Тема за всички, които ще кандидатстват в СУ и имат въпроси
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Тема за всички, които ще кандидатстват в СУ и имат въпроси
значи някъде прочетох че в СУ /или ФМИ, не помня вече/ щяло да се проведе ден на отворените врати или нещо подобно.. та да попитам.. Ще има ли подобно мероприятие и ако да кога?
"Всяка победа на светлината всъщност е триумф на тъмнината." Матю Стоувър
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
На 13, 14 и 15 март ще се проердат Дни на отворените врати в СУ и ще има представяния на отделните факултети. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Ахам.. А трябва ли предварително да се запишем... или.. как точно става всичко?
"Всяка победа на светлината всъщност е триумф на тъмнината." Матю Стоувър
- VIPbaby
- В началото бе словото
Искам да попитам от коя дата се подават документи за предварителните изпити ,ако има вече информация де? 
Хора, а относно това с Дните на отворени врати...Как мислите ще е организацията- и трите дни всички факултети или в различните дни ще са различни факултети?camel написа:На 13, 14 и 15 март ще се проердат Дни на отворените врати в СУ и ще има представяния на отделните факултети.
- vasileva_n
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Здравейте!Аз искам да попитам дали вече е излязъл справочника за 2008/09? 
"За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина."
Здравейте!
предварително се извинявам, защото съм наясно че отговорите на моите въпроси са някъде из съществуващите вече теми, но уви нямам време да ровя из всички тях.
Затова моля ви отговорете на въпросите ми, свързани с кандидатсването ми тази година. Мисля да кандидатствам право с изпити по литература и история.
1) Кои точно оценки са ми необходими и ще бъдат балообразуващи ?
2) Уточни ли се въпросът с матурите - ще бъдат ли оценките от матурите балообразуващи, ще имам ли право на избор или ще ми се взема средо-аритметичната оценка от годините ?
3) Обявени ли са сроковете за записване за предварителните изпити ?
4) Бях чувал, че може да има и предварителен по литература - вярно ли е това ?
5) Ще има ли курсове по история и литература през ваканцията април месец ?
6) Излезе ли вече официалният справочник на университета ?
Мисля, че засега е това. Предварително Ви благодаря!
предварително се извинявам, защото съм наясно че отговорите на моите въпроси са някъде из съществуващите вече теми, но уви нямам време да ровя из всички тях.
Затова моля ви отговорете на въпросите ми, свързани с кандидатсването ми тази година. Мисля да кандидатствам право с изпити по литература и история.
2) Уточни ли се въпросът с матурите - ще бъдат ли оценките от матурите балообразуващи, ще имам ли право на избор или ще ми се взема средо-аритметичната оценка от годините ?
- vasileva_n
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Хей много хора нямаме време да четем,но го правим нали?!?!? и аз мога да изпиша един куп въпроси повярвай ми,но преди да го направя прочетох доста теми и разбрах това което ме интересувашеdominus написа:Здравейте!
"За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина."
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Още не е излязъл. Утре в 12 часа от СУ ще дават пресконференция специално за кандидатстудентските въпроси и вероятно ще дадат отговорите, които търсим. Иначе справочника ще излезе до 13 март, предполагам, защото тогава са отворените врати "Дни на кандидат-студента", в които всеки ще може да се срещне с представители на съответния факултет и да разпита туй-онуй. Но утре би трябвало да станат ясни нещата около изпитите...vasileva_n написа:Здравейте!Аз искам да попитам дали вече е излязъл справочника за 2008/09?
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
ох дано не са всички като теб в университета...vasileva_n написа: Хей много хора нямаме време да четем,но го правим нали?!?!? и аз мога да изпиша един куп въпроси повярвай ми,но преди да го направя прочетох доста теми и разбрах това което ме интересуваше![]()
Абе хора, вие веднага се хващате за какво да критикувате човек. Темата я създадох, за да задаваме въпросите си относно кандидатстването ни в СУ и да си помагаме взаимно. Така ще си улесним живота и ще опознаем може би бъдещите си състуденти, така че не помагате като се критикувате взаимно.
Относно въпросите - точно тук е мястото да се задават, но за съжаление не се интересувам от историята и в случая не мога да помогна. Изчакай още малко и посети въпросните "Дни на отворените врати" и там ще ти отговорят на всеки въпрос. Все пак трябва да си си пуснал(а) молба за матура, така че най-същественият въпрос остава този за матурите. Ако някой знае отговора му - да пише.
Относно въпросите - точно тук е мястото да се задават, но за съжаление не се интересувам от историята и в случая не мога да помогна. Изчакай още малко и посети въпросните "Дни на отворените врати" и там ще ти отговорят на всеки въпрос. Все пак трябва да си си пуснал(а) молба за матура, така че най-същественият въпрос остава този за матурите. Ако някой знае отговора му - да пише.
- di_snooker
- Пишете, о, братя
и аз иптам за същото. Имате ли инфо? Аз не съм от София и трябва да знам предварително кога да отидаlisichora написа:Хора, а относно това с Дните на отворени врати...Как мислите ще е организацията- и трите дни всички факултети или в различните дни ще са различни факултети?camel написа:На 13, 14 и 15 март ще се проердат Дни на отворените врати в СУ и ще има представяния на отделните факултети.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
От 24 март до 22 април кандидат-студентите могат да се запишат за провеждащите се предварителни изпити в Софийски университет. Записването става в Учебен отдел - каб. 227 и 228 на Ректората.VIPbaby написа:Искам да попитам от коя дата се подават документи за предварителните изпити ,ако има вече информация де?
това е от статията в една друга тема. гъзари че имате предварителни
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
интересува ме излезе ли някаква допълнителна информация относно дните на отворените врати ??
тъй като нямаше желаещи да отговорят на въпроса ми реших аз да поразпитам относно тия дни на отворените врати...dominus написа:интересува ме излезе ли някаква допълнителна информация относно дните на отворените врати ??
значи откриването е на 13.03 от 10.30 в централната сграда на СУ - независимо какво ви интересува - всеки ден(нормално работно време) до 15.03 ще можете да отидите и да научите каквото ви интересува - ориентирането трябва да бъде бързо и лесно - поне така ми обещаха
също казаха, че най вероятно справочникът трябва да е излязал до тези дати
за повече информация - (02) 9308 444
дано съм бил полезен :p