Историции
Модератор: sientelo
Re: Историциии
Някой да знае как ще протече изпита по Философия на ист.-верно ли е че можеш да си избереш един въпрос и да си го разкажеш или някой колега е сънувал сладки сънища 
- novoselskiq
- В началото бе словото
Изпита по Дидактика не е изпит 
Говорите си малко , разказваш малко за анкетата, малко за родния си град и получаваш съответната оценка - в 90% от случаите 6
Колеги има ли вече програмата за втори семестър на II курс история?
Говорите си малко , разказваш малко за анкетата, малко за родния си град и получаваш съответната оценка - в 90% от случаите 6
Колеги има ли вече програмата за втори семестър на II курс история?
"Опасно е да си искрен, освен ако не си глупав."
Д.Б.Шоу
Д.Б.Шоу
Няма я братле. Само на задочниците. Очаквам да се появи в края на сесията - някъде към средата на февруари тук: http://www.clio.uni-sofia.bg/BG/students.html#raz
За изпита по философия: От този въпросник от 36 въпроса http://www.clio.uni-sofia.bg/BG/pass/Filosofia.pdf си избираш един, по който се подготвяш добре и му говориш. Това е за 5
После той ти задава един въпрос. Това, което съм чувал от по-горните курсове, е, че ако си избереш да говориш по въпрос от края на въпросника, този, който той ти задава е от началото и обратното, но не съм много сигурен в информацията, така че по-добре е да се подготвиш по всички сравнително добре, а по избрания от теб - още по.
Не ти гарантирам, че информацията е 100% сигурна, но това е, което съм дочул.
За изпита по философия: От този въпросник от 36 въпроса http://www.clio.uni-sofia.bg/BG/pass/Filosofia.pdf си избираш един, по който се подготвяш добре и му говориш. Това е за 5
Не ти гарантирам, че информацията е 100% сигурна, но това е, което съм дочул.
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
хей... някой случайно да има конспекта за изпита при Тодоров- АВИТО

I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Не е много трудно да го намериш сама.rachence написа:хей... някой случайно да има конспекта за изпита при Тодоров- АВИТО
![]()
http://www.clio.uni-sofia.bg/BG/pass/Pa ... -AVITO.pdf
Почти всички конспекти ги има тук:
http://www.clio.uni-sofia.bg/BG/b-istoria.html
Вече си втори курс би трябвало да го знаеш!
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Да, намерих го и преди това,мерси все пак
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Колеги утре при Мишев кога ще ходите. Според мен ще е от 9 часа пред 42 аудитория както е било на 25 януари. Написахте ли си рефератчетата. Аз вчера седнах да го пиша в 1 часа и съм готов вече с 4 страници и въпреки, че съм на мнение, че е по-важно качеството отколкото количеството ми се струват малко та сега ще разтягам лукуми
Вие как се справихте?
Вие как се справихте?
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
ами в 9 часа ще съм на втория етаж,пък ще се разбере дали ще сме там
вероятно де
аз реферата го направих 12 стр.,ама е с малко едър шрифт - 18
мисля,че количеството няма да е толкова важно,където 8,там и 10...но все пак гледай да е поне над 5 стр. и да си обяснил отделно всеки въпрос
аз съм го направила така - малко уводче,после започвам подред въпросите - пиша въпроса,пиша колко % как са отговорили и в кратко параграфче отдолу обобщавам,говоря общи приказки...после следващия въпрос и така до последния,след това малко заключение - пак общи приказки и цялостен поглед върху отговорите на анкетата,пиша си името и датата и това е
дано да е доволен
мен повече ме притеснява изпита по философия
нещо са ми много отвлечени повечето въпроси и с 300 зора успявам да схвана главната идея
дано не изисква много задълбочени знания,все пак няма да е честно едните да имат 6-тици без нищо да са научили,а другите дето все пак са попрочели нещо да ги ореже
макар че ми се вижда пекан де,дано да е добричък и на изпита 
мен повече ме притеснява изпита по философия

Eха! Шрифт 18
Моя е 11 Verdana. И аз като тебе, но ми остава само заключението да напиша.
За философията мисля да си избера въпроса за школата Анали. За там чета от тая книга където си я купих миналата година "Идеи за историята" на Желязко
Моя е 11 Verdana. И аз като тебе, но ми остава само заключението да напиша.
За философията мисля да си избера въпроса за школата Анали. За там чета от тая книга където си я купих миналата година "Идеи за историята" на Желязко
- Mira
- Стенограф
абе аз въпрос лесно ще си избера,проблема е втория какъв ще ми го натресе
та ги уча всичките сега
а за шрифта - ми късогледа съм,ко да се прави
другите ми се виждаха нищожни 
а за шрифта - ми късогледа съм,ко да се прави

- usmivka
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Имам въпрос към тези, които не са си взели изпита по археология от 1 курс, ако има такива. Че има е факт де, но незнам дали са във форума.
Та... задължително ли е да се явим сега ? Или може да се явим и по време на лятната сесия. Защото една колежка чула, че сега ако не го вземем щели да ни изключат от университета. Мен това ми звучи безумно, защото миналата година септември на поправките се явяваха доста историци 2 курс, които влачеха по 2-3 изпита от 1 курс!
Ако някой знае нещо нека сподели.
Та... задължително ли е да се явим сега ? Или може да се явим и по време на лятната сесия. Защото една колежка чула, че сега ако не го вземем щели да ни изключат от университета. Мен това ми звучи безумно, защото миналата година септември на поправките се явяваха доста историци 2 курс, които влачеха по 2-3 изпита от 1 курс!
Ако някой знае нещо нека сподели.
- Mira
- Стенограф
мда,кофти е
аз мисля обаче да си я подредя както ми харесва,т.е. да ходя на упражненията с която група ми е удобно
дано не е проблем...

-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Пък за 4-ти курс програмата ни е слънце, почти няма да се вясваме