Южен парк - концерт Балканджи,Ювиги,Епизод (17.09.2005)

Архив на теми от "Студентски живот".
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Южен парк - концерт Балканджи,Ювиги,Епизод (17.09.2005)

Мнение от KeineSonne »

Довечера, в 6:30 при розовата въртележка с кончетата (при езеро има едно, на спирката на рейсове 74, 76 и тролей 8) ще се сбират хорица начело с мен за концерта на Балканджи, Епизод, Ювиги от 7 :!: :idea:
Който иска - да заповеда и като види заблеяно или пък неадекватно захилено същество от женски пол със зелени очи и медальон-Розетата от Плиска (вж. подписа ;) ), да са приближи смело въпреки коварния му вид и да рече - Ти ли си КайнеЗоне :lol: :lol:
И готово :wink: :P :lol:
Изображение Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Искам, ама работа :cry:
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Ах... пак разбирам за концерт, на който бих искал да отида, след като вече се е състоял... къде блея... Сигурно има плакати по София, или разни познати знаят.. нищо... некст тайм... ъген...
А и вчера, ако не бях зает цял ден, щях да вляза и да видя - имал съм цели пет часа за това :wink: :roll:
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Ааааааааааа....оооооооооооо...
Балканджи ?!?!
Епизод ?!?
Кайне Зоне ?!?!?
Джизъс! Кога най-после ще дойда в Софияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя.... :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Днеска също ще има концерт там с по..пънк-рок насоченост, аз може и да мина ама едва ли ще хвана началото.
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

След две седмици ви позволявам да ме влачите де що има концертииииии....гррррр, как бавно минава шибаното време... :? :? :?
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

Тъй. Концерта беше страхотен :!: Останах очарована и потресена и .. абе, трябва да ги чуете наистина - Ювиги и Балканджи - който не ги е чувал. (Епизод си ги знаем :wink: )
Та, в Ювиги свирят 3ма от Балканджи, най-общо и с 2 думи казано, смесват (невероятно добре, с усет и вкус) народни мотиви и ритмика с метъл, някои парчета са им направо метъл версии на народни песни, но ефекта от всичко е .. магичен. Не знам де, кой как би го почувствувал и изобщо какво мисли по въпроса, но аз мисля, че навсякъде, където пулсира живия дух на Българския Фолклор - има магия :!: :!: :notworthy: И приветсвам с 4 ръце и крила със заострен връх идеята за всяко начинание, вдъхновено от него, независимо в какъв стил. (Не, не се включва и чалгата, защото тя е вдъхновена от други неща .. :roll: :...: :pukeright: Изкуство, имащо за мотив и предмет ежедневието не е изкуство; понякога е жалко, понякога е гнусно .. уотевър )

Ето ви линк към 1 тема в друг един форум с някакво инфо, разни отзиви и най-важното - снимки :wink: :wink:

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=5056&st=0
Изображение Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”