Всъщност никой няма как да бъде сигурен кога е роден...Smoking Mirror написа:а ти си като някъв овен. както винаги. Сигурен ли си че си раждан август
Бихте ли се борили за...
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
- nihil
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: Бихте ли се борили за...
е разбира се че да
ако "спечеля" значи съм по-добър от човека с който е тя в момента.. а тя заслужава ако не най-доброто то поне по-доброто ... 
..:: I Never Agreed to be Your Holy One::..
- localghost
- В началото бе словото
НЕ.black_lady написа:..човек, който вече си има гадже?Изобщо значи ли това много за вас, възспира ли ви от действия или пък въпреки всичко се пробвате?
Няма смисъл, за какво да рискувам тя да избере този, който вече и без това е избрала, по някаква неведома за мен причина. Това е чисто губене на време, жени много, заетите остават на най-заден план. Освен това, не ми е приятно да "воювам" с някой за гаджето му, независимо дали го познавам. Свободни жени бол
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
localghost написа:НЕ.black_lady написа:..човек, който вече си има гадже?Изобщо значи ли това много за вас, възспира ли ви от действия или пък въпреки всичко се пробвате?
Няма смисъл, за какво да рискувам тя да избере този, който вече и без това е избрала, по някаква неведома за мен причина. Това е чисто губене на време, жени много, заетите остават на най-заден план. Освен това, не ми е приятно да "воювам" с някой за гаджето му, независимо дали го познавам. Свободни жени бол
всъщност веднъж "откраднах" мацката на един приятел, т.е. тя сама ми се лепна де, ама пак се почувствах гадно.. след месец ме заряза заради друг и пак ми стана гадно
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- ra4e^f
- Форумно зомби
така са тия жени/мъже. няма смисъл да си с такъв човек,защото може да повтори същото и с теб.Tripio написа:тя сама ми се лепна де, ама пак се почувствах гадно.. след месец ме заряза заради друг
Мнее, тази ситуация е като лова. Ходиш на лов заради тръпката, а не заради чевермето накрая... 
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
накратко: the chase is better than the catchJoker написа:Мнее, тази ситуация е като лова. Ходиш на лов заради тръпката, а не заради чевермето накрая...
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Лошото е, че с дивото в гората никога не можеш да знаеш дали ти ще си ловецът или изненадващо ще се окажеш дивечът...Tripio написа:накратко: the chase is better than the catchJoker написа:Мнее, тази ситуация е като лова. Ходиш на лов заради тръпката, а не заради чевермето накрая...има го и тоя момент, съгласен съм.. ама е по-добре да ловуваш нещо дето тича в гората, а не да отмъкнеш някой заек от колана на друг ловец

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
важна е играта, мацкаblack_lady написа: Лошото е, че с дивото в гората никога не можеш да знаеш дали ти ще си ловецът или изненадващо ще се окажеш дивечът...
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Е тва е приказка!Tripio написа: важна е играта, мацка
Опа! Май в днешно време играта се оказва по-важна и за все повече жени...
Иначе по въпроса: случвало ми се е да "прескоча" от един на друг. Но го направих много елегантно и първият никога не разбра. Но, честно казано, колкото и да съм завиждала понякога на приятелки за гаджетата им, никога не съм изпитвала желание да ги "крада". Вижда ми се недостойно един вид. Виж, ако се влюбя... Макар че, като се замисля, и това ми се случи веднъж. Но когато разбрах, че е обвързан, спрях да се стремя към него и го оставих да осъзнае, че се нуждае от мен, а не от нея... Е, когато го осъзна, вече беше твърде късно де, но...
Накратко: Не си струва само, защото е зает и това му придава някакъв по-особен чар. Има достатъчно чаровни свободни мъже
Мария Стойчева
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
- renesanz
- Легендарен флуудър
да се занимаваш със заети мъже е толкова скучно...те почти никога не отказватlollabunny написа:
Иначе по въпроса: случвало ми се е да "прескоча" от един на друг. Но го направих много елегантно и първият никога не разбра. Но, честно казано, колкото и да съм завиждала понякога на приятелки за гаджетата им, никога не съм изпитвала желание да ги "крада". Вижда ми се недостойно един вид. Виж, ако се влюбя... Макар че, като се замисля, и това ми се случи веднъж. Но когато разбрах, че е обвързан, спрях да се стремя към него и го оставих да осъзнае, че се нуждае от мен, а не от нея... Е, когато го осъзна, вече беше твърде късно де, но...
Накратко: Не си струва само, защото е зает и това му придава някакъв по-особен чар. Има достатъчно чаровни свободни мъже![]()
[/color][/i]
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Tripio написа:важна е играта, мацкапоне за мен де..
А защо тръпката?renesanz написа:tripio e прав,важна е тръпката,пък може и нищо да не стане
Не знам, аз съм практично момиче. Гледам не играта, а резултата. Освен това се мъча да съм още оптимистка и да се надявам, че мъжете може да се гледа като на нещо повече от ловен обект

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ее виж сега, аз не съм казал че само тръпката е важна.. резултатът също е от значение, но за мен той е 100 пъти по-сладък, ако е постигнат след дълък и труден лов.. иначе някак не ми се услажда чак толкова нещо лесно постигнато
а понеже каза "рано или късно ще тръгнеш след друго зайче" - е, рано или късно всичко се случва, много разтегливо понятие е това
а колко рано или колко късно ще е - зависи от предишния ти улов 
а понеже каза "рано или късно ще тръгнеш след друго зайче" - е, рано или късно всичко се случва, много разтегливо понятие е това