Компютърни игри - обмен на опит :)

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Re: Компютърни игри - обмен на опит :)

Мнение от Smoking Mirror »

javortomov написа:Крайсис верно е много дива. Още не съм я превъртял (сесия). Много дива - създателите й са напълно откачени копелета - безумна графика и доста добра история (почти го докарва като халфа). Иначе цива е доста добра - е тройката беше по красива без това 3д ама нововъведенията са доста на място!

По-важин са нововъведенията в концепциите и механиките, не в графиките. Макар че не знам кво толкова й се дразните, тази не е лоша. Дори е много красива, само да не бяха дървените филмчета.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Не й се дразня на Цив 4, много си ми харесва, а песента от стартовото меню си я имам на мп3 плейъра. Кърти. Тая песен и озвучавнето като цяло - 9.5 от 10 :D

Но определената дървеност на триизмерните бойни единици и действително калпавите филмчета са си там. :albino: Може би за да пазят играта от уроки и да има какво да бъде наистина перфектно в Цив 5.

Като излезе тройката, съм ревал от кеф на интрото. На четворката просто го изгледах веднъж и тва беше. Но пък тежките мултиплейър сесии... ееех, пак ме сърбят пръстите :blackeye:

А, друго мноооого важно нещо.
Rome: Total War!!!

Няма такава игра, няма такова нещо. За 4 дена, откак я инсталирах, съм навъртял сигурно 40-50 часа и вече имам 2-3 часа голд селекшън видеота на битки. Не класика, ами чудо.

Другата седмица качвам Barbarian Invasion и край с мене :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Sasko™
Паисий
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Sasko™ »

Boromir написа: А, друго мноооого важно нещо.
Rome: Total War!!!

Няма такава игра, няма такова нещо. За 4 дена, откак я инсталирах, съм навъртял сигурно 40-50 часа и вече имам 2-3 часа голд селекшън видеота на битки. Не класика, ами чудо.

Другата седмица качвам Barbarian Invasion и край с мене :lol: :lol: :lol:
Да играта е много добра, но си свали си :arrow: Medieval 2: Total War , по-ще ти хареса
What I've got you've got to give it to your mamma
What I've got you've got to give it to your pappa
What I've got you've got to give it to your daughter

Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

аз Роум не съм я виждал, ама Медиивъл 2 наистина е шедьовър!
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Sasko™
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Sasko™ »

На Rome: Total War, само едно не разбрах, какво е Suicade Demand , и ако откажа съюзниците ми обявяваха война, а като приема най-добрият ми генерал умираше :roll: :roll: :roll:

Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

ами явно кръвожадните ти съюзници са искали да пожертваш най-добрия си генерал :lol:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Значи по-другата седмица ще е Medieval 2: Total War. Мерси, пичове, дори не знаех, че има втора игра. Цъкал съм единицата преди време. С Византия :mrgreen: :mrgreen:

Относно Suicide Demand - когато доверието на Сената към твоята фракция падне в резултат на неизпълнение на мисии и/или на прекалено голямата популярност на твоята фракция сред презрените плебеи, сенаторите изискват да покажеш вярност към Сената, като твоят лидер се самоубие. Обикновено той действително е и най-добрия ти генерал, така че си е дразнещо. Мен веднъж едва ли не на всеки ход ми го искаха. Не остана мъж в родата :twisted: :twisted:

Но ако откажеш, почва гражданската война из Италия и става мътилка. Както казва и съветничката в играта, "Не се бъзикай със Сената, ако нямаш предвид сериозен бизнес!" Но пък самите римляни са казали, че "мъртвият враг винаги мирише хубаво, особено ако е сънародник", така че яко трупане на легиони в Италия и с рогата напред към Рим!!!
Изображение
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Smoking Mirror написа:
javortomov написа:Крайсис верно е много дива. Още не съм я превъртял (сесия). Много дива - създателите й са напълно откачени копелета - безумна графика и доста добра история (почти го докарва като халфа). Иначе цива е доста добра - е тройката беше по красива без това 3д ама нововъведенията са доста на място!

По-важин са нововъведенията в концепциите и механиките, не в графиките. Макар че не знам кво толкова й се дразните, тази не е лоша. Дори е много красива, само да не бяха дървените филмчета.
Всичко зависи какво очакваш и какво получаваш.Аз очаквах точно това от Крайтек и съм много доволен от Кризата такава каквато е :wink:
.
Аватар
javortomov
Драскач
Специалност: МО, ЮФ

Мнение от javortomov »

Той говори за цива не за карйсиса. Иначе крайсиса си е логично продължение на фар край че и много повече :)

Иначе Г. прав си че са по важни промените в механиката и концепцията обаче графиката не е толкова хубаво нарисувана както в доброто старо 2д :) Изглежда просто носталгия по старите игре :) Да не говорим за филмчетата
Варваринът тук съм аз, защото никой не ме разбира. (Овидий)
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Някой може ли да ми каже, как да си правя близнаци в The Sims 2? :alien:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

идиотка :P ти дори нямаш The Sims 2 на лап-топа, а брат ти едва ли го пази у вас :lol:
Изображение
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Ми сълнце, ще питам сестра ми.

А, н, варварските инвазии къртят. За съжаление не мога да си подкарам тоталната война 2, но с рим какво съм правил... Само дето компютрите са малко тъпи - винаги минава номера на Сашко да ги заобиколиш с конницата и да ги размашеж в копията си.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
Sasko™
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Sasko™ »

Да в гръб или отстрани направо ги размяташ :D :D :D
Най-обичам като превземам град първо да го разбия с катапултите :D :D :D Нищо, че трябва да го ремонтирам, но ми доставя удоволствие :D :D :D

Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Аз обикновено обсадите ги оставям на Аутоматик. Не ме кефи особено колко са тесни улиците и как не става як въргал. Пък и чаушите никога не тръгват да ме изритат още на вратата, а се спускат в отчаян бяг към площада, да не взема случайно да ги изгъбаркам и да остана Кинг оф Дъ Хил за 3 минути. Лузъри!!!
Тва си е направо бъг в АИ-то. Мен като ме обсаждат аз просто запушвам дупката или падналата порта с една костенурка легионери и "Елате повече!". Няма да ги чакам гадовете да ми плъпнат по улиците, я!

Ениуей, друг мой предпочитан елемент са онагрите - като видя една македонска фаланга да ми се клати насреща... Ох, на батьо!!! И като ги цапне един камък и се разхвърчат като кегли... Ееех... Или като се бием с Картаген и онези момчета пуснат слоновете... Затова винаги при битка с картагенци взимам по 3-4 кохорти селяни - да имат слоновете какво да газят, докато по-качествените войници чистят пътя за удара на кавалерията.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”