И то даже нямах време да вляза да разгледам!
Нямах цяла година на разположение
Иначе се впечетлих от Музей д'Орсей, беше много яко!
Имаше прекрасна скуптора и ваяна и отливана
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
Всъщност името на скулптора е Лоренцо Гиберти. Който е на 21 години (!), когато започва работа по вратите, като преди това печели конкурса за изработката им срещу самия Филипо Брунелески, чийто скромен принос към Санта Мария дел Фиоре е... куполът.Jamesmagno написа:Не е на Микеланджело, братлеMethuselah написа:Точно срещу нея е Портата на Рая (La porta del Paradiso) на МикеланджелоТой само я кръщава така, след като я позлатяват

Мечтата ми е да отида в Киото,когато цъфтят черешите и вишните....Boromir написа:храмът Киомизу в Киото
Миналия април бях точно когато цъфтяха най-яростно. Заслужава си да се види. Киото е много чудесно място. И сакето им разрушава.hypnosssa написа:Мечтата ми е да отида в Киото,когато цъфтят черешите и вишните....Boromir написа:храмът Киомизу в Киото
Искрено ти завиждам,ако вече си виждал това..

dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Дааа....никога няма да забравя момента, когато го видях за първи път!!!Lord написа:Царевец е любимото ми място на света.