Дати за изпити 2008г

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
explorer
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Дати за изпити 2008г

Мнение от explorer »

nadejda_mitova написа:Привет на всички, които се интересуват от въпроса. Някой има ли информация кога ще бъдат тази година предварителните изпити? Мен лично ме вълнува по история. Предполагам и други се притесняват, че е възможно да съвпадне с баловете. Ако някои има информация да пише! :)
Успех!!!
Въпреки че вече го отговарях, ето пак: на 11 май ще е предварителният по история. Пише го тук: http://www.clio.uni-sofia.bg/BG/kstudents.html За другите предмети се очакват решенията на Академичния съвет, който се проведе днес от 16:00 часа. Решенията вероятно ще станат известни утре. Успех и на теб!
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Някой може ли да изведе датите и за другите предварителни :roll:
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

А освен за историята, ясни ли са датите за другите предварителни :)
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

Някой да ми каже датата на предварителния по литература, ако знае. За същонския знам, че е на 13 юли, но за предварителния нямам представа. Притеснява ме, че може да съвпадне с екскурзията и няма да е лошо да знам да се записвам ли или не. Благодаря предварително за инфото.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

di_snooker написа:Някой да ми каже датата на предварителния по литература, ако знае. За същонския знам, че е на 13 юли, но за предварителния нямам представа. Притеснява ме, че може да съвпадне с екскурзията и няма да е лошо да знам да се записвам ли или не. Благодаря предварително за инфото.
Аз искам да попитам дали са приели да има предварителен по литература и сигурен ли си, че 13 юли е редовната дата за изпита по литература
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Sla-Mori »

13 юли беше миналата година :roll: То не че пречи и тази да е на 13, но предполагам, че просто не си довидял/а ;)
Излезли са датите на ТУ ;) И така, на мен първият ми изпит е на 19 април-математика...
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Да, за ТУ датите вече са известни, но от СУ нищо не казват :|
^KeN^
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ^KeN^ »

explorer написа:
nadejda_mitova написа:Привет на всички, които се интересуват от въпроса. Някой има ли информация кога ще бъдат тази година предварителните изпити? Мен лично ме вълнува по история. Предполагам и други се притесняват, че е възможно да съвпадне с баловете. Ако някои има информация да пише! :)
Успех!!!
Въпреки че вече го отговарях, ето пак: на 11 май ще е предварителният по история. Пише го тук: http://www.clio.uni-sofia.bg/BG/kstudents.html За другите предмети се очакват решенията на Академичния съвет, който се проведе днес от 16:00 часа. Решенията вероятно ще станат известни утре. Успех и на теб!
Дам,това е изпитът по история,но редовните изпити кога са,пубикувано ли е някаде.Изобщо датите на всички изпити през 2008 :albino: :albino: :albino:
Аватар
explorer
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

Ми още няма пълна информация, може би ще излезе след Академическия съвет на 20 февруари. Тогава ще се гласува и предложението на Пл. Митев за намаляване на изпитите в СУ на 4 часа. Поне така пише тук: http://www.uchenik.com/2008/02/01/namal ... chasa.html Може би след това ще обявят и датите на всички изпити... А справочник сигурно ще излезе средата до края на март или най-късно началото на април. Чакаме...
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Как така чак тогава ще излязат справочниците???? От 15.02 до 28.02 мисля, че трябва да се подават декларациите за матурите.... Как може такова нещо? Тая година въобще всичко е под всякакъв коментар...
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
explorer
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

Prudence написа:Как така чак тогава ще излязат справочниците???? От 15.02 до 28.02 мисля, че трябва да се подават декларациите за матурите.... Как може такова нещо? Тая година въобще всичко е под всякакъв коментар...
Е то вече това няма никакво значение. Нали от СУ обявиха в кои специалности ще има прием с оценката от матурата, това е. Оттам насетне ти решаваш за това, кои матури ще държиш. Ето защо те не са задължени да пуснат справочниците сега. Не знам, но може би след Академическия съвет на 20.02 ще има яснота по повече въпроси.
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

4 часа не са достатъчни според мен
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

KRSOne написа:4 часа не са достатъчни според мен
Да :alien: кофти работа си е. :?
0x00000000
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Излезли са датите за изпитите, както и разпределението по зали!

инфо в официалния сайт на СУ http://www.uni-sofia.bg
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Lama
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско управление /немски/

Мнение от Lama »

Къде по-точно са написани датите, защото аз такова нещо за освен за миналата година не виждам? Дай директен линк.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”