Каквo слушате в момента? (11.02.2005)
Portishead - Only You
xpucmo не съм съгласен. Според мен има полза от, защото не всеки знае за работата с интервалите и в крайна сметка използва кирилицата и после привиква с нея и не му е проблем, а дори да знае за интервалите...не е ли по-лесно да напишеш мнението си на кирилица вместо да седиш да бацаш интервали и да копи-пействаш няколкото интервала, които си селектнал. При всички случаи мненията на латиница са по-трудни за четене, особено имайки предвид, че никой почти не се ръководи по таблицата за транслитерация.
xpucmo не съм съгласен. Според мен има полза от, защото не всеки знае за работата с интервалите и в крайна сметка използва кирилицата и после привиква с нея и не му е проблем, а дори да знае за интервалите...не е ли по-лесно да напишеш мнението си на кирилица вместо да седиш да бацаш интервали и да копи-пействаш няколкото интервала, които си селектнал. При всички случаи мненията на латиница са по-трудни за четене, особено имайки предвид, че никой почти не се ръководи по таблицата за транслитерация.
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Напълно съм съгласен с мнението ти за кирилицата. Аз самият съм радетел за нейното всеобхватно прилагане в българското компютърно пространство. Просто смятам, че на сила култура не става (за разлика от хубостта - в наши дни медицината прави чудеса с външния вид). А и всеки, който чете редовно мненията във форума, ще разбере за номера с интервалите. Но мен лично много повече ме дразнят съобщенията с безсмислен кирилски текст, сложен само за да компенсира нещо смислено на латиница, отколкото текст на шльокавица.
П.П. Но най-дразнещо е писането с кирилски букви + цифри. Просто издивявам като видя >> не6то такови4ко <<. А това минава през филтъра без никакви усилия.
П.П. Но най-дразнещо е писането с кирилски букви + цифри. Просто издивявам като видя >> не6то такови4ко <<. А това минава през филтъра без никакви усилия.
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Pantera - I'm Broken
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- SepulTeraHead
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Cadaverous
- В началото бе словото
- Обратна връзка: