Приятелски секс

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

мии да.. и аз познавам такива хора.. не винаги е чак толкова лошо, но зависи, според мен, от отношенията м/у хората..
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

приятелски секс= животински секс :P
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

post-mortem написа:приятелски секс= животински секс :P
Животински секс > никакъв секс. :wink:
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

'що ?
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

arielle написа:'що ?
Защото
приятелски секс *знак за по-голямо* никакъв секс *точка* :P
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

оох. аз пак блея обаче и чета по диагонал..
знака "по-голямо" го схванах като знак за следствие и не бях мн съгласна..
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

arielle написа:оох. аз пак блея обаче и чета по диагонал..
знака "по-голямо" го схванах като знак за следствие и не бях мн съгласна..
Дам повечето хора явно така го разбират, но аз за следствия ползвам => :)
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Аз няма да се впускам в дълги словоизлияния, а само ще ви кажа, че за мен понятието "Приятелски секс" НЕ съществува! Не може да има такова нещо!
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

fire написа:Аз няма да се впускам в дълги словоизлияния, а само ще ви кажа, че за мен понятието "Приятелски секс" НЕ съществува! Не може да има такова нещо!
Ами ако искаш да си станем приятели, за да се аргументирам подобаващо :lol: :lol: :lol: Ама първо ми прати снимка да се застраховам :lol: ...ок де, няма да се правя на простак :wink:
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Добра шегичка, Sw1tched! :wink:
Ти си много симпатично момче, харесва ми това, което съм успяла да видя на снимките. Но... до тук!
В твоят пост даже има отговор на един много съществен въпрос... "Ама първо ми прати снимка да се застраховам"... Значи, ако съм някое грозноватичко момиченце ти няма да правиш секс с мен, нали? Но даже и да съм грозноватичка би могло да сме приятели, нали? Е, аз предпочитам да сме приятели, отколкото да правим секс.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

а приятели ли сте? :D
щото ако не сте приятели, тя може да ти пусне, суидчт :wink:

ъъ, т'ва беше шегичка
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

fire написа:Добра шегичка, Sw1tched! :wink:
Ти си много симпатично момче, харесва ми това, което съм успяла да видя на снимките. Но... до тук!
В твоят пост даже има отговор на един много съществен въпрос... "Ама първо ми прати снимка да се застраховам"... Значи, ако съм някое грозноватичко момиченце ти няма да правиш секс с мен, нали? Но даже и да съм грозноватичка би могло да сме приятели, нали? Е, аз предпочитам да сме приятели, отколкото да правим секс.
Първо, благодаря за милите думи :) .
По темата, ще се опитам максимално лаконично и недвусмислено да се изкажа:
изискването за приятелство - да ми е приятно в компанията ти
изискването за секс - да има известно физическо привличане
изискване за връзка - горните две + чувства
Сега, в случай че отговаряш на първите две "изисквания", мисля че е съвсем логично да имам желание да съм ти приятел и да правя секс със теб (говорим за теория и принципи, моля без спекулации :D ) и не съм съгласен с твърдението, че едното изключва другото. Спора идва от там, че възприемаш двете като взаимно изключващи се, с което не съм съгласен :)
а приятели ли сте?
щото ако не сте приятели, тя може да ти пусне, суидчт
Ок, ще гледам да и отговарям с по-кофти тон да не взема да я изпусна :P
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Не-ееее, не ги възприемам като взаимно изключващи се, а не съм съгласна, че думичките "Приятелство" и "Секс" могат да образуват вярно и смислено словосъчетание като "Приятелски секс" :P
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

fire написа:Не-ееее, не ги възприемам като взаимно изключващи се, а не съм съгласна, че думичките "Приятелство" и "Секс" могат да образуват вярно и смислено словосъчетание като "Приятелски секс" :P
Ок, нека бъде "Секс с приятел". Сега мнението ти съвпада ли с моето?
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Ако в думата "Приятел" се влага смисъла "Приятел-гадже", то да. Съгласна съм на 100%! Но ако се влага само смисъла "Приятел", то НЕ! Никога! Кажи ми, можеш ли да правиш секс с момиче, което не обичаш?
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”