Академия на МВР

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Re: Академия на МВР

Мнение от sharovski »

Пробвай да дишаш само през носа,а когато стане трудно вдишвай с нос и издишвай с уста :) и едно орбит дропсче или олипс и така...бтв лицевите правиш ли ги вече?

Ония тъпак дет пусна слуха че имало плуване да му изсъхнат мъдите!
бал 24 - срам несрам - толкоз
Аватар
ROBOKOP
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ROBOKOP »

Физколтурата ми е най-малкия проблем спортувам от 5 клас пробвах се да покрия нормативите по физколтура и да ви кажа абсолутно всичко покрих на макс само ми остава със скок от място, права по 70 на серия лицеви опори макс да направа 100 , скок от място скачам 2,40 , дигам от лег 93кг. , спринт 30м ги взех за 3,4 секунди , бягане 800м. за 3,12мин. :thumbright:
posetitel
В началото бе словото

Мнение от posetitel »

ROBOKOP написа:Физколтурата ми е най-малкия проблем спортувам от 5 клас пробвах се да покрия нормативите по физколтура и да ви кажа абсолутно всичко покрих на макс само ми остава със скок от място, права по 70 на серия лицеви опори макс да направа 100 , скок от място скачам 2,40 , дигам от лег 93кг. , спринт 30м ги взех за 3,4 секунди , бягане 800м. за 3,12мин. :thumbright:
"Физколтурата" е наред, разбрахме. Ама вземи малко и граматическата култура да оправиш.
Ей хора, затова ни излиза лошо име на Академията, недейте така де! Ако сбъркаш един път, може и да е от бързане или невнимание, ама два пъти една и съща грешка .............
Не се заяждам, просто обърнете внимание докато има още време.
Ами тук всички изпити са писмени. Как ще я карате?
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

LoShOtIIkA-F написа:А ще ми кажете ли как да си нормализирам дишането,че ми е проблем при тичане :angry3: :confused2: :crybaby:
<spam>Ами ще ти дам един универсален съвет.
Пий бира преди изпита и като бягаш се обръщай назад и се оригвай,това ще е като бирен азот и ще излетиш ! </spam>
Кви са тия проблеми !?
Бягаш и тва е !
Всеки ден по 7 km и си готова за изпита.
ROBOKOP написа:Физколтурата ми е най-малкия проблем спортувам от 5 клас пробвах се да покрия нормативите по физколтура и да ви кажа абсолутно всичко покрих на макс само ми остава със скок от място, права по 70 на серия лицеви опори макс да направа 100 , скок от място скачам 2,40 , дигам от лег 93кг. , спринт 30м ги взех за 3,4 секунди , бягане 800м. за 3,12мин. :thumbright:
<off>7 години спорт и 93 от лег, ти да не караш на хляб и сол :shock: . </off>
Ми и 3 месеца да спортуваш пак щи ги вземеш.
На вдигане от лег няма да те изпитват :drunken: .
Моя съвет е спортувайте си всеки ден по 1 час и наблягайте на история и бг. , и си вземете нещо да почетете за психото.
Например има много добри енциклопедии относно психото.
:wink:
0x00000000
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Мнение от sharovski »

На мен ми е чудно как точно е сложил тежестите на лоста че да се получат 93 кг :) сигурно е слагал онея малките курабийки за дъмбели дето са по 1.25 (имам такива вкъщи и знам че дупката им е много малка за голям лост) ама дори и с тях става 92.5 - ядец - няма мегдан.

И все пак физическия изпит не е конкурс Mr. Olimpia :) не се вживявайте толкова...стискайте палци да не счупите ръка,крак...щото тогава ще трябва да се кандидатства в НАТФИЗ :)
Аватар
LoShOtIIkA-F
От дъжд на вятър

Мнение от LoShOtIIkA-F »

И аз тренирам от малка,със всичко мога да се справя,просто нямам правилно дишане и ме притесняват 800 метра....Абе както и да е....все някак ще ги изтичам...
Аватар
ROBOKOP
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ROBOKOP »

Добре ако трябва да се правим на умни да ти кажа ли как направих 93 като сложих две по 25 станаха 50 лоста ти е 20кг прави 70 и после 2 по 10кг прави 90 и има едни кадето се завинтват те са по 1,5кг. и ако немога да сметна че това прави 93 ела ме светни ти и кажи на госпожата ми да ме остави по математика!!! :angryfire:
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

ROBOKOP написа:Добре ако трябва да се правим на умни да ти кажа ли как направих 93 като сложих две по 25 станаха 50 лоста ти е 20кг прави 70 и после 2 по 10кг прави 90 и има едни кадето се завинтват те са по 1,5кг. и ако немога да сметна че това прави 93 ела ме светни ти и кажи на госпожата ми да ме остави по математика!!! :angryfire:
Не че нещо ама тотално изби рибата !
Тая тема като цяло е доста забавна.
0x00000000
Аватар
LoShOtIIkA-F
От дъжд на вятър

Мнение от LoShOtIIkA-F »

:cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :thin: :thin: :whax: :whdat: :banghead: :banghead: :boxing: :violent1:
ellahex
В началото бе словото

Мнение от ellahex »

Смятам и аз да се пробвам там, тоест задължително ще се пробвам...знам, че шансът да ме приемат е много малък, но там е единственото място където мога да уча това, което ме интерисува. А някой случайно да знае кога са изпитите и дали ще има предварителни изпити, срокове за записване и разни други подробности около приема? Успех на всички! :wink: :wink:
What if I say I'm not like the others?
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Мнение от sharovski »

Ех отдавна не бях писал.....значи

Това че шанса ти не е голям...не е вярно,повярвай ми :)
В академията влиза куцо,кьoраво и сакато дет се вика :D
За изпити аз лично нищо не знам,ама то ще се чуе...не се притеснявай.
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

sharovski написа:Ех отдавна не бях писал.....значи

Това че шанса ти не е голям...не е вярно,повярвай ми :)
В академията влиза куцо,кьoраво и сакато дет се вика :D
За изпити аз лично нищо не знам,ама то ще се чуе...не се притеснявай.
Аз познавам един приятел който ще се пробва в АМВР и от него съм чувал че няма предварителен.
:rabbit:
0x00000000
Аватар
LoShOtIIkA-F
От дъжд на вятър

Мнение от LoShOtIIkA-F »

sharovski Имаш думата ми,че на изпитите в АМВР,ако се засечем,ще те тръшна на земята и ще скачам върху теб :blob3: :violent3: :snorting:
ellahex
В началото бе словото

Мнение от ellahex »

благодаря за инфото и за надеждите, които ми давате:).Силно се надявам да вляза...
What if I say I'm not like the others?
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

LoShOtIIkA-F написа:sharovski Имаш думата ми,че на изпитите в АМВР,ако се засечем,ще те тръшна на земята и ще скачам върху теб :blob3: :violent3: :snorting:
А ти имаш думата ми че ако се срещнем из София аз ще скачам върху теб :tongue: .
Глупав коментар като цяло !
С тоя хъс само простотия демонстрираш.
ellahex написа:благодаря за инфото и за надеждите, които ми давате:).Силно се надявам да вляза...
Пожелавам ти го !
0x00000000
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”