Влюбена в затворник
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
stanislav_a
- В началото бе словото
Влюбена в затворник
Здравйте,моят проблем е следния-гаджето ми е в затвора вече година и половина.Все още няма присъда и не го пуснаха под гаранция докато му гледат делата.Адвокатите казаха,че последното дело ще е март и те ще направят всичко да го извадят,а ако го осъдят няма да е повече от 4год Тук идва и моя проблем-аз с всеки изминал ден съм все по-влюбена в него говорим си всеки ден как ще бъдем заедно,как ще имаме деца и как ще се казват те,той ми разказва неговите мечти,които са супер простички като например как иска да изпие едно кафе разхождайки се по улицата
и т.н.И сега кулминацията-вчера ми предложи да се ожениме
Аз съм ужасно щастлива от неговото предложениерно и в същото време страшно притеснена.Как бихте постъпили вие,просто ми се иска да чуя различни гледни точки.
- renesanz
- Легендарен флуудър
Re: Влюбена в затворник
защо е в затвора ако не е тайна???
изчакай да излезе и тогава го обсъдете,не прави прибързани неща. няма никакъв смисъл да се жените ако го осъдят.после само ще съжаляваш. не знам как стоят нещата,не мога да ти кажа какво да направиш,ти знаеш най-добре....
изчакай да излезе и тогава го обсъдете,не прави прибързани неща. няма никакъв смисъл да се жените ако го осъдят.после само ще съжаляваш. не знам как стоят нещата,не мога да ти кажа какво да направиш,ти знаеш най-добре....
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Абе тая тема малко като от "Лична драма"... Нереално ми се струва това да ти е първият пост във форум. 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
На твое място, бих отишъл на http://forum.bg-mamma.com/ и бих питал там. Т'ва с добри намерения.
Но ако бях аз, никога нямаше да попадна в подобна ситуация
Но ако бях аз, никога нямаше да попадна в подобна ситуация
medicate, medicate
Ае бг мамите не го заслужават
teenproblem.net
teenproblem.net
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Познавам един пич от УАСГ, който разбира от строежи, може да чертае, кажи затвора и ше го вкараме да помогне с измъкването...
А сега сериозно - няма проблем да се ожените принципно, не че съм запознат де... но ако ти се живее с мъж в затвора, какво чакаш - вдигай сватба... прави деца... или просто го отложете за след 4 години примерно... ако любовта ви е все така силна, ше издържите... надявам се не бързаш с живота си...
пс: ако не е строго секретно или следствена тайна - за какво е в затвора...
пс2: ако му трябва адвокат - ЮФ си има под-форум пусни тема ... бъзик де, не се впрягай...
А сега сериозно - няма проблем да се ожените принципно, не че съм запознат де... но ако ти се живее с мъж в затвора, какво чакаш - вдигай сватба... прави деца... или просто го отложете за след 4 години примерно... ако любовта ви е все така силна, ше издържите... надявам се не бързаш с живота си...
пс: ако не е строго секретно или следствена тайна - за какво е в затвора...
пс2: ако му трябва адвокат - ЮФ си има под-форум пусни тема ... бъзик де, не се впрягай...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Ох, добре се посмях на горните постове
Сега, сериозно по темата. Не знам дали наистина имаш такъв проблем, но те съветвам да не го правиш.
Първо, ми се вижда много егоистично от негова страна да ти предлага брак, при условие че даже още не знае присъдата си. По тоя начин той много стратегически те "връзва" (знам, че звучи грубо) . Много нечестно спрямо теб!
Все пак си мисля, че любовта не стремеж да се вкопчиш за някого. А това ми изглежда точно така. Иначе не си казала от колко време сте заедно, на какви години сте, а това са си важни фактори!
Но пък ако вътрешният ти глас ти казва да го направиш... действай.
Какво значение имат тогава някакви мнения на непознати хора? 
Сега, сериозно по темата. Не знам дали наистина имаш такъв проблем, но те съветвам да не го правиш.
Първо, ми се вижда много егоистично от негова страна да ти предлага брак, при условие че даже още не знае присъдата си. По тоя начин той много стратегически те "връзва" (знам, че звучи грубо) . Много нечестно спрямо теб!
Но пък ако вътрешният ти глас ти казва да го направиш... действай.
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Самият факт, че си стигнала до форуми и до искане на мнение от непознати, ми говори, че явно не си толкова щастлива и влюбена, колкото се изкарваш
А ако е така, то аз се успокоявам, че още има искрица здрав разум в главата ти. И сега вече мога да си кажа искреното мнение, колкото и грубо за звучи ----> Ти луда ли си да се хванеш с толкова проблемен мъж!? Толкова ли не ти стигнаха хилядите млади, свободни и сравнително нормални хубави български мъже, та си се лепнала за някаква отрепка с неизвестно бъдеще? Зарязвай го и бягай! Той няма достатъчно акъл да се сети, че с неговото положение е НЕСПОСОБЕН да има дори нормална връзка с жена, пък камо ли семейство, пък виж го ти наглият тип и брак тръгнал чак да предлага! И ако имате деца, кой ще ги гледа тия 4 години? Може би ти? Сама? И какво ще им говориш за баща им? Абе ти луда ли си! Не пропилявай 4 години от младостта си за един идиот! Ако толкова държиш да бъде някой идиот, то поне си избери такъв, който да е наблизо, когато ще имаш нужда от него! 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
може да е богат бе
мъж с много пари на твое разположение и в затвора.. какво по-хубаво от това 
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Щом е в затвора... едва ли сексуалният ви живот ще е същия 
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, тогава едва ли щеше да се терзае със сърдечни въпроси, а тихо-мълком да се венчае, да му вземе паричките и да си намери някой свободен да ги пръскатbegemot_ написа:може да е богат бемъж с много пари на твое разположение и в затвора.. какво по-хубаво от това
Ех!Methuselah написа:Щом е в затвора... едва ли сексуалният ви живот ще е същия

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Само те моля, недей да казваш "да" и после, след като излезе след 4 дълги години, крепен единствено от мисълта за теб, да му представяш гаджето си... Че пак ще го вкарат на топло... 
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
изчакай и виж.Така ще тестваш себе си и другия.
Maybe love isn't something that happens to you. Maybe it's something you have to choose. - това е от един филм,който гледах наскоро.
Maybe love isn't something that happens to you. Maybe it's something you have to choose. - това е от един филм,който гледах наскоро.
Toto-I will remember
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Станислава - да не ти пука, не ги слушай... преди излизах с една затворничка и беше супер-яко, срещите ни бяха спонтанни и емоционални... точно я извеждам на среща и хоп след 30 минути патрулката я прибира пак на топло... аз се отървах само със забрана да гледам Призън Брейк...
Но си имаше и добри страни - тя нямаше как да ми изневерява, пък и след известен период в обща килия с метълка-лезбиика, вече се навиваше на тройка... и си мисля, че ако не я бяха екстрадирали да я съдят в САЩ, щяхме да създадем прекрасно семейство... чували сте колко грижовни майки са афро-американките... ех, спомени, сълза напира в очото ми... но млъкни сърце...
Но си имаше и добри страни - тя нямаше как да ми изневерява, пък и след известен период в обща килия с метълка-лезбиика, вече се навиваше на тройка... и си мисля, че ако не я бяха екстрадирали да я съдят в САЩ, щяхме да създадем прекрасно семейство... чували сте колко грижовни майки са афро-американките... ех, спомени, сълза напира в очото ми... но млъкни сърце...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
-
A.Levi
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Явно ще поостане за дълго в пандела, та затова му и трябва някой да му носи цигари, да подкупва стражарите с ласки и да задоволява физиологичните му потребности в крайзатоврския хамбар или кенеф,за да продължи и там престъпното си съществуване. Препоръчителна литература: "Записки от мъртвия дом" или от *подземието", а по възможност и двете.stanislav_a написа:Здравйте,моят проблем е следния-гаджето ми е в затвора вече година и половина.Все още няма присъда и не го пуснаха под гаранция докато му гледат делата.Адвокатите казаха,че последното дело ще е март и те ще направят всичко да го извадят,а ако го осъдят няма да е повече от 4год Тук идва и моя проблем-аз с всеки изминал ден съм все по-влюбена в него говорим си всеки ден как ще бъдем заедно,как ще имаме деца и как ще се казват те,той ми разказва неговите мечти,които са супер простички като например как иска да изпие едно кафе разхождайки се по улицата![]()
![]()
и т.н.И сега кулминацията-вчера ми предложи да се ожениме
![]()
![]()
Аз съм ужасно щастлива от неговото предложениерно и в същото време страшно притеснена.Как бихте постъпили вие,просто ми се иска да чуя различни гледни точки.
Те бълхарките си падат по мутри и бандити иначе не би могъл да се обасни обстоятелството, че 70% от тях имат вид на чалга скотеси (бел. от "скот")