Малко въпроси :)

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Малко въпроси :)

Мнение от rogertaylor »

Така, добър ден(вечер) на колегите...сега въпросите!

1.Понеже очевидно ще имам разни проблеми с УП(Увод в програмирането) - моля да ми кажете :

1.1 Как изпитва доц.Биров - на какво набляга на изпита, както и критерийте му горе-долу
1.2 Някой има ли "Да мислим на Java", защото явно е нещо доста ценно и рядко в тия времена...

2.Същите въпроси за Аналитична геометрия и по-точно - упражненията при ас.Замковой :)
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
sedrik
Писаружяк

Re: Малко въпроси :)

Мнение от sedrik »

Потърси "Да мислим на Java" някъде из нета.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

Добър вариант е да потърсиш в библиотеката на ФМИ има доста учебници и помагала и съм почти 90% сигурен, че мернах това чудо там. Иначе за идеята на колегата да търси има я 100% виждал съм я, но я търси с английското заглавие.
дрън дрън
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

питай също долу в компютърния клуб, има доста книги там - тва при положение че ти трябва точно тая книга, иначе за Java има доста материал из нета ако просто искаш да я научиш.. питай Гугъл ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

Информатиката като цяло ми е неприятна, единствената цел е да мина изпита.... :)
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”