НЕКА ВСИЧКИ ОТ ГРУПАТА ПО АНГЛИЙСКИ ВТОРИ ЕЗИК (СРЕДНОНАПРЕДНАЛИ) ПРИ Г-ЖА Л. КАДИЯН (МИНАЛАТА ГОДИНА ЧАСОВЕТЕ БЯХА В ПЕТЪК ВЕЧЕР!) ДА ЗНАЯТ, ЧЕ ЗАНЯТИЯТА ЗАПОЧВАТ ОТ 18:00 ВТОРНИК И ПРИКЛЮЧВАТ В 19:40 В 187, РЕКТОРАТА. ПОЛУЧИЛО СЕ Е ДОСТА ГЛУПАВО НЕДОРАЗУМЕНИЕ, НО СЕГА ВСИЧКО Е НАРЕД
Английски втори език, ВАЖНО!!! - архив
Модератор: Don Horhe
- Slaveto
- В началото бе словото
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Английски втори език, ВАЖНО!!! - архив
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ (ФРЕНСКА, НЕМСКА, ПОРТУГАЛСКА И Т.Н. ФИЛОЛОГИИ),
НЕКА ВСИЧКИ ОТ ГРУПАТА ПО АНГЛИЙСКИ ВТОРИ ЕЗИК (СРЕДНОНАПРЕДНАЛИ) ПРИ Г-ЖА Л. КАДИЯН (МИНАЛАТА ГОДИНА ЧАСОВЕТЕ БЯХА В ПЕТЪК ВЕЧЕР!) ДА ЗНАЯТ, ЧЕ ЗАНЯТИЯТА ЗАПОЧВАТ ОТ 18:00 ВТОРНИК И ПРИКЛЮЧВАТ В 19:40 В 187, РЕКТОРАТА. ПОЛУЧИЛО СЕ Е ДОСТА ГЛУПАВО НЕДОРАЗУМЕНИЕ, НО СЕГА ВСИЧКО Е НАРЕД
.
Slav Petkov
- renesanz
- Легендарен флуудър
Re: Английски втори език, ВАЖНО!!!
изнамерих тая тема и реших да не отварям нова. та въпроса ми е за втори език английски как става записването в групи,как се определя за кое ниво си,по кои учебници се учи и ако има някой от романските филологии или някои други с английски като втори да ми разкаже нещичко,за да знам има ли смисъл да го записвам за 2-ри език. има доста време,но все пак да питам...
мерси.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...