Бихте ли се борили за...

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Smoking Mirror написа:а ти си като някъв овен. както винаги. Сигурен ли си че си раждан август :lol:
Всъщност никой няма как да бъде сигурен кога е роден... :lol:
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Стига сте спамили де.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

castelo написа:Стига сте спамили де.
Ми ае пиши по темата :P
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
nihil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: Бихте ли се борили за...

Мнение от nihil »

е разбира се че да :) ако "спечеля" значи съм по-добър от човека с който е тя в момента.. а тя заслужава ако не най-доброто то поне по-доброто ... :)
..:: I Never Agreed to be Your Holy One::..
Аватар
localghost
В началото бе словото

Мнение от localghost »

black_lady написа:..човек, който вече си има гадже? ;) Изобщо значи ли това много за вас, възспира ли ви от действия или пък въпреки всичко се пробвате? :P
НЕ.
Няма смисъл, за какво да рискувам тя да избере този, който вече и без това е избрала, по някаква неведома за мен причина. Това е чисто губене на време, жени много, заетите остават на най-заден план. Освен това, не ми е приятно да "воювам" с някой за гаджето му, независимо дали го познавам. Свободни жени бол :bounce:
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

localghost написа:
black_lady написа:..човек, който вече си има гадже? ;) Изобщо значи ли това много за вас, възспира ли ви от действия или пък въпреки всичко се пробвате? :P
НЕ.
Няма смисъл, за какво да рискувам тя да избере този, който вече и без това е избрала, по някаква неведома за мен причина. Това е чисто губене на време, жени много, заетите остават на най-заден план. Освен това, не ми е приятно да "воювам" с някой за гаджето му, независимо дали го познавам. Свободни жени бол :bounce:
:notworthy: амин!

всъщност веднъж "откраднах" мацката на един приятел, т.е. тя сама ми се лепна де, ама пак се почувствах гадно.. след месец ме заряза заради друг и пак ми стана гадно :lol: така че живота достатъчно си е таковал майката и без подобни постъпки
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Tripio написа:тя сама ми се лепна де, ама пак се почувствах гадно.. след месец ме заряза заради друг
така са тия жени/мъже. няма смисъл да си с такъв човек,защото може да повтори същото и с теб.
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Мнее, тази ситуация е като лова. Ходиш на лов заради тръпката, а не заради чевермето накрая... :albino:
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Joker написа:Мнее, тази ситуация е като лова. Ходиш на лов заради тръпката, а не заради чевермето накрая... :albino:
накратко: the chase is better than the catch ;) има го и тоя момент, съгласен съм.. ама е по-добре да ловуваш нещо дето тича в гората, а не да отмъкнеш някой заек от колана на друг ловец :lol:
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Tripio написа:
Joker написа:Мнее, тази ситуация е като лова. Ходиш на лов заради тръпката, а не заради чевермето накрая... :albino:
накратко: the chase is better than the catch ;) има го и тоя момент, съгласен съм.. ама е по-добре да ловуваш нещо дето тича в гората, а не да отмъкнеш някой заек от колана на друг ловец :lol:
Лошото е, че с дивото в гората никога не можеш да знаеш дали ти ще си ловецът или изненадващо ще се окажеш дивечът... :idea: С днешните жени нещата рядко са каквито изглеждат ;) Пък и зайчетата са някак... твърде опитомени вече и по-вероятното е самички да идват при теб да се закачат, така че ще ти иде на кино целия мерак за ловуване :lol:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

black_lady написа: Лошото е, че с дивото в гората никога не можеш да знаеш дали ти ще си ловецът или изненадващо ще се окажеш дивечът... :idea:
важна е играта, мацка ;) поне за мен де..

Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

Tripio написа: важна е играта, мацка ;)
Е тва е приказка!
Опа! Май в днешно време играта се оказва по-важна и за все повече жени...

Иначе по въпроса: случвало ми се е да "прескоча" от един на друг. Но го направих много елегантно и първият никога не разбра. Но, честно казано, колкото и да съм завиждала понякога на приятелки за гаджетата им, никога не съм изпитвала желание да ги "крада". Вижда ми се недостойно един вид. Виж, ако се влюбя... Макар че, като се замисля, и това ми се случи веднъж. Но когато разбрах, че е обвързан, спрях да се стремя към него и го оставих да осъзнае, че се нуждае от мен, а не от нея... Е, когато го осъзна, вече беше твърде късно де, но...
Накратко: Не си струва само, защото е зает и това му придава някакъв по-особен чар. Има достатъчно чаровни свободни мъже :wink:
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

lollabunny написа:
Иначе по въпроса: случвало ми се е да "прескоча" от един на друг. Но го направих много елегантно и първият никога не разбра. Но, честно казано, колкото и да съм завиждала понякога на приятелки за гаджетата им, никога не съм изпитвала желание да ги "крада". Вижда ми се недостойно един вид. Виж, ако се влюбя... Макар че, като се замисля, и това ми се случи веднъж. Но когато разбрах, че е обвързан, спрях да се стремя към него и го оставих да осъзнае, че се нуждае от мен, а не от нея... Е, когато го осъзна, вече беше твърде късно де, но...
Накратко: Не си струва само, защото е зает и това му придава някакъв по-особен чар. Има достатъчно чаровни свободни мъже :wink:
[/color][/i]
да се занимаваш със заети мъже е толкова скучно...те почти никога не отказват :) :) :) а със свободните можеш да си играеш както искаш,tripio e прав,важна е тръпката,пък може и нищо да не стане ;)
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Tripio написа:важна е играта, мацка ;) поне за мен де..
renesanz написа:tripio e прав,важна е тръпката,пък може и нищо да не стане ;)
А защо тръпката? :) Не си ли отива тя сравнително скоро след като "ловът" е вече приключил? :P И за да си върнеш пак адреналина, ще тръгнеш рано или късно след друго зайче, и после пак и пак и пак... :albino: :albino: :albino: :albino: ... :albino:
Не знам, аз съм практично момиче. Гледам не играта, а резултата. Освен това се мъча да съм още оптимистка и да се надявам, че мъжете може да се гледа като на нещо повече от ловен обект :lol: Макар че опитът ми говори, че с подходящата жена насреща, всеки мъж е в състояние да забрави и принципи, и всичко ;)
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

ее виж сега, аз не съм казал че само тръпката е важна.. резултатът също е от значение, но за мен той е 100 пъти по-сладък, ако е постигнат след дълък и труден лов.. иначе някак не ми се услажда чак толкова нещо лесно постигнато :roll:

а понеже каза "рано или късно ще тръгнеш след друго зайче" - е, рано или късно всичко се случва, много разтегливо понятие е това ;) а колко рано или колко късно ще е - зависи от предишния ти улов :lol:

Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”