Ангеле, риспект. Ако наистина си прочел всичко обещавам да те черпя като се видим следващия път
Братле, това са 29 страници, приблизително 9 000 думи или 60 000 знака
Никога не ме е мързяло да чета (това, когато трябва да научиш нещо, е съпротива, която няма нищо общо с мързела), а и чета доста бързичко (едно лъвче ме гледаше ококорено, докато буквално асимилирах едно книжле пред негоSmoking Mirror написа: Ангеле, риспект. Ако наистина си прочел всичко обещавам да те черпя като се видим следващия път![]()
Братле, това са 29 страници, приблизително 9 000 думи или 60 000 знака![]()
![]()

Виж сега, и мен никога не ме е мързяло да чета. И аз чета бързо. Но... това не е четене. Това е пост на Леви.Longbow написа:Никога не ме е мързяло да чета (това, когато трябва да научиш нещо, е съпротива, която няма нищо общо с мързела), а и чета доста бързичко (едно лъвче ме гледаше ококорено, докато буквално асимилирах едно книжле пред негоSmoking Mirror написа: Ангеле, риспект. Ако наистина си прочел всичко обещавам да те черпя като се видим следващия път![]()
Братле, това са 29 страници, приблизително 9 000 думи или 60 000 знака![]()
![]()
![]()
)... Ако държиш да се докаже, носи си разпечатка; иначе - обичам тъмна бира...
К'во ти пука чие е мнението? Нали четеш и на Бавария - сумарно изписват горе-долу еднакъв обем... Отказвам да коментирам стойността на съдържанията...Smoking Mirror написа:Виж сега, и мен никога не ме е мързяло да чета. И аз чета бързо. Но... това не е четене. Това е пост на Леви.

Longbow написа:К'во ти пука чие е мнението? Нали четеш и на Бавария - сумарно изписват горе-долу еднакъв обем... Отказвам да коментирам стойността на съдържанията...Smoking Mirror написа:Виж сега, и мен никога не ме е мързяло да чета. И аз чета бързо. Но... това не е четене. Това е пост на Леви.
Всичко чета, мързелът не ми е порокSmoking Mirror написа:Longbow написа:К'во ти пука чие е мнението? Нали четеш и на Бавария - сумарно изписват горе-долу еднакъв обем... Отказвам да коментирам стойността на съдържанията...Smoking Mirror написа:Виж сега, и мен никога не ме е мързяло да чета. И аз чета бързо. Но... това не е четене. Това е пост на Леви.
Че чета, чета. Проблемът се крие в 2 неща - 1. за да чета мнението на Леви трябва да внимавам много повече, точно заради сложността на съдържанието. И 2. ако си мислиш, че чета всички мнения на Бавария си далеч от истината, но дори да е така - тях не ги чета не веднъж, а примерно по едно-две-три на всеки час. И не ми пречи че ги чета през час, докато онова горното ще ми попречи, щото ще забравя за кво е ставало въпросА и 3. - от известно време на сам се убедих, че няма смисъл да чета мненията на Леви, защото после като ги коментирам, той не чете моите колкото и кратки да са
Четеш думите. Отказваш да проумееш смисъла им.AlexLevitt написа:Всичко чета, мързелът не ми е порок
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

Аз съм привърженик на капитализма. Но и евреите са знаели че след 50 години капитализма трябва да се рестартира на всеки да му се простят дълговете и да се започне наново. Не се ле започне отново с нова парична единица следва това което е посочено отгоре : комунизъм, фашизъм, социализъм. Най-големите отрови на човечеството. Лошото е че на богатите не им се почва от ново и не искат да простят борчовете на бедните от където произлизат всички -изъми. Нужно ни е една капиталистическа революция.L'Inspecteur написа:И какво предлагате като алтернатива?
Хех, евреите...april написа:Аз съм привърженик на капитализма. Но и евреите са знаели че след 50 години капитализма трябва да се рестартира на всеки да му се простят дълговете и да се започне наново. Не се ле започне отново с нова парична единица следва това което е посочено отгоре : комунизъм, фашизъм, социализъм. Най-големите отрови на човечеството. Лошото е че на богатите не им се почва от ново и не искат да простят борчовете на бедните от където произлизат всички -изъми. Нужно ни е една капиталистическа революция.L'Inspecteur написа:И какво предлагате като алтернатива?