Защо слушате музиката,която слушате...:)
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Защо слушате музиката,която слушате...:)
Интересно ми е какво харесвате в музиката която слушате.Всеки харесва определени стилове/групи поради някакви негови си причини,заради това как го карат да се чувства...Не говоря за това като отидеш в някоя кръчма и слушаш к'вот пуснат
.Един харесва(демек пуска си ги вкъщи) хеви метъл,друг поп музика,трети чалга,четвърти рап,пети класическа.друг пък други работи.Но е доста трудно да обясниш на човек който не харесва "твойта" музика какво ти намираш в нея.Посочете любими групи...абе ей такива работи.Ако някой харесва много стилове нека също си каже
,не се ограничаваме с един 
Последно промяна от mushroomhead на 23 Сеп 2005, 03:13, променено общо 1 път.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Хах, Гъбко...темата е страшна!
Само че...не мога да отговоря на въпроса с няколко думи. Просто слушам адски много стилове, и не е лесно...ама ще пробвам.
Слушам gothic защото: Харесва ми меланхолията, мелодията, прекрасните песнопения, мрака, текстовите шедьоври...Харесва ми имиджа на групите, харесва ми усещането което е много down...
Слушам heavy metal защото:е много яка, вечна и непреходна музика! Кой каквото ще да казва, жицата си е жица! Велика музика за куфеене, дето те кара да се разтресеш, сеш ли се...Кръвта нахлува в главата...и така...
Слушам паган/скандинавска/мителалтер/нордик фолк музика защото: ме кефи усещането за далечни, древни, непознати и в известен смсиъл екзотични ритми. Невероятно е...а музиката на Скандинавия е един огромен сандък с непознати вълешбства!
Слушам народна музика защото:обичам българския народен фолклор! Защото е уникален и незаменим. Защото си е наш!
Слушам военни маршове защото:ме кефи всичко свързано с войната и честно казано, тези маршове sa edno късче романтична история.
Слушам сръбски горанбреговичови цигании, братямангасарянови безмислици, ретро балади, романтични блусчета, чернофереджески извергщини защото:МЕ КЕФЯТ!

Само че...не мога да отговоря на въпроса с няколко думи. Просто слушам адски много стилове, и не е лесно...ама ще пробвам.
Слушам gothic защото: Харесва ми меланхолията, мелодията, прекрасните песнопения, мрака, текстовите шедьоври...Харесва ми имиджа на групите, харесва ми усещането което е много down...
Слушам heavy metal защото:е много яка, вечна и непреходна музика! Кой каквото ще да казва, жицата си е жица! Велика музика за куфеене, дето те кара да се разтресеш, сеш ли се...Кръвта нахлува в главата...и така...
Слушам паган/скандинавска/мителалтер/нордик фолк музика защото: ме кефи усещането за далечни, древни, непознати и в известен смсиъл екзотични ритми. Невероятно е...а музиката на Скандинавия е един огромен сандък с непознати вълешбства!
Слушам народна музика защото:обичам българския народен фолклор! Защото е уникален и незаменим. Защото си е наш!
Слушам военни маршове защото:ме кефи всичко свързано с войната и честно казано, тези маршове sa edno късче романтична история.
Слушам сръбски горанбреговичови цигании, братямангасарянови безмислици, ретро балади, романтични блусчета, чернофереджески извергщини защото:МЕ КЕФЯТ!
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Еми аз както знаят хората дето ме знаят
слушам нео-метъл(или там както му викате)и производните му...Защо...
Хмм това е Убав въпрос.Какво ми харесва във групи като КоЯн,Слипнот,Мъдвейн,ЛимпБизкит,Линкин Парк(някой парчета)и т.н....ми зареждат ме с енергия,текстовете са им "социални"
и ме кефят(абе f*ck си е f*ck
)
и агресията разбира се...Мааа му стара слушал съм какви ли не "шитове"-дет,блек, траш и т.н.(нека никой не се обижда не го казвам с лошо чувство
)обаче КоЯн и Слипнот си "дървят" в това отношение

-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
а сега де.. защо слушам музиката, която слушам..
може би защото понякога не искам да слушам "другата" и просто друга музика
понякога защото се кефя да танцувам (абе всъщност мен това винаги ме кефи)
понякога защото съм сама и съответно не искам да съм сама и слушам музиката "ми"
малко кат' лудите.. никога не съм ссама

може би защото понякога не искам да слушам "другата" и просто друга музика
понякога защото се кефя да танцувам (абе всъщност мен това винаги ме кефи)
понякога защото съм сама и съответно не искам да съм сама и слушам музиката "ми"
слушам метъл, хард рок изобщо всички производни /без блек, готик и такива мрачни неща/ защото в тази музика има много енергия
слушам стари неща като цепелин пинк флойд и т.н. защото музиката им ме докосва отвътре
харесвам още по-стари неща /преди 60те/ и защото ме забавляват
блус също
освен това харесвам джаз защото създава страхотно настроение и ме релаксира

едит: аа и слушам пънк и разни сръбски глупости и подобни простотии защото са много весели
слушам стари неща като цепелин пинк флойд и т.н. защото музиката им ме докосва отвътре
харесвам още по-стари неща /преди 60те/ и защото ме забавляват
блус също
освен това харесвам джаз защото създава страхотно настроение и ме релаксира
едит: аа и слушам пънк и разни сръбски глупости и подобни простотии защото са много весели