Размисли и страсти с hypnossa

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Размисли и страсти с hypnossa

Мнение от Berserker »

Дръжте я!

Въпрос: не ви ли е срам (теб и останалите 2) да побеждавате едновременно? И всъщност според теб коя беше най-достойна за титлата виннер? (Велвет не го знам какво е, но асюмвам че е фемале)

Хайде и със здраве да си ползвате темичките! :mrgreen:
Изображение

Изображение
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Размисли и страсти с hypnossa

Мнение от Pisobella »

1.Какъв е човекът,който е в сърцето ти? ( без имена и подробности....просто ми го опиши така както го чувстваш :")
2.Какви книги обичаш да четеш ?
3.Кой ти е любимия автор? А негово любимо произведение и защо?
4.Ако можеше да се превръщаш в животно,в кое би избрал? И защо?
5.Комикси четеш ли?
6.Анимации обичаш ли?
7.Белотче цъкаш ли?
8.Рисуваш ли? А можеш ли да рисуваш?
9.Боровинки обичаш ли ? ( а да береш? ) А за гъбки ходиш ли? :)
10.Фантазираш ли?
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Изречението, което се върти твърде често из главата ти? :D
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Berserker написа:Въпрос: не ви ли е срам (теб и останалите 2) да побеждавате едновременно? И всъщност според теб коя беше най-достойна за титлата виннер? (Велвет не го знам какво е, но асюмвам че е фемале)
Ами аз не очаквах,че тая седмица ще изляза на разпит,ама...съдба..
Относно достойнството..най-достойната(и трите сме фемале :) )е най-интересната...а коя е най-интересна за форумците,това вече аз не мога да кажа
Pisobella написа:1.Какъв е човекът,който е в сърцето ти? ( без имена и подробности....просто ми го опиши така както го чувстваш :")
2.Какви книги обичаш да четеш ?
3.Кой ти е любимия автор? А негово любимо произведение и защо?
4.Ако можеше да се превръщаш в животно,в кое би избрал? И защо?
5.Комикси четеш ли?
6.Анимации обичаш ли?
7.Белотче цъкаш ли?
8.Рисуваш ли? А можеш ли да рисуваш?
9.Боровинки обичаш ли ? ( а да береш? ) А за гъбки ходиш ли? :)
10.Фантазираш ли?
1. Слънчев.Жив.Искрен.Такъв,който ми помага да опознавам себе си.Кара ме да обогатявам спектъра от емоции,заключени в сърцето ми.Да ме кара да се усмихвам,да плача,да падам и да ставам.Иначе казано:да ме кара да усещам,че съм жива.
2.Всякакви.Преди най-много четях кримки(предимно Чейс и Чандлър),но напоследък класическа литература.Любимец ми е Стайнбек,а също и Достоевски.От новата българска литература много харесвам Радослав Парушев, Богдан Русев,Георги Господинов.
3.В предния въпрос казах за авторите.Конкретно заглавие не мога да кажа,всяка книга може да ти даде нещо,да те обогати.
4.Предпочитам да си остана човек.Човекът е единственото същество,притежаващо духовност.Това не искам да изгубя:духовността,разума.Ако е за малко,обаче,може би бих се превърнала в птица.
5.Не.Мики маус никога не съм го харесвала,твърде инфантилно ми е.Ако имаше манга на български,бих чела с удоволствие,но все още май този лукс не съществува у нас.
6.Обичам.Любими са ми аниметата,макар че отдавна не съм гледала.Последно си бях изтеглила Texnolyze,но май само първи епизод изгледах.И филмчетата на Дисни ми харесват, но не могат да се сравнят с японските.
7.Не.Никакви игри на карти не мога да играя.Като малка можех сварка и покер,но вече за нищо не ставам.
8.Не рисувам много.Понякога,обаче адски ми се прави точно това,но никога нямам нерви да довърша нещо и след 2 - 3 часа го зарязвам.А за една добра рисунка са нужни поне 6-7 часа.Дали мога...ами не знам.Казват ми,че съм добра,но все пак съм пълна аматьорка,сигурно половината неща относно техниката и изпълнението в една рисунка са ми напълно грешни,но не ме интересува.Аз рисувам за удоволствие.Всички ме карат да се запиша на някакви курсове,но време все не ми остава...
9.Обичам.Само веднъж досега май съм брала,но не бих отказала една разходка с кошничка в ръка :)
Гъбки...преди с чичо ми много ходехме да берем,дядо ми също е голям гъбар(от старите,истинските разбирачи),но през последните няколко години не съм ходила.
10.Да, разбира се!

Jamesmagno написа:Изречението, което се върти твърде често из главата ти? :D
Ами то е една мисъл,която измислих преди 6-7 години...всъщност, едва ли аз съм я измислила(все пак не откривам топлата вода),но сама си я извиках и конструирах в съзнанието .Може да се каже ,че тя ми е и нещо като мото:

"Красотата е в очите на искащия да види красивото"
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз
Специалност: Компютърни науки
Курс: четвърти

Мнение от Fed »

Как си? :D
Последно промяна от Fed на 03 Мар 2008, 23:10, променено общо 1 път.
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Можеш ли да ми покажеш някоя рисунка?
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

в какво е смисъла на живота ти?
музика за любов? музика за духа?
какво индианско име би ти подхождало според теб?
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

ден 1/ серия от въпроси 1 (важи за всички 3 седмични сладурани, дето ше ги разпитвам)

зад.1. - нарисувайте ми нещо и го качете у форума, ограничения няма

зад.2. - съчинете стихче за мен, минимум 4 реда, и ако може да е хумористично (любовни стихчета приемам на лс)

зад.3. - дайте определение за този форум в рамките на 10 думи в изречение... без да броим "е", "и" и тем подобни..

зад.4. - кажи какво най-те кефи у другите две "разпитвани"... може примерно 1 дума или кратко есе.... както си решите...

зад.5. - Опиши ме в 1 изречение, без ограничения от обем и брой думи... важното е да е искрено мнение
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

Как е Бегбеде? Оправда ли ти о4акванията(сори за 4-то, но тук на негово място е бутонът за смяна на канджи)
Какво става в България? Все още ли е толкова слън4ево и топло? Ако да- търсиш ли нови кецки и имаш ли проблеми с това?(х

Любопитно ми е защо 4овек като теб- който има толкова подкрепа и е заобиколен от хора, които го оби4ат, е всъщност толкова лесно раним? Въпрос на характер или на настроение?

помеждувпро4ем- тия анкетки винаги са ми представлявали трудност, защото е мн по-приятно да видиш 4овека и да му зададеш 1000-дата неща, които са ти на акъл...
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Fed написа:Как си? :D
Засега добре,благодаря. :)
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Pisobella написа:Можеш ли да ми покажеш някоя рисунка?
Може,но са стари...напоследък нещо нямам нерви...

пък и тази на Менсън е рисувана за 2 чАса,което е невъобразимо малко за портрет...и снимката е накриво...но няма значение :) -->клик

Има и още една някъде из форума,ще опитам да намеря линка към нея.. -->клик
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

renesanz написа:в какво е смисъла на живота ти?
музика за любов? музика за духа?
какво индианско име би ти подхождало според теб?
1.Ако знаех,толкова нерви щях да си спестя....наистина, адски често и аз се чудя това ..какъв е Смисълът на Всичко?
2.Музика за любов:всяка музика,когато си влюбен.За мен лично:De Phazz, Erykah Badu, Sade,Lovage,Chambao,Lenny Kravitz,Air,Gotan Project, Thievery Corporation и други..
Музика за духа: зависи от настроението...общо взето винаги мога да слушам jazz... а когато си пусна jazzFM на mp3 плейъра и все едно се вкарвам в някъф филм...тва сериозно...всичко около мен ми изглежда различно...
3.Нямам представа... хм...интересен въпрос....не,наистина не знам...как ли в интернет още няма такъв тест?Вече за всичко си има тестчета... :D
Последно промяна от hypnosssa на 04 Мар 2008, 16:43, променено общо 1 път.
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Kristo написа:ден 1/ серия от въпроси 1 (важи за всички 3 седмични сладурани, дето ше ги разпитвам)

зад.1. - нарисувайте ми нещо и го качете у форума, ограничения няма

зад.2. - съчинете стихче за мен, минимум 4 реда, и ако може да е хумористично (любовни стихчета приемам на лс)

зад.3. - дайте определение за този форум в рамките на 10 думи в изречение... без да броим "е", "и" и тем подобни..

зад.4. - кажи какво най-те кефи у другите две "разпитвани"... може примерно 1 дума или кратко есе.... както си решите...

зад.5. - Опиши ме в 1 изречение, без ограничения от обем и брой думи... важното е да е искрено мнение
1.Обещавам днес на упражненията по РП, като ми дойде музата...но ще го кача чак довечера.
Едит: ето и обещаната рисунка
2.И това ще стане довечера...сега бързам за упражнения :D
3.Едно приятно място за убиване на времето,което понякога може доста да те изнерви.( без да броим "за","на","да","те")
4. velvet ми е съвсем непозната...все пак,щом Fed казва,значи сигурно е много красива...а щом учи МО,значи сигурно е и много умна :D
за rachence също не мога да изказвам мнение,не я познавам достатъчно...а от написаното от нея във форума,впечатлението ми е:съвременно момиче,което знае какво иска и прави всичко по силите си,за да го постигне.Без пясъчни замъци и въздушни кули .
5.Симпатично момче,което обаче понякога прекалява в стремежа си "да бъде различен"..( без лоши чувства,казвам го съвсем добронамерено,пък и не те познавам достатъчно,може да се изненадам )
Последно промяна от hypnosssa на 04 Мар 2008, 16:30, променено общо 2 пъти.
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

radja написа:Как е Бегбеде? Оправда ли ти о4акванията(сори за 4-то, но тук на негово място е бутонът за смяна на канджи)
Какво става в България? Все още ли е толкова слън4ево и топло? Ако да- търсиш ли нови кецки и имаш ли проблеми с това?(х

Любопитно ми е защо 4овек като теб- който има толкова подкрепа и е заобиколен от хора, които го оби4ат, е всъщност толкова лесно раним? Въпрос на характер или на настроение?

помеждувпро4ем- тия анкетки винаги са ми представлявали трудност, защото е мн по-приятно да видиш 4овека и да му зададеш 1000-дата неща, които са ти на акъл...
Бегбеде го глътнах още на същия ден като ми го даде...даже си мислех да ти звънна,за да ти го върна преди да заминеш,но се сетих,че в последния момент едва ли ще ти е до досадни колежки :D
Книжката ми хареса,да...лесно се чете,стила ми харесва,приятно е...бих прочела още от този автор
В България става топло..макар,че май тая седмица ще има и малко студ...Последните няколко дни бяха вълшебни,пролетното настроение толкова бясно ме е обзело...а май е още твърде рано( това ми напомня за Вапцаров:"А беше рано,беше много рано..." :wink: )
Нови кецки засега не са ми нужни,макар че нали една жена никога няма достатъчно обувки...та може инцидентно едни нови кецове да станат съдбовния елемент в живота ми :mrgreen:
А ако тръгна да си търся,вече съм се подсигурила: в Sabotage видях едни ethnies-ки 34.5 номер... :oops:

За последното питане: Бих казала, въпрос на комплекси.От малка заобикалящата ме среда ме набъка с тези нужни и ненужни лекенца,които понякога се разливат като олио върху стъкло по характера ми...
и понякога искрено се мразя за това,че някакви супер дребни и незначителни неща могат адски да ме сдухат..
но напоследък работя по въпроса :D

А по най-последния абзац: ми оная оферта за кафенце още по време на сесията си важи,така че като се върнеш,освен,че ще показваш снимки и ще разказваш как изгрява слънцето, ще можем да си задаваме каквито поискаш въпроси 8)
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

(съфорумците ни, според теб)

1. С най-широка усмивка
2. С най-странен ник
3. С най-голямо самочувствие
4. Най-силно впечетление
5. Който познаваш най-отдавна
6. Който последен ти писа лс
7. Който те дразни
8. На чийто постове с кеф отговаряш...
9. Който би искала да видиш на живо
10. Който според теб пуска най-неочаквани от теб мнения

(колегите от ПРАВО 1 Курс)

1. С най-благ характер
2. С най-опак характер
3. Стана най-близка в първите лекции
4. С най-странно държание
5. Най-луд купонджия
6. Най-голямо "лице" (опа, тва е бургаски лаф, който значи "най-як тип")
7. Най-странен диалект/начин на говорене, брат
8. С най-странен външен вид
9. Най-мазен
10. Който, най-много те дразни

/ако може с имената да кажеш и групите.../
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”