за адресната карта- на мен не ми беше нужна,тя си беше останала при домакинката ми...обаче на много познати са искали копие от нея
В университета приемното време за плащане на таксите е от 9-11.30!!!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Ами принципно да, обаче нали във СУ нещата ом могат да станат по трудния начин, никой не ги прави по лесния.j_parusheva написа:а случайно някой да знае дали српка за плащане на таксите е еднакъв за всички факултети?
аз например чух че при повечето има определени срокоеве...
така ли е или не????????????????????????
Плаща се на касата във всеки факултет. Заверките (три печата в студентскта книжка и два реда в личния картон) ги правят в отдел студенти. При нас там правят проблемите тази година. КОлкото до сроковете - не съм сигурна докога се плаща в касите, но през инспектор отдел студенти може да се мине до 15ти октомври.Malizia написа:аз доколкото знам се плаща в Отдел студенти на всеки факултет....до 7.10
ФМИ :Рuser-1209 написа:До 15.10 се плаща!Malizia написа:аз доколкото знам се плаща в Отдел студенти на всеки факултет....до 7.10
smallp0x от кой факултет си, че ти правят проблеми ФФ ли?
За n-ти път 15.10!deni_66 написа:здравейте. искам и да попитам дали някой знае къде могат да се намерят данните за банков превод на таксите.миналата година бяха на сайта, но сега нещо не ги откривам. и само последно нещо . сигурен ли е този срок 15.10 за таксите
благодаря
Значи в ФФ имаме нещо като информационна система по мейла и ето както ми пратиха от "невидимия факултет":deni_66 написа:днес се обадих по телефона . казаха че нямало такова нещо като 07.10 или 15.10. плаща се до 30.09. това е. аз лично платих по банков път и си спестих висенето на една опашка
Zdravejte otnovo, kolegi! ))
Nadiavame se, che ne ste se chuvstvali samotni i izolirani prez liatoto izvyn Alma ni Mater. ))) Nashite pisma do vas poddyrzhaha edna tynka chervena liniia, nali? ))
E, do kraia na liatoto ima vsichkoto vreme na sveta, no vse pak, malko podgotovka za novata godina:
1) Да ви припомним как става записването:
- плащате си таксата в стая 220 в Ректората
- отивате в библиотеката за печат в книжката, че не дължите книги
- отивате за печат при секретарката си - т. нар. записване на семестъра.
Срокът за тези дела е 15 октомври, но не оставяйте за накрая, нали?
Както всяка година, от Деканата казват, че вече няма да има компромиси. Знаете ли, имам чувството, че този път наистина ще е така. Ако имате невзети изпити повече от 2, трябва да имате железни причини, за да запишете условно. (((
Ваш, ФСС
Леле Боже!Malizia написа:В университета приемното време за плащане на таксите е от 9-11.30!!!.