Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
история на 11 май
математика на 18 май
биология на 25 май
география на 8 юни
журналистика също на 8 юни
Регистрацията за предварителните изпити ще бъде от 24 март, до 22 април. През тази година, СУ открива и 4 нови специалности- инженерна химия и съвременни материали, медицинска физика, физика и информатика и неформално образование, съобщи Гешев.
Целта на "неформално образование" е да подготви кадри за нуждите на интензивно развиващата се сфера на допълнителни и алтернативни образователни услуги.
LoShOtIIkA-F написа:Имам въпрос...Така и не мога да разбера дали на предварителния изпит по история пак ще се са две теми,както на редовния,ако някой знае да казва
ДА, със сигурност. И на предварителния, и на редовния ще се теглят по ДВЕ теми
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light." Наблюдателница Правист, I курс, 1 група
Да, в справочника го пише, както и в програмата по история на сайта на ИФ. Ето цитат: "В деня на конкурсния изпит на лотариен принцип ще се изтеглят две алтернативни теми. Всеки кандидатстудент има право да пише по една от тях."
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light." Наблюдателница Правист, I курс, 1 група
"В деня на конкурсния изпит на лотариен принцип ще се изтеглят две алтернативни теми. Всеки кандидатстудент има право да пише по една от тях."
Това и аз го четох,ама мисля,че е само за редовния,а и едно момче от моя клас ходи на курса в СУ и ми каза,че темите ще са две само на редовния
Ще го проверя за по-сигурно и ще пиша, но няма логика да е така, защото предварителният изпит е просто "предварителен", той се базира на същите условия, на които и редовният...