да казваме "Централна Гърция е България!".
Сърбофилчето било и русофилче. Браво бе!Boromir написа:Природната глупост и придобитото нахалство на махленски побойник карат американците да продължават да се "съюзяват" с изроди, фанатици, наркотрафиканти, израелци, чеченци, марсианци, клингони, орки и прочие зверове, само и само да са на въпреки на Русия. Кога ли най-после ще им просветне, че тъпият полузвяр-съюзник е по-опасен и от най-умния противник? Косовска армия с американско оръжие, афганистански муджахидини с американско оръжие И Рамбо, кувейтска армия с американско оръжие, чеченски сепаратисти с американско оръжие... Докога все едно и също бре?
И това, че са наравно, какво значи, анализаторе, дето само ти си се разбираш? Сякаш през турското робство турците не са били по-малко от една четвърт от населението в повечето райони, размесени с огромно и инертно българско мнозинство. Сякаш римляните в Римската империя не са били 10 (!) % от населението. Цифричките и демографските мъгли НИЩО не значат, както неведнъж се опитах да ти обясня.Disasterpiece написа:Християните и мюсюлманите в Кърджали са почти наравно. В Косово албанците са почти 97 процента от населението. Прави си сметката.uktc написа:Не трябваше да признаваме независимостта на Косово. Така се разрушава стабилността на Балканите.
Да не забравяме, че в Кърджали има главно турци...
А на теб пък ти се губи фактът, че албанците се съпротивляват из Пинд, Епир, Круя, Дирахиум и прочие места, които нямат нищо общо с Косово. Косово пък е загубено за България още при Тертер, сто и кусур години преди турците и там се намърдват сърболята. Или искаш да ми кажеш, че Михаил Шишман се е отбранявал във войната със Сърбия, в която загива?Disasterpiece написа:Само дето май ти се губи факта, че албанците се съпротивляват много по-успешно от сърбите срещу османското нашествие. Както и да е. Проблемът на сърбите е, че нямат друго място, където да се е случвало нещо значимо. Пък било то и разгрома на армията им. Косово никога не е било сръбско. През Средновековието е било българско, към края на Възраждането вече е албанско.Митака написа:С удоволствие.....Disasterpiece написа:А защо твърдиш, че Косово е Сърбия, би ли изложил доводите си?
Дай понеже на р. Сперхей е била разбита войската на Самуил и да казваме "Централна Гърция е България!".
Относно Сперхеос - самият Никифор Уран признава, че ефективната военна граница е чааак при Истмоса и Орхоменос, ама понеже съм убеден, че никое от горните имена не ти говори нищичко, просто ще оставя неуместните ти опити за сравнение ненаказани. Този път
Пак ще те помоля да внимаваш с квалификациите. Аз преди всичко съм "българофилче". Но ти, нямайки как да ме обориш не толкова защото съм необорим, а заради собствената ти некомпетентност, за шестдесет и девети път го откарваш към празнословие и чисто заяждане. Аз обаче не ти се сърдя.Disasterpiece написа:Сърбофилчето било и русофилче. Браво бе!Boromir написа:Природната глупост и придобитото нахалство на махленски побойник карат американците да продължават да се "съюзяват" с изроди, фанатици, наркотрафиканти, израелци, чеченци, марсианци, клингони, орки и прочие зверове, само и само да са на въпреки на Русия......
Дълъг и труден е пътят към познанието, а ти си още в началото - раздразнителността ти е обяснима. Не се обезсърчавай! Има ли желание, има и начин

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Аз пък ти препоръчвам да не ми препоръчваш какво да препоръчвам, щото тук аз съм тоя, дето препоръчваDisasterpiece написа:Препоръчвам ти да гледаш дати, както и да пишеш по темата, както и да не препоръчваш на другите какво да правят, ами да си гледаш паничката![]()
Страните, признали Косово до момента
Пък и никога не е късно да внесеш порядък в една наархична тема
- K_A_L_I_N
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Това, по мое най-просто наблюдение, ще бъде най-измислената държава, която някоя се е сформирала - изобщо в историята на планетата Земя. Шиптарите-албанци да си правят държава в държавата.
Не е добре, естествено, да се образуват подобни "държави", защото нищо чудно след време и власите отгоре да кажат примерно: "Областта Добруджа е наша!" и хоп - на картата се появява нова страна Добруджа със столица Добрич и с официален език добруджански (няма да се учудя, ако измислят косовски, косоварски или някоя друга подобна тъпня)!
Или пък македонците да кажат, че Пиринска Македония е тяхна и, хоп - още една държава, столица Благоевград или Сандански и езикът ще е примерно пирински или пириномакедонски ли, де да знам.
После пък гърци и турци да почнат да имат претенции за южните части на България. И в резултат на всичките тези евентуални отцепления на наши територии (опазил ни Господ
), които са ни принадлежали открай време какво става - България ни в клин, ни в ръкав като от изневиделица става все по-малка и невидима на картата, превръщайки се барабар с това в страна-майка на други нови страни, ако мога така да се изразя. Или пък другата държава-опитно зайче, подобно на Сърбия.
Както щете ме разбирайте, обаче Косово открай време си е принадлежало част от Сърбия (от историческия факултет предполагам знаятза битката на Косово поле през 14 век, мисля) и трябва да си остане сръбско. Защото преди СФРЮ да се разпадне през 1992г. езикът на почти всички държави си се водеше с общото наименование "сръбски и хърватски". А след това като станаха вече независими, въпреки че граматиката и щогоде лексиката (с изключение на македонския и словенския) си е една и съща, всяка от тези бивши юго-държави заедно с народите си почнаха да стават шовинисти и си въведоха вариантите на този сръбско-хърватски като отделни официални езици. Даже някои от славянска филология - сръбско-хърватски език, съм чувал да казват: Следвам една филология - славянска, а пък колко езика знам - не само сръбски, а и хърватски, босненски, македонски, словенски, та даже и черногорски
". Все още не съм чул за косовски или косоварски, ама нищо чудно и това да стане!
Това е - Косово аз си го признавам само и единствено като част от Сърбия, а не като новосформираната държава КОКОСОВО със столица СВИНЩИНА (б.р. Прищина). Така нарекох държавата и града, щото това дето го направиха албанците си е точно маймнуска работа и свинщина, меко казано. Някаква държава, породена от претенциите на някого.
Това е - Косово аз си го признавам само и единствено като част от Сърбия, а не като новосформираната държава КОКОСОВО със столица СВИНЩИНА (б.р. Прищина). Така нарекох държавата и града, щото това дето го направиха албанците си е точно маймнуска работа и свинщина, меко казано. Някаква държава, породена от претенциите на някого.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Toва дали ти, аз или всички ние от форума признаваме или не Косово няма никакво значение.K_A_L_I_N написа: Това е - Косово аз си го признавам само и единствено като част от Сърбия, а не като новосформираната държава КОКОСОВО със столица СВИНЩИНА (б.р. Прищина). Така нарекох държавата и града, щото това дето го направиха албанците си е точно маймнуска работа и свинщина, меко казано. Някаква държава, породена от претенциите на някого.
А що се отнася за Косово, ако ти е мъчно за Сърбия изкарай от гроба Слобо и го нахокай хубаво за престъпленията, който той и неговият режим извършиха върху малцинствата в региона, а и не само.
Иначе съм съгласен, че Косово е измислена държава. Също толкова измислена, колкото беше и Югославия. Предполагам за всички е ясно, че е напълно възможно в най - скоро време албанците да извикат "да живее съединението". Това според мен ще се случи. Въпросът е кога.
- Of course not!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Ами те по принцип така се създават държавите, не от божията промисълK_A_L_I_N написа:маймнуска работа и свинщина, меко казано. Някаква държава, породена от претенциите на някого.
- tomagordeev
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
ПРОБЛЕМЪТ „КОСОВО”
На 17 февруари 2008 г. с подкрепата на империализма на Балканите се появи втора албанска държава под името Косова. Случаят с независимостта на Косово е безпрецедентен в много отношения и вероятно ще има сериозно отражение върху бъдещето не само при нас на Балканите, но и в целия свят...
виж целия текст: http://septemvri23.com/Kosovo.htm
На 17 февруари 2008 г. с подкрепата на империализма на Балканите се появи втора албанска държава под името Косова. Случаят с независимостта на Косово е безпрецедентен в много отношения и вероятно ще има сериозно отражение върху бъдещето не само при нас на Балканите, но и в целия свят...
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Я чакай малко....в другия раздел ти, съпротивецо...говориш за етническата нетърпимост и нейните проблеми...вашите вождове, като Маркс, Ленин...т.н се обявяват за право на самоопределение и НЕразделяне на етнически и расов тип, а на класов...tomagordeev написа:ПРОБЛЕМЪТ „КОСОВО”
Изведнъж, съпротивецо....заявяваш, че "втора албанска държава" е проблем който ще има отражение дори в БГ...("Да живее международното положение!!!")
В статията се обявявате в защита на международно право и световни организации, които в други статии заклеймяваш като "капиталистически"
Странна птица си ти, Тома...и цялото ви ДС (23)....или не...просто сте смешни и елементарни популисти...които хубаво, че поне сами си вярват...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- tomagordeev
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ами това официално е втора албанска държава. Иначе за нас това си е протекторат на империализма и по-специално на САЩ. А такъв вид протекторати нямат нищо общо нито с националната независимост, нито с правото на самоопраделение.