Въпрос: не ви ли е срам (теб и останалите 2) да побеждавате едновременно? И всъщност според теб коя беше най-достойна за титлата виннер? (Велвет не го знам какво е, но асюмвам че е фемале)
Хайде и със здраве да си ползвате темичките!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Ами аз не очаквах,че тая седмица ще изляза на разпит,ама...съдба..Berserker написа:Въпрос: не ви ли е срам (теб и останалите 2) да побеждавате едновременно? И всъщност според теб коя беше най-достойна за титлата виннер? (Велвет не го знам какво е, но асюмвам че е фемале)
1. Слънчев.Жив.Искрен.Такъв,който ми помага да опознавам себе си.Кара ме да обогатявам спектъра от емоции,заключени в сърцето ми.Да ме кара да се усмихвам,да плача,да падам и да ставам.Иначе казано:да ме кара да усещам,че съм жива.Pisobella написа:1.Какъв е човекът,който е в сърцето ти? ( без имена и подробности....просто ми го опиши така както го чувстваш :")
2.Какви книги обичаш да четеш ?
3.Кой ти е любимия автор? А негово любимо произведение и защо?
4.Ако можеше да се превръщаш в животно,в кое би избрал? И защо?
5.Комикси четеш ли?
6.Анимации обичаш ли?
7.Белотче цъкаш ли?
8.Рисуваш ли? А можеш ли да рисуваш?
9.Боровинки обичаш ли ? ( а да береш? ) А за гъбки ходиш ли?
10.Фантазираш ли?
Ами то е една мисъл,която измислих преди 6-7 години...всъщност, едва ли аз съм я измислила(все пак не откривам топлата вода),но сама си я извиках и конструирах в съзнанието .Може да се каже ,че тя ми е и нещо като мото:Jamesmagno написа:Изречението, което се върти твърде често из главата ти?

Може,но са стари...напоследък нещо нямам нерви...Pisobella написа:Можеш ли да ми покажеш някоя рисунка?
1.Ако знаех,толкова нерви щях да си спестя....наистина, адски често и аз се чудя това ..какъв е Смисълът на Всичко?renesanz написа:в какво е смисъла на живота ти?
музика за любов? музика за духа?
какво индианско име би ти подхождало според теб?
1.Обещавам днес на упражненията по РП, като ми дойде музата...но ще го кача чак довечера.Kristo написа:ден 1/ серия от въпроси 1 (важи за всички 3 седмични сладурани, дето ше ги разпитвам)
зад.1. - нарисувайте ми нещо и го качете у форума, ограничения няма
зад.2. - съчинете стихче за мен, минимум 4 реда, и ако може да е хумористично (любовни стихчета приемам на лс)
зад.3. - дайте определение за този форум в рамките на 10 думи в изречение... без да броим "е", "и" и тем подобни..
зад.4. - кажи какво най-те кефи у другите две "разпитвани"... може примерно 1 дума или кратко есе.... както си решите...
зад.5. - Опиши ме в 1 изречение, без ограничения от обем и брой думи... важното е да е искрено мнение
Бегбеде го глътнах още на същия ден като ми го даде...даже си мислех да ти звънна,за да ти го върна преди да заминеш,но се сетих,че в последния момент едва ли ще ти е до досадни колежкиradja написа:Как е Бегбеде? Оправда ли ти о4акванията(сори за 4-то, но тук на негово място е бутонът за смяна на канджи)
Какво става в България? Все още ли е толкова слън4ево и топло? Ако да- търсиш ли нови кецки и имаш ли проблеми с това?(х
Любопитно ми е защо 4овек като теб- който има толкова подкрепа и е заобиколен от хора, които го оби4ат, е всъщност толкова лесно раним? Въпрос на характер или на настроение?
помеждувпро4ем- тия анкетки винаги са ми представлявали трудност, защото е мн по-приятно да видиш 4овека и да му зададеш 1000-дата неща, които са ти на акъл...