si,si!!!Италия,babyJamesmagno написа:Оп! Хванах тееее! Вече знам откъде сиIce_Spirit написа:без да си оплаква от света![]()
![]()
![]()
Боже, колко мъка има по тоя форум, Боже!
Модератор: Плазмодий
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Re: Боже, колко мъка има по тоя форум, Боже!
Toto-I will remember
- javortomov
- Драскач
- Специалност: МО, ЮФ
- Курс: втори
Иво, това е свободен форум, всеки може да пише каквото си иска стига то да не нарушава форумните правила. След като има специални теми, не виждам смисъл в съществуването на тази. Ако не ти харесва какво дават по телевизията просто превключваш канала. Ако не ти допадат теми като тези за душевните отпадъци или за това как Дядо Коледа е боклук просто не ги отваряш. Какво толкова те дразни?
Варваринът тук съм аз, защото никой не ме разбира. (Овидий)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Абе дразни го фактът, че млади и готини иначе хора са в перманентно лошо настроение! Донякъде го разбирам... 
Пък и все пак и това е тема-мнение...
Пък и все пак и това е тема-мнение...

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Трудните периоди се преживяват по-лесно когато човек се оплаче,сподели или прочете,чуе за проблемите на другите.Във форума е още по-лесно,защото пишеш и те четат без задължителна близост и степен на обвързаност.В кратце,аз лично одобрявам оплакванията по форуми,освен ако не станат повтаряща се тенденцияIce_Spirit написа: Още повече,че всеки трябва да преживява периодът,в който е,без да си оплаква от света около себе си!
И с агресивния тон на темата,нищо няма да се промени,даже напротив,туй да не е алкохол,клин клин да избива
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Колегата е прав и съм напълно съгласен с него (отново) (за явор томов става въпрос)
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
И на мен ми беше направило впечатление поради същите причини, така че подкрепям темата.^PrincessA^ написа:Абе дразни го фактът, че млади и готини иначе хора са в перманентно лошо настроение!
Не бих се изказала точно така, защото не ме е издразнило, просто се набиваше на очи. В същото време съм сигурна, че на тези хора им трябва просто едно голямо гуш от някой специален човек и вече всичко ще е на 6
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Акуло, снежни топки,а?
Ами свиркай, ние с Пимб сме в петък вечер в Студентски, събирай банда да се отбранявате, защото нашите снежни топки ще бъдат безмилостни...
Място - заснежените полянки пред 42.
После...форум среща и дорум диско...в студентски
Е?

Ами свиркай, ние с Пимб сме в петък вечер в Студентски, събирай банда да се отбранявате, защото нашите снежни топки ще бъдат безмилостни...
Място - заснежените полянки пред 42.
После...форум среща и дорум диско...в студентски
Е?
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
добре го казаjavortomov написа:Иво, това е свободен форум, всеки може да пише каквото си иска стига то да не нарушава форумните правила. След като има специални теми, не виждам смисъл в съществуването на тази. Ако не ти харесва какво дават по телевизията просто превключваш канала. Ако не ти допадат теми като тези за душевните отпадъци или за това как Дядо Коледа е боклук просто не ги отваряш. Какво толкова те дразни?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
дадено! :-0
Абе айде един снежен човек, ала-бала...
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
и според мен всеки може да бълва змии и гущери и да се оплаква колкото си иска,след като си е направил темичка за това и не се натрапва на никого. Джеймс,тва че някои хора предпочитат да се оплачат,да измрънкат и това е техният начин да им олекне или нещо от сорта,не виждам теб какво толкова те бърка. Виждаш заглавието на темата и просто го подминаваш - никой не те кара да четеш. За всяка тенджера си има похлупак,а този форум е достатъчно голям че всеки юзър да намери все от някой друг отклик.
И освен това защо пък точно по празниците да не сме в кофти настроение? И аз не обичам празници,за мен тва са си най-обикновени дни.Не виждам що пък трябва да съм весела и щастлива на някакъв си празник(някакъв си ден там,който е нарочен че ТРЯБВА да съм ВЕСЕЛА и ЩАСТЛИВА.Точно това пък по Коледа ми бърка в здравето). Имам правото да се чувствам кофти(изобщо-както си искам) когато си искам. Ти имаш пък правото да не ми обърнеш внимание(като не четеш теми ,в които съществуват думите "гадно" и "мразя"). И всичко е ок.
И освен това защо пък точно по празниците да не сме в кофти настроение? И аз не обичам празници,за мен тва са си най-обикновени дни.Не виждам що пък трябва да съм весела и щастлива на някакъв си празник(някакъв си ден там,който е нарочен че ТРЯБВА да съм ВЕСЕЛА и ЩАСТЛИВА.Точно това пък по Коледа ми бърка в здравето). Имам правото да се чувствам кофти(изобщо-както си искам) когато си искам. Ти имаш пък правото да не ми обърнеш внимание(като не четеш теми ,в които съществуват думите "гадно" и "мразя"). И всичко е ок.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Ама ^PrincessA^ го каза защо. Кофти е, че готини хора са сдухани. Не го нападайте така, де!
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз не го нападам.Тва си ми е мнението.
Готините хора също могат да си се здухват колко когато и както си искат..... не виждам пак проблем :") То даже понякога здухването си е много полезно нещо...
Готините хора също могат да си се здухват колко когато и както си искат..... не виждам пак проблем :") То даже понякога здухването си е много полезно нещо...

Знам. Но според мен той е написал темата от добро чувство, защото му се иска всичко да е хубаво и добро (поне аз така го приемам). Загрижен е. Така биха се накарали само близки хора. Поне и моята тактика с приятелките ми е такава - малко груба, но пък искрена.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Загрижен!? хахаха
за кого ? за тоя дет духа?
Както и да е.
Тва,кво наистина и защо го е написал не знам,но аз не виждам особен смисъл :") Всеки може да си се чувства както си иска,и никой няма правото да ти казва какво трябва и какво не.
Просто мнение,нищо лично :")
Както и да е.
Тва,кво наистина и защо го е написал не знам,но аз не виждам особен смисъл :") Всеки може да си се чувства както си иска,и никой няма правото да ти казва какво трябва и какво не.
Просто мнение,нищо лично :")