Да, за този филм могат да се кажат само много добри думи... или да се оплюе тотално от хора ,които са попаднали на него един вид случайно,очакващи да видят нещо като "екшъните" за Борн примерно...Всичко зависи от това какво очакваш да видиш.
На мен лично ми хареса до степен да не мога да опиша(защото за съжаление не съм дарен с кой знае какво дар слово) изблика си на фенщина по добрия стар олд скул екшън.
За историята мисля е до голяма степен излишно да се впускам в подробности (има си сайт за това http://kino.dir.bg/film.php?id=6922
ОБАЧЕ!Въпроса е как се развива самия филм,как е представена войната,как са екшън сцените...С една дума перфектно!Филма е просто перфектния военен екшън(не случайно акцентирам на екшън
Просто трябва да видите какво прави въпросния снайпер Barrett M82 (не,не стреля Рамбо с него,ама хайде стига спойлери), тежката картечница монтирана на джипа в ръцете на "нашиьо пич(ТМ)" или какво прави Клейморката закачена за стара авиобомба
Абе няма смисъл да продължавам,ако сте любители на олд скулл екшъните,ако сте любител на 3Д екшъните(да,за игри иде реч),нямате нужда от повече думи.Защо още не сте го гледали,хмм?
Ако пък не....я хвърлете един поглед на темата за Оскарите и си изберете нещо от претендентите за статуетките...
Сега усещам как някои 'ора ще почнат да търсят загадки,смисъл,обрати т.н.Да кажеш ,че филма бил безмислен" 'щото видиш ли как може Рамбо да изтепа толкоз народ" е все едно да кажеш ,че в "300" няма историческа достоверност или да отидеш в публичен дом и после да се оплакваш ,че нямало любов ,а само секс...
От мен филма има категорична десятка и толкоз(в мое лице фен на първите три части и пожизнен геймър).Oт "300" насам не съм се въодушевявл толкова от филм( а съм гледал доста йекшъни
Оценка 10/10