Bety, при Вътова ли сте? Ако да, тогава ще ти кажа как беше при мен. Мин.година нямахме много лекции по Стопанска история, най-много 4-5 да са били и то в две от тях Вътова дойде и каза "J'ai mal a la gorge, не мога да преподавам, няма да имате лекция" и втория път каза, че бързала за самолета си до Франция и днес няма да има лекция
Изпитът беше на седми март (ако не бъркам), абе след сесията беше. Имахме конспект с теми и трябваше да си избереш една тема и да направиш доклад (на френски) по тази тема. На някоя си дата (примерно на 1-и март) предаваш реферата, а на 7-и март го защитаваш. Отиваш пред кабинета й в определения от нея час и чакаш да ти дойде редът. Тя ти говори на френски, принципно е мила, усмихва се, не те гледа злобно

мен лично ме пита въпрос от сорта "Според теб какви са последствията от еди-какво си (свързано с темата) за България", един вид пита за моето мнение. Май и колегите ми е питала това, аз не й отговорих много много, ъъъъъ-ках и хмммм-ках и тя ми писа четворка и каза, че не била доволна от мен, трябвало е повече да се подготвя за устния изпит (не ми се караше де, загрижена беше), но да ти кажа под 4 не писа на никой, имаше ужасно много шестици

Моето лично мнение е, че тя от толкова много работа и пътуване в чужбина едва ли ще пише 2-ка на някой и ще се занимава септември да идва специално заради него да го изпитва отново

НО това да не ти е повод да не седнеш да попрочетеш нещичко за този изпит!!!

не знам дали и тази година при вас ще е така, ако ви даде конспект с теми да си правите реферати сигурно така ще стане. Бтв. забравих да кажа, че повече от 10мин. не те задържа в стаичката, някои дори и по-бързо минаваха

Успех от мен!
П.С. я ми кажи по микроикономика при Лисев ли сте (то няма при кой друг май

), как мина изпитът? Колко накъса?