Наръчник на Хубавицата/Хубавеца

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Митака
Форумно зомби

Re: Наръчник на Хубавицата/Хубавеца

Мнение от Митака »

Crematory написа:Е, сори, ама има разлика между яка дълга коса и оная грозна изрусена прическа!?!?
Мешките и кубинките не са мода. Те са начин на мислене...отразяват идеи, отразяват мислене.
Какво мислене отразява тая прическа тип оскубан рус петел?

Не обичам да се конфронтирам, ама не мога да се сдържа :lol:
Изобщо трябва ли да отразява нещо? И едното и другото?
А и съжалявам,но не мисля,че изречението
Те са начин на мислене...отразяват идеи, отразяват мислене.
е много вярно.Какво може да изразяват дрехите и обувките?.......нищо според мен.
И аз не искам да се конфронтирам :)
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ахахаха, няма да се разберем явно, дори да се опитам да ти обясня. Прочети малко за метафора, метонимия и други стилистични фигури. Току-виж се засечем в друга тема и там не си ме разбрал, защото се изразявам с тях...
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

глупаво е да спорите.всеки си има вкус.аз познавам хора,които мислят,че всеки,който слуша техно или се облича размъкнато е наркоман. или че всички метъли са изтрещели и само пият бира.или че една руса п**** слуша чалга и е ограничена.не е така,или поне не винаги. и мен ме дразнят разни хора по улицата ама не им обяснявам колко са тъпи. има различни хора,аз също не ги харесвам описаните в "наръчник на хубавеца и хубавицата",смешни са,защото сами се загрозяват,защото не видях един облечен с вкус,защото те не изразяват себе си,а следват "модата" . но това че някой има фешън прическа не го прави тъп. има разлика м/у хубаво и селско!
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

Crematory, мешките и кубинките бяха модерни едно време.И те бяха част от модата.Не отричам, че са начин на мислене в днешно време, но така един ден ще отмре модата и на т.нар. хаус маниаци в днешно време, които се друсат, носят огромни очила и т.н. Ще остане група от хора, които обаче ще продължават да се носят така и ще твърдят, че това е възприятие за живота.. :)) Като бях 5 клас и аз носех мешка, кубинки и войнишки панталони, но просто защото сестра ми слушаше такава музика и всичките и приятели се обличаха така ;)) И аз да не остана по-назад..просто беше модерно.Сега големите очила, оскубаните вежди, хаус музиката, амфетамините и други подобни простотии са наред :) 8) Хаха..този път обаче няма кой да ме излъже да се обличам така :lol: :lol:
Правист,1ви курс,2ра група

I'm a believer
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Единственото нещо което ме провокира да пиша в тази тема беше това,че наричахте тези хора "тъпи" и ги слагате под общ знаменател.Щом се обличаш така и имаш такава прическа и т.н си еди-какъв си.......това не е вярно :!:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Митака написа:Единственото нещо което ме провокира да пиша в тази тема беше това,че наричахте тези хора "тъпи" и ги слагате под общ знаменател.Щом се обличаш така и имаш такава прическа и т.н си еди-какъв си.......това не е вярно :!:
Damn, пак не си разбрал...Сигурно е от перчема!
Идеята е, че по принцип множеството от тези хубавци са галошчета, сеш ли се? И не заради прическата - разбира се, че не, а обратното - от това, че са галошчета, логично следва прическата. Схвана ли тънката разлика? Просто разменяш местата на тези толкова важни неща.

Cogito, ergo ...have no перчем!
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

перчем и висяща коса отзад са различни неща. ами пънкарите? или те изразяват себе си?
ограничеността е присъща на невежите.ти не би трябвало да си такъв!
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
stonesoul
Пишете, о, братя

Мнение от stonesoul »

fly4o написа:Crematory, мешките и кубинките бяха модерни едно време.И те бяха част от модата.Не отричам, че са начин на мислене в днешно време, но така един ден ще отмре модата и на т.нар. хаус маниаци в днешно време, които се друсат, носят огромни очила и т.н. Ще остане група от хора, които обаче ще продължават да се носят така и ще твърдят, че това е възприятие за живота.. :)) Като бях 5 клас и аз носех мешка, кубинки и войнишки панталони, но просто защото сестра ми слушаше такава музика и всичките и приятели се обличаха така ;)) И аз да не остана по-назад..просто беше модерно.Сега големите очила, оскубаните вежди, хаус музиката, амфетамините и други подобни простотии са наред :) 8) Хаха..този път обаче няма кой да ме излъже да се обличам така :lol: :lol:
Метъл, пънк и прочие са имали действително пикове, в които са били мода, но разликата е, че те са си улични култури, зародили са се на улицата и се развиват там, могат да продължат да съществуват и без "подкрепата" на медии, компании и т.н. които генерират пари чрез тях.
Изображение
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

те са си улични култури, зародили са се на улицата и се развиват там
и трябва да си стоят на улицата, защото иначе им се губи чарът.

представете си всички да се обличат като и да се държат като Кърт Кобейн. Успяхте? Да, получи се. И той си отнесе главата.

аз харесвам неща, които сега...волю- неволю са маргинални. но това е допълнителна част от красотата им. защото един клуб с твърде много членове престава да бъде клуб, нали?:)
A.Levi
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от A.Levi »

phoebe написа:Наръчник на хубавеца
Наръчник на хубавицата
Много се смях :albino: Уви, за съжаление, някои от тези прекрасни същества са реални представители на нашата възрастова граница (слагам примерно 18-25). Благодаря им за това, че когато ги видя по улицата, ми правят деня по-забавен :lol:
Авторът на темата трябва задължително да се извини на всички, които още не са вечеряли и горната поредица от снимки може трайно да им развали апетита, както и на онези, които са ги видели на пълен стомах и сега си бършат обяда от монитора...
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право

Мнение от radja »

A.Levi написа:
phoebe написа:Наръчник на хубавеца
Наръчник на хубавицата
Много се смях :albino: Уви, за съжаление, някои от тези прекрасни същества са реални представители на нашата възрастова граница (слагам примерно 18-25). Благодаря им за това, че когато ги видя по улицата, ми правят деня по-забавен :lol:
Авторът на темата трябва задължително да се извини на всички, които още не са вечеряли и горната поредица от снимки може трайно да им развали апетита, както и на онези, които са ги видели на пълен стомах и сега си бършат обяда от монитора...
сякаш не ги виждате всеки ден по улиците...
Аватар
Sasko™
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Sasko™ »

Я тука да чукна няколко реда :D :D :D
Според мене най-глупаво е да определиш същността на един човек по външния му вид :!: :!: :!: На мене изобщо не ми прави впечатление хората с какво се обличат и каква им е прическата, щом са си избрали така техна си работа :!: :!: :!: Аз си носа дрехи каквито са ми удобни :D :D :D Предпочитам да си носа широки дрешки, защото са ми удобни, а дали някой ме смята за наркоман или нещо друго все ми е тая :) :) :) А това, че някой се води по модата си е негова работа :D :D :D Аз я нямам модата за нищо :D :D :D Това, че хората се опитват да се харесат с дрехи и прически на другите е много смешно :wink: :wink: :wink: Човек си е хубав от вътре :!: :!: :!: И нищо не може да го промени :D :D :D
What I've got you've got to give it to your mamma
What I've got you've got to give it to your pappa
What I've got you've got to give it to your daughter

Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Sasko™ написа:Я тука да чукна няколко реда :D :D :D
Според мене най-глупаво е да определиш същността на един човек по външния му вид :!: :!: :!:

Вярно, че "външният вид лъже", ама СМЕТАШ ЛИ? Все пак говорим за специфичен външен вид ;)
Sasko™ написа:Това, че хората се опитват да се харесат с дрехи и прически на другите е много смешно :wink: :wink: :wink:
Именно.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

В раздела за хубавици, първите няколко линка са на една от Бургас, учи във Френската...

Не питайте откъде знам... :mrgreen:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

от къде знаеш?
:lol:
My will be done!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Потребители”