еее, и малко пластмаса си трябваnecrozis написа:Абе само METAL бе !!!
Кой е твоят стил?
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Re: Кой е твоят стил?
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Ами... аз съм на периоди...
Да кажем, че като цяло обичам хард рок (Guns N' Roses, Deep Purple, Whitesnake...). Напоследък се зарибявам с прогресив метъл (Dream Theater например).
Рокът нЕма да умре никогаШ. :blackknight:
Рокът нЕма да умре никогаШ. :blackknight:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- Bloodlust
- В началото бе словото
Грънчоооо!!! От мен т'ва е 
"....И се роди човекът,същество тъй велико,че се наложи сам да си поставя ограничения - боговете..."
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Има хляб в това момче! 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Аз съм си отживелица знам но все още любима група ми остават "The Beatles"
My will be done!!!
Грънджа сигурно е стилът в историята на музиката с най-кратко съществуване и единственият на който пикът на популярност му е след формалния му край. Как може да ти е най-любим стил, в който вече на практика няма действаща група (май само Пърл Джем наскоро се посъбраха), а групите около които се върти цялата работа, се броят на пръстите на ръката на стругар.
Искам да подчертая, че не искам да се заяждам с никого, не виждам нищо лошо да се слуша, аз лично на Пърл Джем много се кефя. Дори любимата група да ти е такава. Но да кажеш, че даден стил е "твоят" за мен значи, че поне 50% от нещата, които слушаш, са от него. Което в случая на грънджа трябва да значи, че ако още бяхме в ерата на касетите, лентата трябваше да е слепена с тиксо през 5 см.
Искам да подчертая, че не искам да се заяждам с никого, не виждам нищо лошо да се слуша, аз лично на Пърл Джем много се кефя. Дори любимата група да ти е такава. Но да кажеш, че даден стил е "твоят" за мен значи, че поне 50% от нещата, които слушаш, са от него. Което в случая на грънджа трябва да значи, че ако още бяхме в ерата на касетите, лентата трябваше да е слепена с тиксо през 5 см.

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Човече, как пък точно реши, че тази е дефиницията на "твоят стил"? От тълковен речник ли я извади?stonesoul написа: Но да кажеш, че даден стил е "твоят" за мен значи, че поне 50% от нещата, които слушаш, са от него.
Grundge rulezzzz!

- Fever
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: Fever
- Обратна връзка:
Добър си с вицовете, признавам. Къци би ти завидял на остроумието.Което в случая на грънджа трябва да значи, че ако още бяхме в ерата на касетите, лентата трябваше да е слепена с тиксо през 5 см.
Нека само спомена някои от гръндж-групите в Сиатълския период.
Alice in Chains, Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden, Temple of the Dog, Blood Circus...
Само Пърл Джем имат 8 (!!!) студио албума, копеле, като последният е от 2006 г с едноименно заглавие. Нирвана имат 3 албума + компилации и лайфове. Да не ти говоря колко много награди имат. Алис ин чейнс имат 6 албума.
За какво говориме въобще!?!?!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Оф, Fever, кво се хабиш да му обясняваш...Той човека просто да си каже...Винаги са ми били странни подобни мнения за определени стилове, както казах и по-горе...

Например за това, че можеш да ги изредиш без особено замисляне, както направи?
И че останалите групи освен първите 4, имат по 1, максимум 2 албума и живот от има няма 2 години? То като се замисля и в хардкора до известна степен е така, ама там има наследственост и нещата не свършат като някой депресиран наркоман си разцепи празната кратуна с двуцевката!? Албумтие на Пърл Джем са ми известни, както и последният, защото отбелязах, че ги слушам. Но доколкото ми е известно също така са единствената действаща гръндж група или може би греша? Какви други периоди освен сиатълския има грънджа?
Иначе за поста на Принцесата
Това е лично мое виждане, както и твоете, което също едва ли го има канонизирано където и да е. При мен лично всичко което слушам изразява част от мен, дори в случая едва ли стиловете имат особено значение. Дори най-любимите ми групи са от стил, към който вече от доста време не се причислявам, по едни или други причини.
П.П. Това го забравих
Иначе за поста на Принцесата
Това е лично мое виждане, както и твоете, което също едва ли го има канонизирано където и да е. При мен лично всичко което слушам изразява част от мен, дори в случая едва ли стиловете имат особено значение. Дори най-любимите ми групи са от стил, към който вече от доста време не се причислявам, по едни или други причини.
П.П. Това го забравих
Трябва ли да ридая над клавиатуратаДобър си с вицовете, признавам. Къци би ти завидял на остроумието.

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ок, тогава за какво спорим всъщност?stonesoul написа: Това е лично мое виждане, както и твоете,

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Всъщност, от това изречение тръгна всичко.stonesoul написа:Как може да ти е най-любим стил, в който вече на практика няма действаща група (май само Пърл Джем наскоро се посъбраха), а групите около които се върти цялата работа, се броят на пръстите на ръката на стругар.
Но айде, мир!

- Bloodlust
- В началото бе словото
Пййс!!!
аре да си останем с уважението
ПС.
Ако може да престанете с Анти-Грънч кампаниите-просто не биха дали резутат! НИЕ СМЕ МИЛИОНИ НЕМОЖЕТЕ ДА НИ СПРЕТЕ
ПС.
Ако може да престанете с Анти-Грънч кампаниите-просто не биха дали резутат! НИЕ СМЕ МИЛИОНИ НЕМОЖЕТЕ ДА НИ СПРЕТЕ
"....И се роди човекът,същество тъй велико,че се наложи сам да си поставя ограничения - боговете..."
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Готик метъл, готик метъл, готик метъл фор лайф! 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .