За втори курс Право
Модератор: MidwinterSun
Да ти кажа не знам, сега ще ходя до уни да видя прословутия списък с издържалите, на мен 1 момче ми каза добрата вест...
Е, не ми е блестяща оценката, ама колкото-толкова...
Както винаги се убедих, че всичко е шанс...Една колежка пък има 6, и вика - всичко на шанс и било при нея...Ама жива и здрава...Хайде, на преборилите се - честито...
- sivoko
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: За втори курс Право
е че има ли колеги които не са го взели...???
Хах,имам колеги- вече 4 курс, които не са... 
Аз пък имам двама колеги, които ги прекъснаха в 5 курс с невзето ГП...е, и други невзети имат, ама общо взето мислеха, че като са 4 курс и ще им е лесно 
Много лошо.
Дано си ги вземат изпитите при първа възможност;)И дано нас не ни прекъснат за невзети изпити. 
С до 3 невзети даваше декана тази година, те бяха с по 5, така че спокойно....
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
1) Начева и Костов късат ли...
Имам пред вид под форма на заяждане дали късат, ей така за спорта...или ако си си научил (що годе) нормално ще минеш... 
2) По някои от дисциплините АПП, КП и ГП забранено ли е да се ползват съответните необходими закони на изпита...демек мога ли да си ползвам ЗЗД на теста по ГП
...все пак на упр. ни учат, че не тря да се учат законите наизуст 
3) Някой може ли да си спомни миналата година, на кои дати са били изпитите по АПП, КП и ГП за 1 поток..много ще съм благодарен
(питам и за редовно и за задочно) 
2) По някои от дисциплините АПП, КП и ГП забранено ли е да се ползват съответните необходими закони на изпита...демек мога ли да си ползвам ЗЗД на теста по ГП
3) Някой може ли да си спомни миналата година, на кои дати са били изпитите по АПП, КП и ГП за 1 поток..много ще съм благодарен
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
За Костов мога да кажа,че да,за жалост.
Един мой приятел го скъса,въпреки че си знаеше добре и 3 те въпроса,нямаше конкретна причина.
По ГП когато ние се явявахме не даваше да се ползва абсолютно нищо,още по-малко пък ЗЗД.Само книжката и химикал можеше
А за дати,ами май ГП то беше към 6 юли...
По ГП когато ние се явявахме не даваше да се ползва абсолютно нищо,още по-малко пък ЗЗД.Само книжката и химикал можеше
А за дати,ами май ГП то беше към 6 юли...
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
wow, 3 въпроса ли са по АПП...м/у другото съм доста зле...ще го пусна това във темата за всички курсове, че от 2 курс едва ли някой ще може да предвиди 
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Някой може ли да пусне инфо как минава изпита по правна психология? Разбрах нещо от рода 50%-6 и 50% с петици?