Браво за темата! Обичам позитивизма!
На прима виста /после ще допълвам/...
Обичам хората! Огромна част от тях са едни волни, интелигентни, изпълнени с къде градивни, къде не идеи. Хора, които са отворени към света. Хора, от които можеш да научиш много неща....от всеки един!
Обичам преподавателите, които се отнасят професионално към работата си, дори да ни гърчат!

Обичам, когато застават на катедрата с желанието
да ни научат на нещо, а не да споделят разочарованието си от живота примерно!
Обичам атмосферата на СУ! Атмосферата на общност. На "най-добрата" общност! Колкото и да роптаем против "системата", у абсолютно всеки от нас има късче красива гордост, че е част от това място. Гордост, която го кара да се усмихва
Обичам градинките на 4ти км; това, че едновременно си на много оживено място и можеш да се скриеш от ритъма на света около теб!
Обичам, че в Ректората винаги има местенца, където няма никого, за които никой не се сеща. Обичам, че мога да се скрия там някъде между етажите и да чета дори и в най-натоварените моменти от деня.
Обичам и моментите, в които храня гълъбите във вътрешния двор, те стават все повече, почти ме покриват от очите на хората, които така или иначе вече не ми обръщат внимание....Пресъздване на любима филмова сцена
Обичам свободата във ФФ; за мислещите- свобода да го правят, за немислещите- свобода да не го правят!
Обичам Форума!!!
Обичам безумните надписи по стените и издълбани по масите...
Обичам покрива на Ректората и гледката от там; безумните затворени пространства в двора, за които никой не знае и които нямат никакъв смисъл!
Обичам Стената, вечният магнезиев прах, през който предметите променят очертанията си, хората там...
Обичам "антиквараната" книжарничка срещу входа откъм спирката и чичкото, който ми е приятелче и всеки път водим философски дискусии
Обичам лобито на СУ в Студентски град! Защото ние сме най-големите идиоти!!!
Обичам стълбите на братята, обичам да седя там понякога и да чета книжка, разгелждайки изпод нея хората, които се чакат за срещи

/малко извратено занимание, наследство от детството ми!

/
Обичам кафето на 4ти блок с с най-готиния крем-карамел в "пропуснатите" лекции!
Обичам.....дам, ще допълвам