ФМИ - какъв излизаш от там?

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

dredknight
В началото бе словото

ФМИ - какъв излизаш от там?

Мнение от dredknight »

ФМИ(факултет по математика и информатика) - какъв излизаш от там? какъв може да станеш? как може да просперираш?

ще бъда благодарен ако ми разширите кръгозора :)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Re: ФМИ - какъв излизаш от там?

Мнение от Бeтон »

Не се учудвам, че никой не е отговорил, това е доста банален въпрос и е писано, та писано за това.

Хигиенист или оператор на биологични единици.
Изображение
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

въпросът е готин, съответно заслужава подобаващ отговор - ами излизаш леко шашнат :lol:
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
dredknight
В началото бе словото

Мнение от dredknight »

мерси за отговорите ^_^.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Добре бе, бате. Патетични слова на 01.10. се говорят. И на някой лекция от време на време, което е много хубаво. Обаче никой не можеше да мине Великият проф. дфн., сещате се.
Това какъв искаш да станеш и какъв ще излезеш си зависи от теб самия. Говорили сме то тези въпроси многократно. Каквото и да кажа от сорта, че Университета ти дава това и това, обаче човек не трябва да седи като чувал с моркови и трябва да направи това и това, ще е хилядното мнение от този сорт и ще е по-скоро флуд.

И затова реших да вкарам две популярни професии, особено втората, която ме разби като я видях в един сайт и е съвременната трактовка на "пастир", "овчар", "говедар", "чобанин", въобще както искате :lol:

Също ще е спам да ти кажа да видиш учебните планове за всяка специалност, но все пак ти препоръчвам. :wink:
Изображение
pope4e
В началото бе словото

Мнение от pope4e »

Според зависи..
Готин и усмихнат ..или неприятно препатил :)
Аватар
vasileva_n
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vasileva_n »

:shock: ПФУУ доста иронични отговори давате, честно казано и аз съм се замисляла на този вапрос! и в краина сметка никой не даде един смислен отговор!Направо ужас!
"За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина."
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Няма и как да са други. Другите отговори ги търси от:
център "Изцеление" - леене на куршум против страх, восъчна терапия, намеси на чужди енергийни полета
Мария Асенова - наследничка на Ванга, приема понеделник, сряда и петък, за провинцията по интернет, материали се изпращат с колетна пратка.
Ние не сме във факултет по ясновидство, а във факултет по математика и информатика. Разликата е от Земята до Небето. Малко да седиш тука ще видиш, че всички се занимават с какво ли не, вълнуват ги определени неща и прогнози от типа от кой какво ще излезе си е направо гледане на дълго еспресо. А живота какви неща поднася, днес се убедих тотално в това клише, си е нещо необхватно.

Ако трябва да отхвърляме невъзможни случаи, се опасявам да отхвърля и "оператор на биологични единици" :lol:
Да не говорим колко влизат и излизат преждевременно.
Изображение
Аватар
vasileva_n
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vasileva_n »

ок мерси за насоките ще потарся от тях отговор! :D :lol: жалка работа :albino:
"За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина."
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Да, моля.
А от нас търси други отговори, сигурен съм ще намериш и прочетеш нещо подходящо няколко раздела по-долу.
Изображение
Аватар
vasileva_n
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vasileva_n »

:D попринцип изобщо не ме интересува математика!така че благодаря но нямаше нужда от толкова много инфо :lol: :lol:
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

А защо писа в темата? Мисля, че форума няма нужда от "на всяка манджа мерудия". :lol:
Изображение
Аватар
vasileva_n
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vasileva_n »

Ами вие може да си мислите много неща,който според вас са правилни ,а според други не! :D В крайна сметка има свобода на словото и всеки може да си изказва мнението кадето и да еи каквото и да е то! :idea:
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Явно никой няма да отговори на хората, така че с риск да бъда обвинен, че говоря "банални" и "вече коментирани" неща, ще го направя аз.

Във ФМИ можеш да получиш знания в областта на математиката и информатиката и компютърните науки. Математически ориентирани са специалностите Математика, Приложна математика, Математика и информатика (тя обаче е педагогически профил) и Статискита, докато към информатиката и компютърните науки са Информатика (не си мислете обаче, че няма да учите и стабилно количество математика тук), Компютърни науки, Софтуерно инженерство и Информационни системи.
Какъв излизаш вече е наистина малко разтеглив въпрос. Имайте предвид, че Университетът не те подготвя за конкретна специалност, а по-скоро ти дава фундаментални знания в дадена област, които могат да бъдат приложени при решаването на реални и практически проблеми. Във всеки случай завършилите ФМИ могат да продължат да се занимават с наука. Също така могат да работят като компютърни програмисти и въобще неща свързани с компютрите (по-скоро със софтуера) ако завършат някоя от компютърните специалности. Разбира се програмисти могат да станат и ако завършат всяка една от другите специалности, тъй като има възможности за много избираеми курсове, просто там ще учат малко повече математика. За реализацията с математика нека някой друг обясни, защото там не съм особено запознат.

Надявам се съм дал някаква обща представа на интересуващите се за нещата във факултета, а на тези, които предпочитат да се правят на интересни отколкото да дадат някаква информация, напомням, че това е раздел Кандидатстудентска кампания и е нормално да се задават такива въпроси.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
vasileva_n
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vasileva_n »

Еми на sedrik мога да му кажа само едно голямо ЕВАЛА!Малко останаха свестните хора в България! 8) :D
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”