Наръчник на Хубавицата/Хубавеца
Модератор: Плазмодий
- renesanz
- Легендарен флуудър
Re: Наръчник на Хубавицата/Хубавеца
за това сега София запада
няма значение кой ,къде и какво,има си един тип хора,дето са свободни електрони,на където духа вятъра и те натам. защо мислите,че се друсат. не защото искат,а щото е модно
модно е и да се правиш на плашило.а те следват модата.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
той е много либерален в това отношениеFaith написа:ти с мене хубаво си се разбрала, ама Радул какво мисли по тоя въпрос?![]()
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
Хмммм сега виждам тази тема.Интересна е
Като гледам всички тук сте против това и казвате:
"Повръща ми се от такива и т.н"
А тези които носят кубинки например те не са ли същите като така наречените"хубавици" и "хубавци".Просто го правят по различен начин
А аз бих попитал какво лошо има в това някои хора да са по-суетни от други
И аз съм с прическа тип "петел"......и през зимата ползвам вазелин за устни.....какво това ме праща директно в графата тип малоумници.НЕ МИСЛЯ
В този случай поговорката "По дрехите посрещат, по ума изпращат" е много,много подходяща
А тези които носят кубинки например те не са ли същите като така наречените"хубавици" и "хубавци".Просто го правят по различен начин
А аз бих попитал какво лошо има в това някои хора да са по-суетни от други
И аз съм с прическа тип "петел"......и през зимата ползвам вазелин за устни.....какво това ме праща директно в графата тип малоумници.НЕ МИСЛЯ
В този случай поговорката "По дрехите посрещат, по ума изпращат" е много,много подходяща
Последно промяна от Митака на 08 Фев 2008, 16:18, променено общо 1 път.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Ааа, не е вярно - пратих линковете на шефа ми и той каза да му пратя само мадамите!Митака написа:Хмммм сега виждам тази тема.Интересна е![]()
За всеки влак - пътниците
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Абе я трай за кубинките бе! Ако това е "фйешън", то светът ще спре да се върти...Митака написа:Хмммм сега виждам тази тема.Интересна е![]()
А тези които носят кубинки например те не са ли същите като така наречените"хубавици" и "хубавци".Просто го правят по различен начин![]()
А аз бих попитал какво лошо има в това някои хора да са по-суетни от други![]()
И аз съм с прическа тип "петел"......и през зимата ползвам вазелин за устни.....какво това ме праща директно в графата тип малоумници.НЕ МИСЛЯ![]()
Ясен си ми - прическа тип "петел" е знак, мойто момче, при който рядко има изключения от правилото. Рядко... Почти никога...
....никога.
Просто умно момче няма да се обезобрази по такъв нелеп начин!
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Момчето е право...Както ти можеш да възприемеш момче с прическа тип "петел" като странен, така и той не подкрепя модата с кубинките, мешките и т.н...Както и аз..Всеки си има вкус 
Правист,1ви курс,2ра група
I'm a believer
I'm a believer
Аз мечтая за деня, когато всички ще ходим чисто голи и без коса
Мойто момче може да го кажеш на някой друг.Не ме познаваш,че да ми говориш така.Ясно ли е"мойто момче"Vintersorg написа:Абе я трай за кубинките бе! Ако това е "фйешън", то светът ще спре да се върти...Митака написа:Хмммм сега виждам тази тема.Интересна е![]()
А тези които носят кубинки например те не са ли същите като така наречените"хубавици" и "хубавци".Просто го правят по различен начин![]()
И аз съм с прическа тип "петел"......и през зимата ползвам вазелин за устни.....какво това ме праща директно в графата тип малоумници.НЕ МИСЛЯ![]()
Ясен си ми - прическа тип "петел" е знак, мойто момче, при който рядко има изключения от правилото. Рядко... Почти никога...
....никога.
Просто умно момче няма да се обезобрази по такъв нелеп начин!![]()
![]()
Такива като теб ги ненавиждам...в смисъл които съдят хората по външния им вид
Аз само изказах мнението си по темата и не ангажирам никой да го приеме
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Момчето е право, ти наистина съдиш по хората само по външния им вид, недей сега да се заяждаш с негоМитака написа:Мойто момче може да го кажеш на някой друг.Не ме познаваш,че да ми говориш така.Ясно ли е"мойто момче"Vintersorg написа:Абе я трай за кубинките бе! Ако това е "фйешън", то светът ще спре да се върти...Митака написа:Хмммм сега виждам тази тема.Интересна е![]()
....никога.
Просто умно момче няма да се обезобрази по такъв нелеп начин!![]()
![]()
![]()
Такива като теб ги ненавиждам...в смисъл които съдят хората по външния им вид![]()
Аз само изказах мнението си по темата и не ангажирам никой да го приеме
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Vintersong, по тази логика той може да каже същото и за човек с кубинки...
Много са глупави тези предразсъдъци...
Правист,1ви курс,2ра група
I'm a believer
I'm a believer
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
"да съдиш за човек по външния му вид" има по принцип съвсем друго значение - означава да не мислиш, че някой е кофти защото е беден/с изпокъсани дрехи/няма пари да се изкъпе и т.н. Но не включва случаи, в които някой сам се обезобразява. Тогава, пичове, можеш дори много да съдиш за човека по външния му вид...
Както и да е, не ви познавам, петлейте си!
Както и да е, не ви познавам, петлейте си!
Хората са ралзични. На едни им харесва едно,на други-друго.Това как се обличаш не е непременно индикатор за умствения багаж.Не бива хората да се слагат под общ знаменател,още по-малко пък този знаменател да е външният вид.
Аз лично не подкрепям клонирането....да видиш един с такава прическа и големи очила е интересно.Гадното е,когато всички около теб изглеждат така.
Аз лично не подкрепям клонирането....да видиш един с такава прическа и големи очила е интересно.Гадното е,когато всички около теб изглеждат така.
Последно промяна от hypnosssa на 08 Фев 2008, 17:17, променено общо 1 път.
А само тази мода ли може да се следва?Например същото може да се отнася и за така наречените "бунтари".В смисъл такъв те искат да са различни от някои други,но в същото време самите те са едни и същи....не мислиш ли така?hypnosssa написа:Хората са ралзични. На едни им харесва едно,на други-друго.Това как се обличаш не е непременно индикатор за умствения багаж.Не бива хората да се слагат под общ знаменател,още по-малко пък този знаменател да е външният вид.
Аз лично не подкрепям клонирането....да видиш един с такав априческа и големи очила е интересно.Гадното е,когато всички около теб изглеждат така.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Така е.Това се отнася за всички стилове.
И на мен са ми смешни някои от тях,но това не значи непременно,че ще си правя генерални изводи за самите хора,спрямо стила им.
Хората са си го казали:По дрехите посрещат...
И на мен са ми смешни някои от тях,но това не значи непременно,че ще си правя генерални изводи за самите хора,спрямо стила им.
Хората са си го казали:По дрехите посрещат...
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
Е, сори, ама има разлика между яка дълга коса и оная грозна изрусена прическа!?!?
Мешките и кубинките не са мода. Те са начин на мислене...отразяват идеи, отразяват мислене.
Какво мислене отразява тая прическа тип оскубан рус петел?
Не обичам да се конфронтирам, ама не мога да се сдържа
Мешките и кубинките не са мода. Те са начин на мислене...отразяват идеи, отразяват мислене.
Какво мислене отразява тая прическа тип оскубан рус петел?
Не обичам да се конфронтирам, ама не мога да се сдържа