Аз лично не познавам никого от форум. Vintersorg мисля, че го видях на изпита по литература. Бях в 210 стая на Хим. факултета и го видях добре, когато отиваше до тоалетната. Не съм сигурен, че е той, но просто останах с такива впечатления. Според мен е много сантиментална и романтична личност с богато въображение. Притежава широка обща култура, интересува се от история и военна тематика.
Alhimikat го видях в Ректората, когато се записвах. Направи ми впечатление неговия външен вид. Дотогава не знаех, че е той преди да видя негова снимка във форума. Вижда ми се отговорно момче, полага грижи за форума, помага на хората.
FataMorgana e човекът, когото познавам най- добре(доколкото това е възможно) от потребителите в този форум. Умно и упорито момиче, понякога е доста загадъчна и мистериозна. Добър слушател е и може да ти помогне в трудни моменти.
Boromir ми направи впечатление, че обича да се превъплъщава в образите на на герои от миналото, мечтател в лъскави брони
Още когато влязох в този форум, забелязах Принцеса. Амбициозно и упорито момиче, знае какво иска и как да го постигне. Според мен тя е от ония хора, които винаги искат да бъдат първи във всяко едно начинание и имат самочувствието на знаеща и можеща личност и то с основание. Мисля си, че изгражда грандиозни планове за бъдещето си и мисля, че със сигурност ще реализира мечтите си.
Не познавам Трипио, но на снимката на аватара ми се вижда затворен и стеснилене човек. Не знам- не съм сигурен. Има тъжен поглед, но си личи, че е начетено момче.
Не познавам и Лорд Носферату, но ми направи впечатление, че е душата на всяка една компания. Успява да развесели хората със своето остроумие. Това е човек, който винаги изпъква сред останалите...
За Крематори мога да кажа, че тя може да бъде най- верният приятел на всеки, който я опознае добре. Емоционална и чистосърдечна
Ами това е. Надявам се да не съм обидил никого. По принцип предпочитам да живея като сянка, затова съм понякога малко невзрачен