Има ли ловджии?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Има ли ловджии?
Имали хора практикуващи лов или спортна стрелба. За мен това е любимият ми спорт 
5 дни и никакъв отговор!Извод:По-голямата част от хората във форума са с нежни души и намират лова доста жесток?!Така ли е???
Иначе аз лично съм против.Жал ме е за животинките.Но откакто се научих на рибарския възел като ми се удаде случай не пропускам да връзвам кукички
Стреляла съм и с пушка по на съседите щипките на простора,обаче се оказах много точна и вече не ми дават да припаря-хабела съм патроните!
Иначе аз лично съм против.Жал ме е за животинките.Но откакто се научих на рибарския възел като ми се удаде случай не пропускам да връзвам кукички
Стреляла съм и с пушка по на съседите щипките на простора,обаче се оказах много точна и вече не ми дават да припаря-хабела съм патроните!
Smile!
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
тия дни както бях огладнял мислех да половувам котки из квартала, като ги одереш и им отрежеш главата и лапите ще минат за заек, Крематори нема и да разбере какво съм и дал да сготви 
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
Който не го е практикувал си мисли така.twiggy написа:лов? лошо, много лошо. едно е да убиваш за прехрана, друго - за удоволствие
Аз съм запален риболовец и любител на лова, макар че не съм законен ловец все още.
Много глупаво е да се мисли, че ловът е просто да убиваш за удоволствие. Това може да го каже само човек, който е напълно некомпетентен и няма никаква представа от удоволствието на един ловен или риболовен излет. Имал съм възможността няколко пъти да ходя на лов, дори да не съм носил пушка. Истината е, че ловът е една докосване с природата, ловът също така е грижа за природата, оттегляне от действителността, потапяне в един друг свят, където човек е просто една малка частица. Само може да се изпита преклонение пред природата и дивия свят, когато си с пушка в ръка и ако един ловец убива определен брой диви животни, то той се грижи и опазва многократно по-голям брой. Тук изключвам бракониерите. Те не са ловци.
Много глупаво е да се мисли, че ловът е просто да убиваш за удоволствие. Това може да го каже само човек, който е напълно некомпетентен и няма никаква представа от удоволствието на един ловен или риболовен излет. Имал съм възможността няколко пъти да ходя на лов, дори да не съм носил пушка. Истината е, че ловът е една докосване с природата, ловът също така е грижа за природата, оттегляне от действителността, потапяне в един друг свят, където човек е просто една малка частица. Само може да се изпита преклонение пред природата и дивия свят, когато си с пушка в ръка и ако един ловец убива определен брой диви животни, то той се грижи и опазва многократно по-голям брой. Тук изключвам бракониерите. Те не са ловци.
Да живее отбора на Форум СУ