Възможност за реализация със специалност Етнология

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

smeshko
Паисий

Re: Възможност за реализация със специалност Етнология

Мнение от smeshko »

В типичен свой стил Иво изказа почти всичко, което можеше да се каже и все пак както във всяка друга специалност и в етнология всичко зависи от ТЕБ и може се реализираш в много различни сфери .. и само за инфото наскоро (вече не толкова скоро, защото всички места отдавна са заети ) ми попадна обява за работа в ЕС (с изключително минималната заплата от 7000 евро + служебно ауди , W140 ще прощаваш не е мерцедес , но какво да се прави ) и един от вариантите да я получиш беше да си учил етнология, което доста ме учуди, но все пак и ме зарадва... :) След това естествено трябваше да караш безумните тестове по анг език и по история на Ес , но това е без значение важното е ,че дори и с нашата мила специалност.. в която нямам голям успех.. може да сполучиш и да сбъднеш мечтите си дори и те да са чисто меркантилни ... Успех на всички и мисля , че перспектива има стига да я потърсиш .
Последно промяна от smeshko на 25 Фев 2008, 09:48, променено общо 1 път.
In vino verittas
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

W140 написа:
orion_elira написа:хубаво си ги изредил тея професии ама мисля, че чисто и просто ти липсва въображение :evil: най-лесно е да кажеш, че със въпросната специалност не може да си намериш доходоносна работа. Със тези знания които ти дава може да се реализираш във всяка една сфера стига да си малко по амбициозен и пробивен. А и само да отбележа - туризъм ... защо смяташ че не е печелившо :shock:
хаха липсвало ми въображение, хубаво щом смяташ така
я ми изброй кои са тези сфери, в които мога да се реализирам с познанията по етнология? Да видим твоето въображение щом е по-развито от мойто, какво ще измъдри :drunken:

ААА и да ти кажа само пише се моето , а не мойто ама от мен да мине...
In vino verittas
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

drakusa, евала-един трезвомислещ човек в тоя форум :wink: иначе темата наистина се изчерпа, в крайна сметка всичко опира до амбиция, възможности и разбира се известна доза късмет :wink: nerez би ли се представил/а на форумската общественост :roll: :roll: :roll:
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Публикувай отговор

Обратно към “ИФ”