Право - всички курсове 2

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Публикувай отговор
Аватар
got
Легендарен флуудър

Re: Право - всички курсове 2

Мнение от got »

Лошо. :( Аз съм при Мингов по трудово,а Средкова съм я виждала само,изглежда ми нормална жена,ама знае ли човек...
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

само така изглежда :evil: :evil: Похвали се, че на държавния изпит тази година от 17 човека в нейната комисия е върнала 11...на другите писала предимно 3
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Боже,много комплексари има на тоя свят. :x Не знам какво толкова изисква,защо ги връща,дали е обективна...То май,доколкото чувам ще ни преподава осигурително??? :roll: Така или иначе ще се сблъскаме,а на държавен да не ни се пада ,дано... :) То и други освен нея режат здраво на държавните,така че е много важно къде и при кого ще се паднеш... :o
zazu
В началото бе словото

Мнение от zazu »

Средкова... всичко, което бих могла да се сетя да кажа, ще е твърде меко за нея. Една дума - чудовище. Подозирам, че поне три пъти съм се падала на държавен при нея (нямам идея, защото от ръководството много държат нищо да не се знае). Обикновено се отказвам - с нея и Матеева трябва да си от друг свят, за да се получи комуникацията. Едната по време на държавна сесия загубила баща си, другата - някой се разболял много тежко... Ама не се сещат, че може би тея работи им се случват, защото са "много добрички" и от 11-те върнати поне 5-ма ги кълнат яко... А аз бих проклела целия факултет... и университета с все факултета - тея хора никога няма да се оправят, а аз някак не мога да се отърва от тях.
EgoWar
В началото бе словото

Мнение от EgoWar »

е недей така...в смисъл всеки преподавател в този университет си има лоши черти..може би при тях и да са повече, но пък това с личните им пробелмие вече беше в повече...не бива да се правят такива асоциации
I`feel`good
От дъжд на вятър

Мнение от I`feel`good »

Някой ще даде ли малко инфо как минава изпита по правна информатика :?:
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Така - Имам един теоретичен въпрос.
През първата година ни се събират 7 предмета, 7 оценки.
За да се изчисли успеха вземаме предметите, събираме ги, делиме ги на 7 и сме готови. До тук всичко е ясно.
Въпроса ми е следния - ако се активизирам и взема два избираеми предмета през втори семестър как ще се изчислява оценката.
Смисъл тази 8-ма оценка ще влезне ли в годишната оценка? Защото тогава на някои ще се формира (годишната оценка) на базата на 7 предмета, а на други на базата на 8.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
kotio
В началото бе словото

Мнение от kotio »

Комунизмът падна преди 18 години.. Вече не сме равни, няма и по-равни!
Какъв е проблемът? На едни оценката се образува от 7, друг от 8, трети от 9.. все тая - оценката е средноариметична.. живей и се радвай на неравното равноправие :)
PINKPANTER
В началото бе словото

Мнение от PINKPANTER »

някой може ли да ми каже мнението си за изпита при Георги Денков.взема ли се лесно, къса ли и т.н. много ще съм благодарна :D
EgoWar
В началото бе словото

Мнение от EgoWar »

изпитът по правна информатика минава сравнително нормално. Вихър Кискинов като цяло се опитва да те успокои и те кара да се отпуснеш. оценява сравнително обективно. задава доста допълнителни въпроси, дори да си си развил добре твоите. не се заяжда. оценки всякакви пише от 2 до 6.. но трябва стабилно да си се подоготвил. аз лично схванах повечето неща чак на третото четене, а ги понаучих на 4 или 5тото..хахах а на първото си мислих, че това е най-безсмисленото нещо на света..та идеята ми е- не се отчайваите.
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

Да,вярно,По този предмет чак след третото прочитане на учебника му започва да ти просветва :D
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

kotio написа:Комунизмът падна преди 18 години.. Вече не сме равни, няма и по-равни!
Какъв е проблемът? На едни оценката се образува от 7, друг от 8, трети от 9.. все тая - оценката е средноариметична.. живей и се радвай на неравното равноправие :)
Ами така се получи, че не съм се явил на ИППУ,
то аз съм се явил, но просто ми е изгубена работата...
Та мисълта ми е нали е все едно дали ще държа 1 избираем през Първи Семестър и 1 избираем през Втори
или Два избираеми през втори.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
I`feel`good
От дъжд на вятър

Мнение от I`feel`good »

Да,все едно е,макар че с тея избираеми трябва да се внимава,щото има някакви схеми и ако не си запознат с тях в 5ти курс може да ти стане мн забавно...Но според мен вземайте сега колкото можете повече щото по нататък нещата се усложняват малко :)
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

И какво се усложнява?
I`feel`good
От дъжд на вятър

Мнение от I`feel`good »

Ами ако за теб 3,4 курс са толкова лесни колкото 1ви значи нищо не се усложнява.Имах предвид,че по нататък материала става по обемен и не винаги ти се занимава...нооо при теб може и да не стоят така нещата
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”