Английска филология 2

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Заключено
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Re: Английска филология 2

Мнение от Cecilia Lisbon »

Ами Фонология на дискурса при Филипов?... малеее, устен :shock: като го описа и се облещихме всички... нещо да споделите?
Аватар
Анна
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Анна »

Филипов и при нас го беше описал много ужасно, но накрая се оказа че не е чак толкова зле. Нас ни изпитваха той и Димитрова. Първо влизаш, теглиш си текстче и му правиш анализ на интонацията. После сядаш при Димитрова, която се държи ужасно мило с теб даже когато говориш глупости. После само казваш едно стихотворение на Филипов, който също не се държи все едно целта му е да те върти на шиш, както правят други, дава ти да прочетеш половин страница от една книжка и си отиваш. Имаше много хубави оценки. При нас Филипов горкият беше болен цял семестър и отсъства и затова се готвихме само по учебника, и въпреки това не ни беше трудно. Материалът поне във нашия учебник беше лек (English Intonation by J. C. Wells), макар и доволно скучен и вие и преподавател като имате би трябвало да се оправите още по-лесно. :D
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
Аватар
Fever
От дъжд на вятър
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Fever »

Същия учебник е, мерси за информацията. :)
Nirnaeth
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Nirnaeth »

Здравейте.
В момента съм втори курс Английска филология, но имам да си дооправям практическия английски от миналата година. Молбата ми е към някого от първи курс - ако може да ми каже кога има контролни при Генова (предполагам тя е по граматика и на вас) и да ми прати някакви материали, по които се готви. Много благодаря предварително.

П.П.: И никъде не мога да намеря мейла на Коларова, та ако някой го има, ще съм благодарна да ми го даде :)
The tea gonna chew come!!
Аватар
crystal
В началото бе словото

Мнение от crystal »

Nirnaeth написа:Здравейте.
В момента съм втори курс Английска филология, но имам да си дооправям практическия английски от миналата година. Молбата ми е към някого от първи курс - ако може да ми каже кога има контролни при Генова (предполагам тя е по граматика и на вас) и да ми прати някакви материали, по които се готви. Много благодаря предварително.

П.П.: И никъде не мога да намеря мейла на Коларова, та ако някой го има, ще съм благодарна да ми го даде :)
вече не сме при генова, бяхме малко при тинчева,а сега - при ишпекова. през май ще имаме две контролни. мога да ти пратя някакви материали, върху които сме работили, ако искаш.
Hold ur breath and count to ten
Nirnaeth
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Nirnaeth »

Ще съм ти много благодарна. Мейла ми би трябвало да го има на профила, ще чакам да изпратиш нещата и датите, когато имаш възможност. Много благодаря пак. :)
Аватар
crystal
В началото бе словото

Мнение от crystal »

в профила ти не ти показва мейла, а само дава да ти се пише писмо. писах ти в skype
Hold ur breath and count to ten
Nirnaeth
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Nirnaeth »

В Скайп не съм получила нищо, не знам защо. Но ти изпращам лично съобщение с мейла ми.
stelister
В началото бе словото

Мнение от stelister »

Zdraveyte! Dali ste se nameri nqkoy otzivchiv vtorokursnik, koyto da mi razyasni nqkoi neshta po Romantizym. Az sym 3 kurs, no prekysnala i ne sym se qvyavala na tozi izpit. Govorih s Terziev da mu predam dvete pismeni raboti, koito e iskal, no idea si nyamam kakvo tochno se iziskva. Principno sym hodila na uprajnenia predi 2 g. i sigurno neshtata sa se promenili dosta. Dali moje nqkoy da mi preprati aktualnite materiali, koito vi e prashtal prez godinata?
Аватар
Fever
От дъжд на вятър
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Fever »

stelister написа:Zdraveyte! Dali ste se nameri nqkoy otzivchiv vtorokursnik, koyto da mi razyasni nqkoi neshta po Romantizym. Az sym 3 kurs, no prekysnala i ne sym se qvyavala na tozi izpit. Govorih s Terziev da mu predam dvete pismeni raboti, koito e iskal, no idea si nyamam kakvo tochno se iziskva. Principno sym hodila na uprajnenia predi 2 g. i sigurno neshtata sa se promenili dosta. Dali moje nqkoy da mi preprati aktualnite materiali, koito vi e prashtal prez godinata?
Ако това беше написано на кирилица, можеше и да се отзова на молбата..
Nirnaeth
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Nirnaeth »

Наскоро ми казаха, че Английската филология няма задочна форма на обучение. Има ли нещо такова наистина?
А пък ако има задочно, някой има ли представа какви са изискванията и процедурите по преместването от редовно в задочно?
Аватар
Swаy
Пишеща машина
Специалност: АФ
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Swаy »

Nirnaeth написа:Наскоро ми казаха, че Английската филология няма задочна форма на обучение. Има ли нещо такова наистина?
А пък ако има задочно, някой има ли представа какви са изискванията и процедурите по преместването от редовно в задочно?
Мисля, че няма задочна филология никаква.
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Така е, филологиите са само редовни!
Изображение
Аватар
Плазмодий