Размисли и страсти с Pisobella
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Re: Размисли и страсти с Pisobella
--Pisobella написа:1.Какъв е човекът,който е в сърцето ти? ( без имена и подробности....просто ми го опиши така както го чувстваш :")
2.Какви книги обичаш да четеш ?
3.Кой ти е любимия автор? А негово любимо произведение и защо?
4.Ако можеше да се превръщаш в животно,в кое би избрал? И защо?
5.Комикси четеш ли?
6.Анимации обичаш ли?
7.Белотче цъкаш ли?
8.Рисуваш ли? А можеш ли да рисуваш?
9.Боровинки обичаш ли ? ( а да береш? ) А за гъбки ходиш ли?
10.Фантазираш ли?
предполагам не си изненадана
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Като начало ще питам само:
Кефи ли те дракона, който ти нарисувах като последен пост в моята тема...
И да - нарисувай ти дракон и сложи картинката тук...
И да - нарисувай ти дракон и сложи картинката тук...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
1. Кви гъбки обичаш ?
2. А какви познаваш ?
3. Яздил ли си някога..конче?
4. Цветя гледаш ли ?
5. А животно ?
6. Какво би искал да имаш ?
7. Кола караш ли ?
8. Чай обичаш ли ? Ако да - какъв?
9. А ква музика слушаш ?
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз пък искам да ми нарисуваш пони

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
MERCES_LETIFER изобщо не съм. Очаквах го
1.Какъв е човекът,който е в сърцето ти? ( без имена и подробности....просто ми го опиши така както го чувстваш :") Такъв,от какъвто имам нужда.
2.Какви книги обичаш да четеш ? Всякакви - главно обаче наблягам на фантастика и фентъзи.
3.Кой ти е любимия автор? А негово любимо произведение и защо? Хм... любими автори много. Иначе едното е на Александър Бабек-"Джайя"... помня,че много много ревах ... не съм ревала толкова на книга...и много други любими имам ...
4.Ако можеше да се превръщаш в животно,в кое би избрал? И защо? Орел... и котка
5.Комикси четеш ли? Да ^_^
6.Анимации обичаш ли? Да ^_^
7.Белотче цъкаш ли? Да ^_^
8.Рисуваш ли? А можеш ли да рисуваш? Рисувам рядко,иначе не мога :")
Боровинки ОБОЖАВАМ! Гъбки ме мързи да бера,ама понякога е много забавно. А като намериш някоя направо полудяваш от кеф.
10.Фантазираш ли? Постоянно.
Kristo
Ами да,макар че си представям драконите....различно
И да - нарисувай ти дракон и сложи картинката тук... Мързи ме да рисувам нов - ето един стар.
Jamesmagno що ми задаваш моите въпроси?
1. Кви гъбки обичаш ? Принципно не обичам..... никакви гъби .... рядко ям. Преди изобщо,сега повече. Зависи как са пригтвени - печени с масълце и ако са мънички гъбки .... ммм-ммм!!! Вкусно е! Ама няколко гъбета,иначе ми идват в повечко.
2. А какви познаваш ? Манатарка,масловка,пачи крак,коралка,пърхутка,червената мухоморка,дяволска гъба ли ква беше - ама я познавам кво е.... мисля,че има и още,но не се сещам в момента...
3. Яздил ли си някога..конче? Да,като малка.
4. Цветя гледаш ли ? Ммм... имам едно,значи да.
5. А животно ? Да.
6. Какво би искал да имаш ? Сила.
7. Кола караш ли ? Трудно е да се каже.
8. Чай обичаш ли ? Ако да - какъв? Да,билков някакъв :")
9. А ква музика слушаш ? Всякаква - предимно обаче рок и електронна.
black_lady
Аз пък искам да ми нарисуваш пони с понито ме затрудняваш.Не става ли да е просто конче някакво ? Никога не ме е бивало в рисуването на коне.... в рисуването изобщо... точно в момента ме мързи да рисувам,така че по-натам през седмицата :")
fan4battle
Какво стана с народните танци? Еми какво какво ... миналия семестър ходих и на работа,пък и ми беше много късно като часове,та реших по-натам евентуално. Оня ден се сетих между другото за танците. Пак ми е мерак ама ще видим :") Програмата ми пак е много кофти ,а часовете някак си са ми ..късни.А аз искам и работа пак да почвам.:") Ама кой знае - има време :")
1.Какъв е човекът,който е в сърцето ти? ( без имена и подробности....просто ми го опиши така както го чувстваш :") Такъв,от какъвто имам нужда.
2.Какви книги обичаш да четеш ? Всякакви - главно обаче наблягам на фантастика и фентъзи.
3.Кой ти е любимия автор? А негово любимо произведение и защо? Хм... любими автори много. Иначе едното е на Александър Бабек-"Джайя"... помня,че много много ревах ... не съм ревала толкова на книга...и много други любими имам ...
4.Ако можеше да се превръщаш в животно,в кое би избрал? И защо? Орел... и котка
5.Комикси четеш ли? Да ^_^
6.Анимации обичаш ли? Да ^_^
7.Белотче цъкаш ли? Да ^_^
8.Рисуваш ли? А можеш ли да рисуваш? Рисувам рядко,иначе не мога :")
10.Фантазираш ли? Постоянно.
Kristo
Ами да,макар че си представям драконите....различно
И да - нарисувай ти дракон и сложи картинката тук... Мързи ме да рисувам нов - ето един стар.
Jamesmagno що ми задаваш моите въпроси?
1. Кви гъбки обичаш ? Принципно не обичам..... никакви гъби .... рядко ям. Преди изобщо,сега повече. Зависи как са пригтвени - печени с масълце и ако са мънички гъбки .... ммм-ммм!!! Вкусно е! Ама няколко гъбета,иначе ми идват в повечко.
2. А какви познаваш ? Манатарка,масловка,пачи крак,коралка,пърхутка,червената мухоморка,дяволска гъба ли ква беше - ама я познавам кво е.... мисля,че има и още,но не се сещам в момента...
3. Яздил ли си някога..конче? Да,като малка.
4. Цветя гледаш ли ? Ммм... имам едно,значи да.
5. А животно ? Да.
6. Какво би искал да имаш ? Сила.
7. Кола караш ли ? Трудно е да се каже.
8. Чай обичаш ли ? Ако да - какъв? Да,билков някакъв :")
9. А ква музика слушаш ? Всякаква - предимно обаче рок и електронна.
black_lady
Аз пък искам да ми нарисуваш пони с понито ме затрудняваш.Не става ли да е просто конче някакво ? Никога не ме е бивало в рисуването на коне.... в рисуването изобщо... точно в момента ме мързи да рисувам,така че по-натам през седмицата :")
fan4battle
Какво стана с народните танци? Еми какво какво ... миналия семестър ходих и на работа,пък и ми беше много късно като часове,та реших по-натам евентуално. Оня ден се сетих между другото за танците. Пак ми е мерак ама ще видим :") Програмата ми пак е много кофти ,а часовете някак си са ми ..късни.А аз искам и работа пак да почвам.:") Ама кой знае - има време :")

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Какво би разказала светлината в тъмното? (и не се измъквай с "истории")
Зодийки, нещо...?
Както искаш, така го разбирай тоя въпрос 
Като ти кажат "любовна песен", за кое заглавие се сещаш първо (чисто асоциативно)?
А второ (вече с повече мисъл)?
Зодийки, нещо...?
Като ти кажат "любовна песен", за кое заглавие се сещаш първо (чисто асоциативно)?
А второ (вече с повече мисъл)?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Търговецът на кристал
Какво би разказала светлината в тъмното? (и не се измъквай с "истории") Ми де да знам .... Искаш да разкажа конкретно каквото ще разкаже ли? Щото иначе наистина ще ти отговоря с "истории(за нещо си)" хахахах :")
Зодийки, нещо...?
Както искаш, така го разбирай тоя въпрос :) Зодийки.... аз съм близнаци... по-точно на границата с рак.... забавни са зодийките... иначе не им отдавам особено внимание. Само където си чета този хороскоп,който ми допада повече
Като ти кажат "любовна песен", за кое заглавие се сещаш първо (чисто асоциативно)? Никое.....
А второ (вече с повече мисъл)? Ми де да знам .... любовни песни си нямам .... по-точно в даден момент някакво парче ме кефи и ми носи някакво настроение,после се изчерпва.... поне в този аспект :") Като се замисля ми харесва на tina arena & mark antony - i want to spend my life loving you. И на Bryan Adams има много добри парчета,ама не им помня имената.
Какво би разказала светлината в тъмното? (и не се измъквай с "истории") Ми де да знам .... Искаш да разкажа конкретно каквото ще разкаже ли? Щото иначе наистина ще ти отговоря с "истории(за нещо си)" хахахах :")
Зодийки, нещо...?
Като ти кажат "любовна песен", за кое заглавие се сещаш първо (чисто асоциативно)? Никое.....
А второ (вече с повече мисъл)? Ми де да знам .... любовни песни си нямам .... по-точно в даден момент някакво парче ме кефи и ми носи някакво настроение,после се изчерпва.... поне в този аспект :") Като се замисля ми харесва на tina arena & mark antony - i want to spend my life loving you. И на Bryan Adams има много добри парчета,ама не им помня имената.

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
форумци-контест:
правила: аз ти задавам по един ред (цитат от песен) а ти казваш на кого от форума би го посветила, лесно е!
1. He looks right through me - so unprotected, his only legacy - returned, rejected
2. You're neurotic like a yo-yo... you used to be my romeo
3. Miss you less, see you more, love to know you better
4. I'm not like this all the time, i swear something has taken over me
5. She's too invested in the hours that past her by
6. So wonderfully good looking - with fine and delicate lines
7. You know, I've never been in love before
8. If i never see your face again, i don't mind, cos we got much further than i thought we get tonight
9. I'll move you, push through you, i'll take your mind into mine
10. This will be the last time i ever do your hair
11. I'll fly to the moon and back if you be, if you be my babe...
12. I have to find you have to let you know, that you aren't alone
13. And you make me feel... so beautiful...
а сега просто със заглавия на песни, като се препоръчва да не повтаряш имена:
1. Walk Away
2. Sing To Me
3. Strange relationship
4. Pop!ular
5. So Bad
6. Fallen Angel
7. Creepin' Up On You
8. Dirty
9. Good Enough
10. Hero
11. Heart Attack
12. I Can't Ever Get Enough Of You
13. I Forgive you
14. I Just want you to love me
15. I Miss You
16. I Wish You Heaven
17. Insatiable
18. Lift Me Up
19. Something In The Sky
20. Sense Of Humor
- забележка - можеш да включиш и не-форумци, които да отговарят на описанията или заглавията, но само ако няма подходящ съфорумец... и не трябва да даваш обяснения, но ако искаш няма проблем да отбележиш и тях...
пс: а иначе искам нов дракон спец. нарисуван за мен
пс2: не си мисли, че няма да изядеш 40тина въпроса от мен, просто гледам да те предразположа към темата...
хахахах
правила: аз ти задавам по един ред (цитат от песен) а ти казваш на кого от форума би го посветила, лесно е!
1. He looks right through me - so unprotected, his only legacy - returned, rejected
2. You're neurotic like a yo-yo... you used to be my romeo
3. Miss you less, see you more, love to know you better
4. I'm not like this all the time, i swear something has taken over me
5. She's too invested in the hours that past her by
6. So wonderfully good looking - with fine and delicate lines
7. You know, I've never been in love before
8. If i never see your face again, i don't mind, cos we got much further than i thought we get tonight
9. I'll move you, push through you, i'll take your mind into mine
10. This will be the last time i ever do your hair
11. I'll fly to the moon and back if you be, if you be my babe...
12. I have to find you have to let you know, that you aren't alone
13. And you make me feel... so beautiful...
а сега просто със заглавия на песни, като се препоръчва да не повтаряш имена:
1. Walk Away
2. Sing To Me
3. Strange relationship
4. Pop!ular
5. So Bad
6. Fallen Angel
7. Creepin' Up On You
8. Dirty
9. Good Enough
10. Hero
11. Heart Attack
12. I Can't Ever Get Enough Of You
13. I Forgive you
14. I Just want you to love me
15. I Miss You
16. I Wish You Heaven
17. Insatiable
18. Lift Me Up
19. Something In The Sky
20. Sense Of Humor
- забележка - можеш да включиш и не-форумци, които да отговарят на описанията или заглавията, но само ако няма подходящ съфорумец... и не трябва да даваш обяснения, но ако искаш няма проблем да отбележиш и тях...
пс: а иначе искам нов дракон спец. нарисуван за мен
пс2: не си мисли, че няма да изядеш 40тина въпроса от мен, просто гледам да те предразположа към темата...
хахахах
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Kristo много хубаво си се постарал,но аз форумците не ги познавам особено,камо ли да им слагам някакви песни или нещо от сорта. Просто никой никак не си го представям. Сериозно....
Иначе съжалявам,че ще те разочаровам,но просто не мога да ти изпълня желанието :")
Иначе не знам нито от кои песни са цитатите,нито самите имена на песните - кои песни са.
Мога да пробвам само с това,което ми идва на ум:
Fallen Angel - fan4battle
...толкоз.... изобщо не правя асоциация и с не-форумци... никога не съм си падала по такива неща ...
И друг дракон - по-натам ще си го получиш тогава. Поне едно "благодаря" да беше казал за стария! :Р
Иначе съжалявам,че ще те разочаровам,но просто не мога да ти изпълня желанието :")
Иначе не знам нито от кои песни са цитатите,нито самите имена на песните - кои песни са.
...толкоз.... изобщо не правя асоциация и с не-форумци... никога не съм си падала по такива неща ...
И друг дракон - по-натам ще си го получиш тогава. Поне едно "благодаря" да беше казал за стария! :Р

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А аз толкова се старах да търся тези цитати... чувствам се като на законодадел, на който са отнемили закона...Pisobella написа:Kristo много хубаво си се постарал,но аз форумците не ги познавам особено,камо ли да им слагам някакви песни или нещо от сорта. Просто никой никак не си го представям. Сериозно....
Но както и да, щр измисля нещо друго за тях... примерно - опиши в коя част от живота си би казал цитата от песен и кой епизод от съдбата си би кръстила с заглавията на песните след цитатите... няма нужда да знаеш от кого са и кои ги пее.. важното е да са свързани с теб
Ще чакам колкото трябва за нов дракон... но виж исках тихомълком да се измъкна за този дето показа, защото си мисля, че не е толкова добър, колкото този дето аз ти нарисувах и то специално за теб... все пак моето си е модерен арт с призови награди на всуе конкурси по света... и не се хваля с него...
Но пък сигурно си изкарала 6 по рисуване за стария дракон... сигурно новия ше срине предишните из основи... чакаме...
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Kristo
Абе аз цитати и т.н. никога никакви връзки с нищо - просто що не се откажеш? Особено както са на английски ми е цифра по-трудно...Все пак ще се пробвам,квото стане....а Драконът В интерес на истината е най-доброто ми постижение.... и никога не е бил за по рисуване.... :") Даже нямам 6 по рисуване в училище
опиши в коя част от живота си би казал цитата от песен и кой епизод от съдбата си би кръстила с заглавията на песните след цитатите
2. You're neurotic like a yo-yo... you used to be my romeo - ( Тва ми е любимо парче:")
3. Miss you less, see you more, love to know you better - ( Тва също ) Липсва ми един човек,сигурно бих му го казала и в момента.
4. I'm not like this all the time, i swear something has taken over me - като съм объркана
5. She's too invested in the hours that past her by -
6. So wonderfully good looking - with fine and delicate lines - о,за някоя яка мацка на улицата сигурно....
7. You know, I've never been in love before -
8. If i never see your face again, i don't mind, cos we got much further than i thought we get tonight - при раздяла със скъп човек
9. I'll move you, push through you, i'll take your mind into mine -
10. This will be the last time i ever do your hair -
11. I'll fly to the moon and back if you be, if you be my babe... -
12. I have to find you have to let you know, that you aren't alone - при приятел в тежък момент
13. And you make me feel... so beautiful... - еми бих го казала на моя приятел
Определено ме кара да се чувствам много гот.Както и всичките други на такава тематика които бяха ( 11,7,2 ) сигурно бих ги казала на обичан човек,не знам....
Епизод от съдбата?! Няма да ги коментирам ако може :")
1. Walk Away - тръгвам си
2. Sing To Me
3. Strange relationship - за всички странни хора,които съм срещала
4. Pop!ular - и за тия,които са постигнали нещо повече
5. So Bad - за тъпанарите
6. Fallen Angel - любовта
7. Creepin' Up On You -
8. Dirty -
9. Good Enough -
10. Hero - за един тип дето ме спаси от едни контрольори... баш Герой си беше...
11. Heart Attack - болката
12. I Can't Ever Get Enough Of You -
13. I Forgive you - прошката
14. I Just want you to love me - обичай ме!
15. I Miss You - когато съм тъгувала
16. I Wish You Heaven - при раздели
17. Insatiable
18. Lift Me Up
19. Something In The Sky - желанието да пилотирам
20. Sense Of Humor - забавните мигове
Абе аз цитати и т.н. никога никакви връзки с нищо - просто що не се откажеш? Особено както са на английски ми е цифра по-трудно...Все пак ще се пробвам,квото стане....а Драконът В интерес на истината е най-доброто ми постижение.... и никога не е бил за по рисуване.... :") Даже нямам 6 по рисуване в училище
опиши в коя част от живота си би казал цитата от песен и кой епизод от съдбата си би кръстила с заглавията на песните след цитатите
2. You're neurotic like a yo-yo... you used to be my romeo - ( Тва ми е любимо парче:")
3. Miss you less, see you more, love to know you better - ( Тва също ) Липсва ми един човек,сигурно бих му го казала и в момента.
4. I'm not like this all the time, i swear something has taken over me - като съм объркана
5. She's too invested in the hours that past her by -
6. So wonderfully good looking - with fine and delicate lines - о,за някоя яка мацка на улицата сигурно....
7. You know, I've never been in love before -
8. If i never see your face again, i don't mind, cos we got much further than i thought we get tonight - при раздяла със скъп човек
9. I'll move you, push through you, i'll take your mind into mine -
10. This will be the last time i ever do your hair -
11. I'll fly to the moon and back if you be, if you be my babe... -
12. I have to find you have to let you know, that you aren't alone - при приятел в тежък момент
13. And you make me feel... so beautiful... - еми бих го казала на моя приятел
Епизод от съдбата?! Няма да ги коментирам ако може :")
1. Walk Away - тръгвам си
2. Sing To Me
3. Strange relationship - за всички странни хора,които съм срещала
4. Pop!ular - и за тия,които са постигнали нещо повече
5. So Bad - за тъпанарите
6. Fallen Angel - любовта
7. Creepin' Up On You -
8. Dirty -
9. Good Enough -
10. Hero - за един тип дето ме спаси от едни контрольори... баш Герой си беше...
11. Heart Attack - болката
12. I Can't Ever Get Enough Of You -
13. I Forgive you - прошката
14. I Just want you to love me - обичай ме!
15. I Miss You - когато съм тъгувала
16. I Wish You Heaven - при раздели
17. Insatiable
18. Lift Me Up
19. Something In The Sky - желанието да пилотирам
20. Sense Of Humor - забавните мигове

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Добре де айде няма да те мъча с тези песни повече... доволен съм от отговорите и че откри какво са за теб някакви си случайни извадки от песни... в смисъл можеш да им вкараш емоция...
Иначе, в знак на благодарност: потърси си текстовете с гугъл ако те интересува контекста на самата песен...
(цитат 8 бтв е на тема "забивка за една нощ",от една песен на Маруун 5, изсмях се жестоко...)
а 20-те песни... просто потърси в гугъл "darren hayes lyrics"
Иначе, в знак на благодарност: потърси си текстовете с гугъл ако те интересува контекста на самата песен...
(цитат 8 бтв е на тема "забивка за една нощ",от една песен на Маруун 5, изсмях се жестоко...)
а 20-те песни... просто потърси в гугъл "darren hayes lyrics"
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не съм фенка принципно на лирики само, но благодаря :") Познах няколко от песните иначе.