Влюбени ли сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
- Cadaverous
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Гити, да не ми се обидиш, но ако форумът не беше на СУ, а просто някакъв обикновен форум, в който пишат всякакви хора, щях да си мисля, че си на не повече от 13-14 години, съдейки по подписа и аватара ти. Без лоши чувства.gitty написа:Vintersorg написа:
А момъкът на аватара ти ?![]()
![]()
Oххх той не подлежи на обсъждане! Най-голямата ми слабост.. Дори майка ми вече е свикнала да го вижда постояноо и да ме слуша как въздишам по него хахаха
![]()
![]()
А по темата - не съм влюбена.
"Всичко, каквото казвам и пиша, мисля; но не пиша и не казвам всичко, каквото мисля."
Cadaverous написа:gitty написа: Гити, да не ми се обидиш, но ако форумът не беше на СУ, а просто някакъв обикновен форум, в който пишат всякакви хора, щях да си мисля, че си на не повече от 13-14 години, съдейки по подписа и аватара ти. Без лоши чувства.![]()
А по темата - не съм влюбена.
Lol! незнам дали си наистина добронамерена, но това определено не ме обижда =), никога не съм се стремяла да изглеждам сериозна и на зряла възраст, пък ако да си възрастен значи да си някъв сухар =/ неее меерси..
п.с. най странното е ,че като по-малка никога не съм си падала по някви известни личности, а ми се случи на 18 години! хаха
Едит: Сетих се , че бях на 17
Последно промяна от gitty на 26 Сеп 2005, 06:46, променено общо 1 път.
--> 

-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил