Търпение, знам, че е гадно.
Утре ще се престоря на копирка и ще пресъздам тук цялото табло.
После ще ми пращате честитки в болницата
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
Някой ще може ли да ми напише телефона на Методическия кабинет
The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.
ами аз лятото като ви разправях, че бавенето на резултатите от кандидатстуд. изпити ще ви е най-малкия проблем в тоя университет, никой не слуша. Истинското шоу почва със самите изпити......г-да преподавателите, които някой от вас така боготворят сега ще ви се иска да ги бутнете по стълбите от 4-я етаж, за да се търкалят 4ак долу до мензата ). Тогава ще видите истинското лице на СУ, вие сега сте се разтревожили за някакви си дати......
I курс:
ИБДП - 11.01.; 8:00 ч. - 308 ауд.
ОТД - 01.02.; 8:00 ч. - няма ауд.
ОИТ - 17.01; няма час и ауд.
ИППУ - 02.02.; 8:00 ч.; няма ауд.
II курс:
Международно публично право - 14.01,; 9:00 ч.; 224 ауд.
Правна психология - 12.01.; 9:00 ч.; няма ауд.
Изборни системи и процедури - 16.01.; няма час и ауд.
III курс:
Вещно право - 28.01; няма час и ауд.
Финансово право - 21.01.; няма час и ауд.
Правна информатика - 09.01.; 13:30 ч.; няма ауд.
IV курс:
НЯМА ИНФОРМАЦИЯ
V курс:
МЧП - 23.01.; 11:00 ч.; 272 ауд.
VI курс:
Осигурително право - 11.01; няма час и ауд.
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
пикси, тея дати не са за редовно обучение.....все пак сесията ви започва след 20-ти....така че трудно ще сложат някой изпит на 11-ти или 12-ти.....то вярно аз не бих се учудил на нищо....но все пак ))
Тук съм пропуснала да отбележа. За редовното нямаше нищо на таблото, но преписах всички дати за задочното.
Правя разлика, споко, Ванка.
Чух за 21.01, че започват, но не видях никъде никаква дата.
Е, аз мисля, vankata, че редовните си знаят.
Чух, че сега им "събират" датите от Учебен отдел и сигурно днес/утре ще ги пуснат.
нека някой който знае със сигурност датата за редовните по ИСиП да сподели...и изобщо когато сложат на таблото някакво инфо за редовната сесия да драснат няколко реда...благодарско предварително
Няма за какво!
Обещанието си е обещание, трябва да се спази.