Какво мислите за това средство... вярвате ли, че може да е ефикасно? Пробвали ли сте някога и имало ли е ефект? Аз лично съм много скептична, но пък бих пробвала.
Хапчета за памет?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Хапчета за памет?
Не знам дали темата е за този раздел, така че ако трябва преместете я.
Какво мислите за това средство... вярвате ли, че може да е ефикасно? Пробвали ли сте някога и имало ли е ефект? Аз лично съм много скептична, но пък бих пробвала.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Re: Хапчета за памет?
хм,хапчетата спокойно могат да бъдат заместени от кафенце.
Създават възбуда и чувство на неумора.Пила съм,като кандидатствах.Оттогавав не.
Създават възбуда и чувство на неумора.Пила съм,като кандидатствах.Оттогавав не.
Toto-I will remember
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
ментат и ginseng не важат. guarana е г/д с ефект като на кафето, даже кафето е по-силно.
пробвал съм с антидепресанти и приспивателни, когато съм бил нервен- има ефект, но след 2-3 часа си си същия парцал.
казват, че амфетамините били добри, не съм пробвал.
казват, че комбинацията red bull, кафе, шоколад и RL Energy била идеална за цяла нощ учене, но съм скептичен- изглежда силно. ще ти се разтреперят пръстите и ще подскачкаш нон-стоп.
общо взето- няма единна формула според мен. ако не седнеш- няма да научиш.
пробвал съм с антидепресанти и приспивателни, когато съм бил нервен- има ефект, но след 2-3 часа си си същия парцал.
казват, че амфетамините били добри, не съм пробвал.
казват, че комбинацията red bull, кафе, шоколад и RL Energy била идеална за цяла нощ учене, но съм скептичен- изглежда силно. ще ти се разтреперят пръстите и ще подскачкаш нон-стоп.
общо взето- няма единна формула според мен. ако не седнеш- няма да научиш.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
яжте орехи
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Е това е ясно. Но нали казват, че гинко билоба или както там се казва, подсилва паметта и концентрациятаradja написа:общо взето- няма единна формула според мен. ако не седнеш- няма да научиш.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- radja
- Гутенберг
а бе ти хубаво ще си вземеш билката, ще си я свариш на чайче, но..какъв ще е вкусът?
почти сигурен съм, че няма да е приятен- иначе вече щеше да е търговска марка.
бтв за тия неща психологическият ефект е адски важен. ако не вярваш, че ти влияе- по-вероятно е да няма ефект.
почти сигурен съм, че няма да е приятен- иначе вече щеше да е търговска марка.
бтв за тия неща психологическият ефект е адски важен. ако не вярваш, че ти влияе- по-вероятно е да няма ефект.
Ginko Biloba - НЕ Е БИЛКА!!!
Това е дърво, рядко се среща в България, защото не е българско (ако не се лъжа от източна Азия). Все пак има две дървета в градксата градина в центъра на Стара Загора (другаде не знам, но сигурно има) Ако имате мерак, идете си накъсайте листа. Дали е полезно не знам, но не е много вредно - преди почти десетина години още не беше разпространено и в България почти никой не го знаеше - тогава с приятели установихме, че листата му имат вкус доста близък на марулята
) Какво ли не прави човек в градската на Стара Загора.
Та мисълта ми беше - ял съм го, не съм го пил, сурово беше, не беше лошо.
Не знам дали ми е навредило, но щом съм тръгнал да ям листата по дърветата в градината, явно не съм бил много добре
))
Та жив съм, студент съм и вече не ям листа (първо се прибирам по-рядко, второ е зима и листата окапаха), та може и да ми е помогнало.
И все пак е дърво - прилича доста на липата, но е различно.
За доуточнение - на другите дървета в градската не съм пасъл листата - това ме привлече, а и беше вкусно. Решихме първо него да опасем и тогава другите, но дойде полицията...куки мръсни, помислиха, че сме надрусани, а ний просто си пасяхме... Гинко Билоба - няма ефекта на тревата ( все пак е дърво!)
Това е дърво, рядко се среща в България, защото не е българско (ако не се лъжа от източна Азия). Все пак има две дървета в градксата градина в центъра на Стара Загора (другаде не знам, но сигурно има) Ако имате мерак, идете си накъсайте листа. Дали е полезно не знам, но не е много вредно - преди почти десетина години още не беше разпространено и в България почти никой не го знаеше - тогава с приятели установихме, че листата му имат вкус доста близък на марулята
Та мисълта ми беше - ял съм го, не съм го пил, сурово беше, не беше лошо.
Не знам дали ми е навредило, но щом съм тръгнал да ям листата по дърветата в градината, явно не съм бил много добре
Та жив съм, студент съм и вече не ям листа (първо се прибирам по-рядко, второ е зима и листата окапаха), та може и да ми е помогнало.
И все пак е дърво - прилича доста на липата, но е различно.
За доуточнение - на другите дървета в градската не съм пасъл листата - това ме привлече, а и беше вкусно. Решихме първо него да опасем и тогава другите, но дойде полицията...куки мръсни, помислиха, че сме надрусани, а ний просто си пасяхме... Гинко Билоба - няма ефекта на тревата ( все пак е дърво!)
- radja
- Гутенберг
разби ми детските мечти за евтино и легално надрусване.Гинко Билоба - няма ефекта на тревата ( все пак е дърво!)
Има такова на нашата улица...като малка много му се кефех на листата и постоянно ги късах да ги правя на хербарии...kotio написа:Ginko Biloba - НЕ Е БИЛКА!!!
Това е дърво, рядко се среща в България, защото не е българско
Но наскоро научих,че всъщност това дърво е гинко-билоба
По темата:Повечето хапченца,дето ги продават за концентрация и памет,са светена вода.По време на КСК пих някакви,но не бих казала,че имаха ефект.Един съученик пък пиеше някви други-зелени на цвят,забравих им името,но са доста известни..ама не му помогнаха много
П.С.:АЗ пък като малка ядях листата на чемшира в двора ни
Според мен никакви хапчета не могат да направят това, на което е способна психическата нагласа.
- renesanz
- Легендарен флуудър
видя се,че не можем да учим и решихме да се друсаме
амфетите ще ти повдигнат мускулния тонус,ама не и мозъчния.тревата убива мозъчни клетки,така че я пушете след изпитите!

най-добре е да се учи сутрин,нощното учене не е учене.повече сладки неща и няма да има проблем...ако преборим и мързела....
много ми бяха смешни някои индивиди на изпита за кандидатстване,които си бяха направили софра-кола,шоколади,сандвичи,солети,бисквити...и нагъват преди да започне диктовката
направо умрях от смях. ефекта на шоколада се проявява след 30 мин. и не е гарант за 6-ца! 
амфетите ще ти повдигнат мускулния тонус,ама не и мозъчния.тревата убива мозъчни клетки,така че я пушете след изпитите!
най-добре е да се учи сутрин,нощното учене не е учене.повече сладки неща и няма да има проблем...ако преборим и мързела....
много ми бяха смешни някои индивиди на изпита за кандидатстване,които си бяха направили софра-кола,шоколади,сандвичи,солети,бисквити...и нагъват преди да започне диктовката
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Ако не могат да напишат нещо,то поне да се наядат. 
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Знам, че е дърво.. аз викам билка на всяко растение, което се приема с здравословна цел. Друг е въпроса дали е правилно, така че приемам забележката. Май го има това дръвче и в ботаническата във Варна. Веднъж гледах по Дискавари точно за тези хапчета. Та там казаха, че повечето са боклуци, но направиха опит с едно дете, като му даваха такива хапчета (не казаха марката) и то от двойкарче се превърна в едно от най добрите в класа. Даже в свободното време четяло книжки. Просто почнало да се концентрира по-лесно, не че хапчетата са му вкарали знания в главата.kotio написа:Ginko Biloba - НЕ Е БИЛКА!!!
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Бих искал Дискавъри да вземат и мен за един такъв опит.
Аз лично съм пил само жен-шен,но освен,че беше гадно на вкус,нямам какво друго да кажа
.
Аз лично съм пил само жен-шен,но освен,че беше гадно на вкус,нямам какво друго да кажа
Pick your moment and make the right play...

- Methuselah
- Легендарен флуудър
Мен кафенцето ме приспива, а като пих Гинко почнах да му викам Алое...
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.