feichka написа:Аз изобщо не си помислям за бригада...

Най-малкото - парите са никакви...Искам някъде из градовете, макар че май не е законно...

Мин. лято знам, че едно момиче се хвана (бях на езиков курс, тя беше в моята група, хвана се на работа и повече не се появи...

) в Солун и затова питам...И друго, по друг въпрос - някой да е работил като стюард/стюардеса в автобуси по международни линии?
Да, ти си каза, че не се интересуваш от бригада, но аз да кажа за колегите, които случайно им се въртят подобни суицидни мисли
А защо да не е законно? Гърците имаха ограничения за българи, но мисля, че след 2008 тези ограничения паднаха. Пак има някакви работни разрешителни, но с тях не съм много наясно. За полезна обща информация препоръчвам този сайт, макар че е списван от американка (т.е. ти имаш далеч повече привилегии като гражданин на ЕС):
http://americaninathens.wordpress.com/ Аз тепърва ще си търся работа точно в Солун и не знам какво ме чака. Ти какъв езиков курс си посещавала и доволна ли си?
Това за стюард/стюардеса в автобуси по международни линии е кофти.. Искат ти двата езика (ако е м/у 2 държави линията), доста време си на крак, а при преминаване на границата събираш паспорти, после ги раздаваш, крещейки имената на хората в автобуса, раздаваш вода и храна.. Не знам колко е заплащането, но със сигурност можеш да си намериш нещо по-добро