девствеността-гордост или проблем?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
крокодили is everywhere! it's not a metaphor 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Хахахахахаах!!!! По принцип не използвам такива изрази, но тази тема кърти мивки, реди плочки, боядисва, шпаклова, цикли и квото там се сетите!!! хахахаа! Ааа как ме израдвахте.. тъкмо бях умряла от скука и се появява тази супер интересна "дискусия"
Като начало прочетох някво уникално мнение и научих нова дума!
Ебват! После някои се скараха..и стана забавно след тва се включиха и други и стана още по-забавно.. Междувременно някои се опитаха да изразят мение ПО темата, но това на фона на всичко останало ми се стори неестествено и неинтересно.. След , което появи се и винаги дежурното готино и повдигащо настроението мнение на мъшруум хед
В същото време на на г0ст и Джон Кофи въобще не им прави впечатление и си водят някъв диалог, който до към 5-тото мнение май само те си разбираха
а да и накрая се сетих за една от любимите ми реклами за всички времена
Абе въобще купон да става
Като начало прочетох някво уникално мнение и научих нова дума!
mushroomhead написа:Каква чест бе ,какви 5 евро...Абе хора вие в 19век ли живеете...Тая тема е супер глупава.Който иска да се *бе да се...Който иска да се пази да се...пази.Който иска ,но не му пускат -има си жрийци на любовта...Хайде със здраве!
В същото време на на г0ст и Джон Кофи въобще не им прави впечатление и си водят някъв диалог, който до към 5-тото мнение май само те си разбираха
а да и накрая се сетих за една от любимите ми реклами за всички времена
--> ммм традициите не са това, което бяха..arielle написа: тема отдавна не е това, което беше май..тука и на крокодили взеха да се обиждат вече
![]()
![]()
![]()
Абе въобще купон да става
--> 

-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Това в чий подпис!?Паган написа:Преди в подписа му пишеше "кой", а не "кого".arielle написа:що да е грешка? правилната форма е кого, а не кой.. я помисли малко, пийнете всичките по една студена вода, замълчете за половин минута (сигурно повече няма да може) и тогава приказвайте, че вярно голяма говорилня станаПаган написа:Их, не му бях забелязал грешката в подписа.Hobbledehoy написа:Ами ограмоти ме,бате!
Дано се сещате за КОГО говоря
Както и да е...![]()
![]()
![]()
Аз това имах предвид.
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
- Гост
- Пишеща машина
Е на момиче-не-крокодил много малко "свободни" хора отказват. Лични наблюдения.John_Coffey написа:Ама ти пак нищо не написаГост написа:Not true.John_Coffey написа:Ц "ц"!Гост написа:ЦJohn_Coffey написа:БашГост написа:едвалиJohn_Coffey написа:И ти нищо не каза, ама нейсе![]()
![]()
![]()
Разбира се, че има момчета, които могат да отказват - аз съм жив пример. Хич нямам намерение да пиша в такива лишени-от-смисъл теми, но просто трудно ще оставя твоето "ц" да е последното![]()
Пуста гордост...
Не говорим за крокодили, а по принцип. Момче си се натиска с мацка
и ей така изведнъж, от нищото, я реже. Познавам само един такъв
пример ама той се е гаврел нещо, така че не се брои.![]()
Искаш да кажеш, че мен са ме харесвали само крокодили, така ли?Току-що обиди значителен процент от женската част на България
Защо си мислиш, че отказвам само на крокодили?
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Тъкмо се каня и аз да прасна един чаршаф-цитат,но ще бъда милостив и направо ще се впусна в отговор на последния цитат:аджеба как момче отказва на момиче...Ми лесно-мен примерно като не ме привлича дадено момиче въобще давам да се разбере(тактично разбира се),че няма стане работата(в буквалния смисъл
).Разбира се и мен са ме рязали
...А за това,че момче и моме се натискат и изведнъж-опаа страстите се изпаряват имам няколко теории:
-момчето е пияно и изведнъж по неведоми причини съдържанието на алкохол между гънките на сивото вещество спада дрстично при което той осъзнава ,че се гушка със земноводно,при което мъжката му гордост става по-мека от матраци "Тед"
-момичето казва на момчето ,че не си е взела предпазните средства(там каквито използва) ,а момчето не е поркано и се досеща ,че и то не носи необходимия гумен атрибут в резултат на което осъзнава възможността да след 9месеца да носи печени пилета на медицинския персонал в Родилен дом и се спира на време
-момчето е шизофреник и в момента се събужда другата му личност която явно има "по-различни" сексуални предпочитания
За други взъможности в момента не се сещам
-
-момчето е пияно и изведнъж по неведоми причини съдържанието на алкохол между гънките на сивото вещество спада дрстично при което той осъзнава ,че се гушка със земноводно,при което мъжката му гордост става по-мека от матраци "Тед"
-момичето казва на момчето ,че не си е взела предпазните средства(там каквито използва) ,а момчето не е поркано и се досеща ,че и то не носи необходимия гумен атрибут в резултат на което осъзнава възможността да след 9месеца да носи печени пилета на медицинския персонал в Родилен дом и се спира на време
-момчето е шизофреник и в момента се събужда другата му личност която явно има "по-различни" сексуални предпочитания
За други взъможности в момента не се сещам
-
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
Първия ми път беше на около 3 годинкиJohn_Coffey написа:Е, как беше първият път? Болеше ли многоSw1tched написа:Днеска ядох крем карамел. Не ми хареса много.
![]()
П.П. Ти на колко си?![]()
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
В твоя.user-1209 написа:Това в чий подпис!?Паган написа:Преди в подписа му пишеше "кой", а не "кого".arielle написа:що да е грешка? правилната форма е кого, а не кой.. я помисли малко, пийнете всичките по една студена вода, замълчете за половин минута (сигурно повече няма да може) и тогава приказвайте, че вярно голяма говорилня станаПаган написа:Их, не му бях забелязал грешката в подписа.Hobbledehoy написа:Ами ограмоти ме,бате!
Както и да е...![]()
![]()
![]()
Аз това имах предвид.![]()
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Това са долни инсинуации!Паган написа:В твоя.user-1209 написа:Това в чий подпис!?Паган написа:Преди в подписа му пишеше "кой", а не "кого".arielle написа:що да е грешка? правилната форма е кого, а не кой.. я помисли малко, пийнете всичките по една студена вода, замълчете за половин минута (сигурно повече няма да може) и тогава приказвайте, че вярно голяма говорилня станаПаган написа:Их, не му бях забелязал грешката в подписа.Hobbledehoy написа:Ами ограмоти ме,бате!
Както и да е...![]()
![]()
![]()
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
- Hobbledehoy
- В началото бе словото
Паган написа:В твоя.user-1209 написа:Това в чий подпис!?Паган написа:Преди в подписа му пишеше "кой", а не "кого".arielle написа:що да е грешка? правилната форма е кого, а не кой.. я помисли малко, пийнете всичките по една студена вода, замълчете за половин минута (сигурно повече няма да може) и тогава приказвайте, че вярно голяма говорилня станаПаган написа:Их, не му бях забелязал грешката в подписа.Hobbledehoy написа:Ами ограмоти ме,бате!
Както и да е...![]()
![]()
![]()
Безсмислено е.От гестапо отдавна заличиха доказателствата.Явно Боянчо е оберщурмбанфюрер там.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Е вие се оляхте с тези цитати.Ей един и от мен-също толкова по-тематаHobbledehoy написа:Паган написа:В твоя.user-1209 написа:Това в чий подпис!?Паган написа:Преди в подписа му пишеше "кой", а не "кого".arielle написа:що да е грешка? правилната форма е кого, а не кой.. я помисли малко, пийнете всичките по една студена вода, замълчете за половин минута (сигурно повече няма да може) и тогава приказвайте, че вярно голяма говорилня станаПаган написа:Их, не му бях забелязал грешката в подписа.Hobbledehoy написа:Ами ограмоти ме,бате!
Както и да е...![]()
![]()
![]()
Безсмислено е.От гестапо отдавна заличиха доказателствата.Явно Боянчо е оберщурмбанфюрер там.![]()