Почвам аз - хайде днес в 7-8 ч. пред Ректората, да ходим към Фенс
Хайде днес ....
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Хайде днес ....
Предлагам да има и такава тема, в която някой като реши, че неистово му се ходи някъде, пък няма с кого или пък страшно му се иска да се види с разни съфорумци или ковото и да е - да си казва тука - Хайде днес .. там и там, в толкова и т.н.

- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ее да беше казала като ме видя днес в докторската.. щях да дойда сигурно, пък и Моргана щях да навия (тя беше момичето до мен на пейката btw)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- fire
- Живее, за да пише
Днес и утре в Народния театър "Иван Вазов" има международен фестивал на прическите. Имам приятелка, която ще участва. Очертава се да бъде интересно, особено утре. Хайде...
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- fire
- Живее, за да пише
Хайде! Аз при всички положения ще съм там, защото имам лична покана, но не зная кога ще съм пред НТ "Иван Вазов" (има вероятност да съм там още към обяд). Но можем да се видим вътре. Като разбера нещо по-конкретно (ако изобщо успея да разбера по-рано) ще пиша и ще се уговорим точно къде и в колко. Ок? Иначе направо там 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!