Правете квото знаете в тая тема, през ******* ми е

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Правете квото знаете в тая тема, през ******* ми е

Мнение от Cecilia Lisbon »

просто.... БЛАГОДАРЯ!
:evil:
Последно промяна от Cecilia Lisbon на 20 Яну 2008, 00:06, променено общо 1 път.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: 17 мига от пролетта...

Мнение от Jamesmagno »

1. Отидох в Рим и папата умря. :oops:
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

17? ще се постарая да се сетя....

1.кръщенето ми,бях на 3,едно момченце в църквата ме изучаваше докато киснех гола в казана :)
2.всяко лято-3 месеца игри на вилата.резултат-коленете,брадичката и лактите-в рани :)
3.нямах търпение майка ми да дойде,чаках я от сутринта всеки петък
4.язовирната стена и незабравимата гледка
5.най-страшното куче на вилата ядеше от ръката ми
6.най-ужасния клас беше моя
7.смъртта на дядо ми :(
8.първата любов (несподелена)
9.Велинград-косата ми беше мокра от танци
10.риболов,обикаляхме цяла България със старото опелче
11.Пловдив,40 градуса,лежахме на скалите на тепето
12.той беше зодия лъв....не се разбрахме...не се забравихме...
13.на море без наще :)
14.Девин-срещнах най-красивото момче на света,а то си замина......
15.пиците на гарата в Самоков
16.влюбихме се...а се познаваме от 18 години....
17.най-хубавия изгрев

можех да напиша още.. :P
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

2. Трявна. Аз я обичах. Тя мен - не. Стоя в стаята, по дънки, гол до кръста, вечер е. Блъскам си главата монотонно и безизразно в огледалото на гардероба. Христо ме пита какво ми е направил гардеробът. Той не ми бил виновен.
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Каква тема! Аз не помня какво съм яла вчера *_*

Но се сещам за едно нещо...
1. "Джайя" Прекрасна книга.... и много сълзи.Май никога не съм се чувствала така четейки някоя книга :) В интерес на истината се каня пак да я прочета....но надали изживяването ще е същото ... беше и прекалено тъжна и някак си ... не смея :)

За друго не ми идва наум ... може би:

2.Двама човека,които от момента в който се запознах с тях,започнах да ги ценя адски много :) Аз и сега ви обичам ^_^

3.Мислех че никога няма да имам втори шанс... .обаче го получих :) Благодаря за което.Обичам те :) Но вече ти го казах ;)

4.Може би първата ми двойка във 3ти клас....по математика....

5.Транс фестивалът 2002-ра.... голямо приключение беше :) И всичките пътувания около този период.... изобщо тогава беше голяма забава :lol:

6.И първата любов.... несподелена... заради мен самата.... но не получих втори шанс :)

.....още друг път....
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

17 не знам дали ще ги докарам, но ще пробвам :)
1. Първият път когато ми разбиха сърцето...
2.Първият път когато аз разбих нечие сърце......
3. Седемнадесетият ми рожден ден-чувствах се по-обичана от всякога...
4.Когато припаднах и нашите трябваше да викат линейка. Беше два-три дни преди 18-ия рождения ми ден и май на същата дата, на която почина баба ми преди почти 11 години :cry:
5. Опелото ,на което бях преди няколко дни- на едно болно от момче от моя клас ,но на индивидуално обучение.Въпреки че знаехме ,че болестта му е смъртоносна, всички бяхме потресени.
6. Една екскурзия, от която момичето с което бях се върна с гипс...
7. Друга екскурзия на която с друга приятелка стояхме посред нощ навън пред столовата в компанията на една котка и си приказвахме сладичко. А котката жизнерадостно се разхождоше по масите :D
8.Бой със снежни топки ,в който участваше учителката ми по история.Време за разплата :D :D :D
9. Когато баща ми се наложи да разбива вратата, за да влезе, защото аз така бях захъркала, че не бях чула едночасовото му звънене на вратата (която беше заключена отвътре и само аз можех да му отворя). Аз и разбиването не чух,де, той ме събуди, а аз се чудех защо ме гледа така свирепо :D :D :D
10. Едно пътуване с моторна лодка по Охридското езеро :D За един водолей такова..."водно" преживяване си е просто... :drunken:
11. Снимките за випускника - хубави се получиха, а за тези минути се чувствах наистина като топмодел :D
12. Един 15 септември ,когато 6 момичета се бяхме разбрали да се облечем в черно, за да изразим най-искрените си чувства по повод края на ваканцията :lol: и от това се получиха хубави снимки :)
13. Един рожден ден, на който при опита си да окъпя "за здраве" рожденичката, имаше и "цивилна жертва" :D Всъщност тя "пострада" повече и после се наложи да си суши блузата със сешоар, а един мой съученик я гледаше заинтригуван :D :D :D
14. Посещение в София ленд и особено един момент в който се разхождах абсолютно подгизнала, заради онзи атракцион, в който една лодка се спуска във вода(забравих му името) :D :D
Другите три места за момента ще ги оставя празни тъй като все пак в скоро време ми предстои рожден ден, абитуриентски бал и, дай Боже, студентски празник :lol: , все поводи за паметни моменти :)
I wanna fall from the stars straight into your arms
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

И НЕ СЪМ ЕМО!
Последно промяна от Cecilia Lisbon на 20 Яну 2008, 00:08, променено общо 1 път.
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

Добре да пробваме...

1. Аз се обръщам в количката, за да видя мама... това май е и първият ми спомен, така че няма да го забравя.
2. Мама ме оставя в детската градина, а аз не искам да стоя там. Мразех детската градина. Мразех да спя на обяд.
3. Когато видях сестра ми за първи път... беше толкова мъничка.
4. Карам ски към залеза, чувствам се свободна.
5. Броя колите които минават пред прозореца ми.
6. Много ясно си спомням как ходехме да ловим риба, а пък аз си четях...
7. Влюбих се в едно момче, а той не ми обръщаше никакво внимание... е какво пък, бях щастлива да си мечтая. Още мога да разпозная парфюма му.
8. Тати ме люлее в хамака на село.
9. Никога няма да забравя момента в който той влезе в живота ми и в сърцето ми...
10. Аз чакам на летището, има много хора, но не виждам никого... чакам той да излезе от вратата.
11. Първата ми целувка с него... в таксито.
12. Първият ми път... с него и въобще... по- скоро момента след това...
13. Първото ми качване на самолет... беше ме ужасно страх, каустрофобия... Много ми се искаше да слезна, но не можех и си помислих, че ще се мре...
14. Една сутрин, когато го гледах докато спи... можех да заплача от радост
15. Студенто подземие на църквата San Clemente, грова на Св. Кирил и плочите на български.
16. Желязната църква в Истанбул... Струва ми се, че за пръв път откривам родината си.
17. Рио е хубав град, а аз все едно съм влезнала в латино сериал...

ами това е... има и много други като се замисля. Гледах да избера хубави спомени.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Хора, слушам и не вярвам на ушите си...
Това наистина ми прилича супер много на некфа "Лична драма".

Акуло, вземи напиши книга или си направи блог...или...или...запиши психология...или нещо, нещо! Хора, т'фа са супер лични неща, нима наистина изпитвате нужда да ги споделяте в интернет форум ?!
Нима наистина живеете в него и той е вашето място за изливане на емоции?

:shock: :shock: :shock: :shock:
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

убиваме времето и,за да не "оспамим" темата пишем хубави неща. :) моите не са от най-личните.който иска да споделя,който не иска-няма лошо. аз за първия секс нямам намерение да разказвам тук.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Прекрасно! Току-що даде перфектната идея за още една 80-странична тема, изпълнена с "Ми той мъ фанъ за дупетууу..." и "Мъ аз нйе исках, ам той настояваше мнооууу..." :mrgreen:

Въпрос на време е да се появи в "Любов, романтика" :wink: Само някой трябва да я драсне :?
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

Еми на който не му харесва да не чете. Или просто да не влиза тук. На мен ми е приятно да чета такива неща повече от някои други, защо не? А пък и има къде къде по- лични неща от тези.. На мен лично, темата ми се струва много по- стойностна от много други.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Ми Жоринка аз си имам блог, там пиша същите неща като тук, ама 1 към 1. И някои други.
Тази тема ми се стори много идейна, Жоринка, извинявай, ако съм сгрешила.

Какво значи лични?!... голям брой от потребителите тук ме познават, лично... знаят толкова много за мен, че не биха се учудили и на ред от написаните от мен по-горе.

И да, олеква ми... но не е в това въпроса; мислех, че е интересно да четеш подобни неща, поне на мен би ми било интересно да се чета, така както и ми бяха интересни Иво и двете дами! :?
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

пу да му се..... викам си аз, ето една сериозна темичка.....за Щирлиц ! :D :D :D а то какво се оказа..."същото като предишното"...
Ubi concordia, ibi victoria!
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

Дъждът върху лицето написа:Еми на който не му харесва да не чете. Или просто да не влиза тук. На мен ми е приятно да чета такива неща повече от някои други, защо не?
Някои хора просто имат нужда да споделят. Както и правото да го правят във форума. "Разни хора, ..."
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология

2010 - AIESEC is finally coming to SU!

http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ

"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
Заключено

Обратно към “Потребители”