ФМИ-изпити-преподаватели
Модератори: Methuselah, thegirl
-
sqrt
- В началото бе словото
ФМИ-изпити-преподаватели
Ако някой се сеща как е минал някой негов изпит във ФМИ.. Нека сподели с останалите.. Лично мен много би ми било интересно да прочета нещо относно Иванова - по аналитична геомртрия.. 
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Re: ФМИ-изпити-преподаватели
Ти хубаво, че не си при Замковой.Господ да ни пази на изпита...
Ако някой е бил при него - да сподели как са нещата... 
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
-
sqrt
- В началото бе словото
Искаш да кажеш, че Замковой ти чете лекции по нещо (АГ?). Хмм, опит едва ли някой би имал, защото до миналата година водеше само упражненията (по АГ).rogertaylor написа:Ти хубаво, че не си при Замковой.Господ да ни пази на изпита...Ако някой е бил при него - да сподели как са нещата...
Именно той ми водеше упражнения по АГ. Но точната дума е водеШЕ, щото вече съм 3ти курс (мерси.. поздравите по-късно
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
Toй ми води упражненията...много е зле тоя човек.Завършил съм СМГ с отличен 6.00 по математика, никога не съм имал някакви огромни проблеми, но тоя човек преобърна представите ми.Учителките в СМГ като разбраха как преподава вектори изпаднаха в истеричен смях...сам прецени.Да не казвам, че 99% от групата ни се чувстват като малоумни в неговите упражнения......sqrt написа:Искаш да кажеш, че Замковой ти чете лекции по нещо (АГ?). Хмм, опит едва ли някой би имал, защото до миналата година водеше само упражненията (по АГ).rogertaylor написа:Ти хубаво, че не си при Замковой.Господ да ни пази на изпита...Ако някой е бил при него - да сподели как са нещата...
Именно той ми водеше упражнения по АГ. Но точната дума е водеШЕ, щото вече съм 3ти курс (мерси.. поздравите по-късно). Тогава той нямаше много думата - на писмения просто си решаваш задачките (ако можеш) и после идва проблема - на устния. Вярно, че има леко странно поведение и техники на преподаване, които контрастират с очакванята на един първокурсник
, но се свиква. Задачките се решават по един и същи начин. Достатъчно е да си видял 1 как се решава и нямаш проблеми. Добре е да отделиш малко време за направата на пищов, но не за да го ползваш
, а просто за да научиш няколко формулки
.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Че един изпит да имаше... На сесия по 5-6... Те един с един не си приличат. Кажи какво точно искаш да чуешsqrt написа:Ако някой се сеща как е минал някой негов изпит във ФМИ.. Нека сподели с останалите..

Хах! Господ да ви пази от Замковой. На изборен курс Геометрия ме скъса заради техническа грешка на едната задач и никакво обяснение по останалите. Измолих си нова дата със друга специалност и естествено изкарах - дори със 6. Какво да кажа ... ако сте при Замковой ... стискам ви палци.rogertaylor написа:Ти хубаво, че не си при Замковой.Господ да ни пази на изпита...Ако някой е бил при него - да сподели как са нещата...
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
Стискай, стискайGoshOnski написа:Хах! Господ да ви пази от Замковой. На изборен курс Геометрия ме скъса заради техническа грешка на едната задач и никакво обяснение по останалите. Измолих си нова дата със друга специалност и естествено изкарах - дори със 6. Какво да кажа ... ако сте при Замковой ... стискам ви палци.rogertaylor написа:Ти хубаво, че не си при Замковой.Господ да ни пази на изпита...Ако някой е бил при него - да сподели как са нещата...