Отпада изпитът по литература за журналистика в СУ
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Отпада изпитът по литература за журналистика в СУ
Ми не знам - един вид като си учил толкова много не ти се струва толкова стряскащ обема на един учебник за изпит или нещо от сорта
Или на няколко,при положение че ти си изчел една камара и вече си претръпнал от книги и писане. Поне при мен си беше така ...аз толкова изчетох и толкова изписах колкото през целия си живот сигурно
И вече писането и четенето по толкова много не ми прави кой знае какво впечатление 

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
щом си успяла така, това е мн хубавоPimboli написа:![]()
Вие ме убихте!
Аз не съм писала теми и определено сега е по-лесно!
Знаеш ли -по-лесно е, защото сега го няма стреса: "Какво се случва с мен оттук нататък?".
Учим от учебници от 1979, пишат ни оценките според облеклото и прическата (някои преподаватели) и така... Иначе си има трудни изпити.
Учим от учебници от 1979, пишат ни оценките според облеклото и прическата (някои преподаватели) и така... Иначе си има трудни изпити.
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология, Медии и Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Господи, мъката.
То сега има хора, които не могат да пишат, представям си какво ще стане тази година, като всичко живо влезне в университетите.
СУ какво иска? Всички, които имат мозък и имат амбиция да се учат да избягат навън ли?
То сега има хора, които не могат да пишат, представям си какво ще стане тази година, като всичко живо влезне в университетите.
СУ какво иска? Всички, които имат мозък и имат амбиция да се учат да избягат навън ли?
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Voltaire
Здравейте!
Абсолютно е възможно да не съм внимавала достатъчно, четейки тази тема и да не съм видяла отговора, обаче не успях да разбера какво става с тези, които са завършили миналата година и кандидатстват тази! Хубаво би било да прескоча един изпит и да се включа направо за втори и трети, обаче това ми се струва невъзможно, така че, ако някой може да ми разясни врътката ще съм много благодарна!
Абсолютно е възможно да не съм внимавала достатъчно, четейки тази тема и да не съм видяла отговора, обаче не успях да разбера какво става с тези, които са завършили миналата година и кандидатстват тази! Хубаво би било да прескоча един изпит и да се включа направо за втори и трети, обаче това ми се струва невъзможно, така че, ако някой може да ми разясни врътката ще съм много благодарна!
Последно промяна от aliks на 27 Яну 2008, 20:22, променено общо 1 път.
Доброжелателен съвет - недей да преЗкачаш изпити, а Зедни да попреговориш малко... някои неща.

-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Те и така "журналистите" ни си завършват неграмотни, сега съвсем:roll:
- PrincessSuperstar
- Драскач
съгласна съмVintersorg написа:Оф, сега вече вратите за неграмотници и олигофрени към ФЖМК са широко отворени.
Велком!
най-добре би било да няма специалност журналистика за степен бакалавър, защото тя, в сегашния си вид, е 4 години загуба на време
да бъдеш добър журналист изисква много способности и компетенции, които се придобиват извън ФЖМК
-
A.Levi
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Поздрав за моя приятел Бетона и всички почтени хораPrincessSuperstar написа:съгласна съмVintersorg написа:Оф, сега вече вратите за неграмотници и олигофрени към ФЖМК са широко отворени.
Велком!
най-добре би било да няма специалност журналистика за степен бакалавър, защото тя, в сегашния си вид, е 4 години загуба на време
да бъдеш добър журналист изисква много способности и компетенции, които се придобиват извън ФЖМК
http://youtube.com/watch?v=x-jQiN0zgC8
та.. какво се случва все пак? ше има ли изпит или не?
и ако няма, какво става с людете, дето сме завършили?
и ако няма, какво става с людете, дето сме завършили?