Их, не му бях забелязал грешката в подписа.
Както и да е...
що да е грешка? правилната форма е кого, а не кой.. я помисли малко, пийнете всичките по една студена вода, замълчете за половин минута (сигурно повече няма да може) и тогава приказвайте, че вярно голяма говорилня стана
Преди в подписа му пишеше "кой", а не "кого".
Аз това имах предвид.
Това в чий подпис!?
В твоя.
Безсмислено е.От гестапо отдавна заличиха доказателствата.Явно Боянчо е оберщурмбанфюрер там.
Е вие се оляхте с тези цитати.Ей един и от мен-също толкова по-темата
опалянкаааааааа
айде и аз да 'цитатна' нещо хахаха няма само вие я
и така понеже много се отклонихме от темата, да кажа пък аз, че крем карамел мразя, направо м исе гади, но по-интересното е,че крем карамелът на майката на един мой приятел е страшно вкусен.. малко ми е страннно как така става
опалянкаааааааа
и така понеже много се отклонихме от темата, да кажа пък аз, че крем карамел мразя, направо м исе гади, но по-интересното е,че крем карамелът на майката на един мой приятел е страшно вкусен.. малко ми е страннно как така става
хехе,шашнах ли ви с този малкия?Винаги съм предпочитал ориз с мляко.И канела.
опалянкаааааааа
хехе,шашнах ли ви с този малкия?Винаги съм предпочитал ориз с мляко.И канела.
Ха! Днес направих ориз с мляко за 3-ти път в живота ми и се получи неочаквано вкусно! Обичаам..
Въпреки че и пудинг поръсен с бадеми не отказвам..
Их, не му бях забелязал грешката в подписа.
Както и да е...
що да е грешка? правилната форма е кого, а не кой.. я помисли малко, пийнете всичките по една студена вода, замълчете за половин минута (сигурно повече няма да може) и тогава приказвайте, че вярно голяма говорилня стана
Преди в подписа му пишеше "кой", а не "кого".
Аз това имах предвид.
Това в чий подпис!?
В твоя.
Безсмислено е.От гестапо отдавна заличиха доказателствата.Явно Боянчо е оберщурмбанфюрер там.
Е вие се оляхте с тези цитати.Ей един и от мен-също толкова по-темата
опалянкаааааааа
Много ми е забвано, да знаете.
Иначе и люто не ям.
Sw1tched написа:OMG, като се върне Мода ще има банове .
Банове едва ли, носега като почна да трия, прекалили сте!!!
edit: Тъй като в последните 4 страници сте разисквали всичко друго, но не и самата тема - заключвам я, прекалили сте този път наистина!!!!