Страните, признали Косово до момента
Независимостта на Косово
-
Disasterpiece
Re: Независимостта на Косово
Препоръчвам ти да гледаш дати, както и да пишеш по темата, както и да не препоръчваш на другите какво да правят, ами да си гледаш паничката
quote="pora_e_priqtel"]Препоръчвам ви да прекратите безсмислените заяждания и да се съсредоточите върху темата. Ако можете да проведете конструктивен разговор - добре. Ако не можете - дали трябва въобще да опитвате?[/quote]
И сега какво, да празнуваме ли, че глупаци от цял свят се надпреварват да признават Косово? Срам и позор.
Ти му думаш, Поре, он ръпа ли, ръпа.Disasterpiece написа:Препоръчвам ти да гледаш дати, както и да пишеш по темата, както и да не препоръчваш на другите какво да правят, ами да си гледаш паничката![]()
И сега какво, да празнуваме ли, че глупаци от цял свят се надпреварват да признават Косово? Срам и позор.

- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Утре събирам подписка в квартала и се отцепваме в "Независима Република Дружба". Все пак живеем тук от 20-тина години, а останалите Софеанси не ни уважават. И НАТО ще викам... мислете му.
Косово е създадено по незаконен начин, обслужвайки нечии интереси, и създавайки опасен прецедент.
Косово било признато от сума ти държави - ми тя и Македония е призната, очакваме да видим следващите "нови държави".
В МПП съшествува термин "народи борещи се за независимост", в Косово не видях да има народ, има сърби и албанци. Но какво да се прави, признаваме Косово, от утре ще се пътува за Дойчланд през Румъния...
п.с. Боромирчо, лафа не е ли "рупа ли рупа"?
Косово е създадено по незаконен начин, обслужвайки нечии интереси, и създавайки опасен прецедент.
Косово било признато от сума ти държави - ми тя и Македония е призната, очакваме да видим следващите "нови държави".
В МПП съшествува термин "народи борещи се за независимост", в Косово не видях да има народ, има сърби и албанци. Но какво да се прави, признаваме Косово, от утре ще се пътува за Дойчланд през Румъния...
п.с. Боромирчо, лафа не е ли "рупа ли рупа"?
Мога да кажа само едно нещо
Kosovo je Srbija!!!
Kosovo je Srbija!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Май е настанало време да използваш меча попредназначениеBoromir написа:Едно време бях много млад и приятелски настроен към околните. Сега не съмMoriarty написа:мдаа, навремето(предбиблейски времена) не беше такъв
...но тогава имаше и с кого да размениш някоя "нова дума"...
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
-
Disasterpiece
Косово е Албания. Лека нощ. Мачът свърши. Game over.Митака написа:Мога да кажа само едно нещо
Kosovo je Srbija!!!
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Един въпрос към всички:
Какво ви е мнението за "братята" сърби?"

Какво ви е мнението за "братята" сърби?"
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Disasterpiece написа:Косово е Албания. Лека нощ. Мачът свърши. Game over.Митака написа:Мога да кажа само едно нещо
Kosovo je Srbija!!!
И въпреки това аз пак ще кажа само едно
Kosovo je Srbija!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
Disasterpiece
А защо твърдиш, че Косово е Сърбия, би ли изложил доводите си?
Не трябваше да признаваме независимостта на Косово. Така се разрушава стабилността на Балканите.
Да не забравяме, че в Кърджали има главно турци...
Да не забравяме, че в Кърджали има главно турци...
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Засега няма опасност! Да му мислим след 50 - 100 лета 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
С удоволствие.Това е един цитат:Disasterpiece написа:А защо твърдиш, че Косово е Сърбия, би ли изложил доводите си?
"Същата година той чества с величествена възстановка 600-та годишнина от героичното поражение на княз Лазар, който през 1389 година отстъпва пред отоманските завоеватели. Тази битка заема централно място в сръбския средновековен епос и е основание за претенциите на сръбската нация върху Косово."
Сега кажи колко албанци са пролели кръвта си за тази област и колко сърби са дали живота си за това!!!
Заради това Kosovo je Srbija!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Знам,че повечето сърби ни ненавиждат,но въпреки това за мен те винаги ще са си "братя" и ще ги подкрепям в битките им срещу "шиптарите"!!!camel написа:Един въпрос към всички:
Какво ви е мнението за "братята" сърби?"![]()
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ще ги подкрепяш? Сърбите? С какво са го заслужили? С какво право можем да наречем тези...... (ще прозчучи грубо) "братя"? А и ми се струва много по редно ние да ненавиждаме тях, а не те нас.
Както и да е...това вече е офтопик, а и си мисля, че темата за Косово се изчерпа. Тя отдавна си е независима държава и за добро или лошо ние нищо не можем да направим по въпроса.
Както и да е...това вече е офтопик, а и си мисля, че темата за Косово се изчерпа. Тя отдавна си е независима държава и за добро или лошо ние нищо не можем да направим по въпроса.
- Of course not!
Знам,наясно съм с това,че ние трябва да ги мразим,но.......Ще ги подкрепяш? Сърбите? С какво са го заслужили? С какво право можем да наречем тези...... (ще прозчучи грубо) "братя"? А и ми се струва много по редно ние да ненавиждаме тях, а не те нас.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов