Компютърни игри - обмен на опит :)

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Re: Компютърни игри - обмен на опит :)

Мнение от Плазмодий »

От вчера се размазваааам на Хироус единицата,сцепвам се,така е като си стоя вкъщи зацикляям :bigsmurf:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Еее,тая тема пропадна...
Хайде нещо ново...Пускайте скрийнове от игри ,които играете в момента да речем... 8)
.
Аватар
javortomov
Драскач
Специалност: МО, ЮФ
Курс: втори

Мнение от javortomov »

Айде сега и скринове.

Случайно някой тук все още да играе Цивилизацията? Или Age of Empires 2? Евентуално за мулти (не тая вечер де, че утре съм на изпит).

Иначе Крайсис май наистина няма машина която да я подкра на максимални детайли и висока резолюция. Много дива игра!
Варваринът тук съм аз, защото никой не ме разбира. (Овидий)
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

E ,никой никого на сила не кара.Просто предложение за съживяване на темичката :wink:
.
Аватар
nihil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от nihil »

Tripio написа:абе нещо напоследък много се навъдихте мацките дето си падате по Хироус :)

а я аз да питам сега, някой играе ли World of Warcraft? имам предвид по частни безплатни сървъри.. а пък ако някой играе в официалните, може ли да каже кви пари дерат за акаунт?

Аз играя WoW на Blizzard-ски Realm :) плаща се по 13 евро на месец :) но проблемът е по-скоро в създаването на акаунт :) за да си направиш такъв трябва да имаш оригиналната игра :) т.е. 40лв за World of warcraft :) + ако искаш да се радваш на благинките на Burning Crusade ще платиш още 70лв за ТBC :) т.е. 136лв на куп... :) което си е ужасна цифра за да играеш нещо за което ще плащаш допълнително :) като ги плащаш по отделно е по-безболезнено... но ако си достатъчно инат и поиграеш бая време та научиш на изуст куестовете и познаваш играта можеш да изкараш добри пари от нея:) има разни западно европейци и американци дето плащтат по 500$ да им дигнеш герой до 60лвл.. + още 200$ и няколко за 60-70лвл :)
отделно се продава голд... 39$ за 1000г :) винаги съм казвал че ако пропадна много това ще ми е работата...да и грая игра за което да ми плащат по 700-800$ на месец :) упс..на 3 седмици :)
що се отнася до качеството... оригиналните realm-ове са десетки пъти по-добри от така наречените private serevrs :) бих казал че нямат нищо общо :)

м/у другото ако цените свободното си време никога не почвайте тази игра! много се заплесва човек... ама много :) има даже комуна за отказване от нея :)
..:: I Never Agreed to be Your Holy One::..
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Аз затова съм почитател на сингъл-а 8)
.
Аватар
javortomov
Драскач

Мнение от javortomov »

то тва с уоу-а си е тежка форма на наркомания. Нито веднъж не съм я пускал тая игра.
Иначе за сингъл Халф Лаиф кърти
Аватар
nihil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от nihil »

javortomov написа:то тва с уоу-а си е тежка форма на наркомания. Нито веднъж не съм я пускал тая игра.
Иначе за сингъл Халф Лаиф кърти
пробвай играта от подписа на Richard B. Riddick :P мноого е добра :)))

а що се отнася до сингъла..той рано или късно свършва... това е чара на WoW - never ending story :) това което ме дразни там е цялата история с дигането на левели... много време отнема..а най-красивата част от играта е след достигането на макс левел :) team-play-а м/у 25 човека е страхотна работа :)
и все пак си е ужасна зарибявка ..аз съм на приливи и отливи но доста хора са нон-стоп в играта:)
м/у другото тя вече достигна 10 000 000 акаунта на оригиналните сървъри :) преди 2-3 месеца маи бяха 8.. :) гледайте да не ви докопа :Р
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Да Крайзис е не просто добра игра,тя е технологичен шедьовър!Така игрите ще изглежда масово вероятно средата на 2009та :mrgreen: Но и изискванията и са соленички(ъъъ ,меко казано) :blackeye:
.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ако не бях на сесия щях да се сцепвам на някоя стратегия сигурно, но сега имам време само за някое състезаниице на Ниида, или ФИФА-мачле...

Но втория семестър живот и здраве нека доде Метъл Геър Солид 4... :lol: 8)
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Инсталирах си Крайзис и ми вървеше доста плавно... на минимални детайли :lol: Като за лаптоп пак е добре :albino: Вероятно когато изкарат някой експанжън в края на тая година ще има машини, способни да подкарат максималните детайли... Сега всички бутони за над медиум са за красота...

Ама си е зарибявка, де... Дори престанах да пуцам на Куейк 3 заради нея. Засега.

Напоследък много играя и Цивилизацията 4, която след преминаването вълната на възмущение срещу триизмерността и нововъведенията ми се струва чудесна, истинска наслада и връх в 14 годишната ми кариера на Цив-маниак.

И, разбира се... Неповторимият, неостаряващ, незабравим, неизиграем, невероятен...

CHAMPIONSHIP MANAGER 2000-2001
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

А на мен Цив4 ми се прееба нещо... И над нобълско ниво не мога да спечеля.... Оживявал съм и на принцко ниво, а с разни хватки съм завършвал и на деити...
Аватар
nihil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от nihil »

а сега си представете Crysis със storyline изпипан като на HL :))) :bounce: :mrgreen: :roll: :tongue: :blackeye: :cyclopsani: :blob2: :blob8: :blob4: :love4:
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър
Курс: друг

Мнение от necrozis »

абе цъкайте Heroes IV на български бе... няма такава малоумщина :lol: :lol: :lol:
Аватар
javortomov
Драскач

Мнение от javortomov »

Крайсис верно е много дива. Още не съм я превъртял (сесия). Много дива - създателите й са напълно откачени копелета - безумна графика и доста добра история (почти го докарва като халфа). Иначе цива е доста добра - е тройката беше по красива без това 3д ама нововъведенията са доста на място!
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”